günaydın herkese.ben bugün hiç iyi değilim.dün akşam kayınvalidem vefat etti.birdenbire hiçbirşeyi yokken.dünden beri ağlıyorum yüzüm gözüm şişti.eşim adanaya gitti.beni götürmedi.gidemediğim içinde çok üzüldüm.işte böyle
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
aşırı başım ağrıyor midem fena sığamıyorum işyerine...allah yardımcım olsun nasıl geçecek bugün bilmem...
kızlar dün akıntım ve ağrım olunca hemen doktorumu aradım çagırdı. ve kızımız olacakmış çin takvimi bu sefer tuttu akıntı için fitil ve krem yazdı kız annesi olucam inşallah:teytey:
KIZLAR BEN BU YAZIYI HAMİLE KALMADAN ÖNCE YAZMIŞTIM BEBİŞİME...ÇOK ÜZÜLÜYORDUM VE ÇOK AĞLIYORDUM BEBEĞİM OLMUYACAK DİYEE..............AMA ÇOOOK ŞÜKÜR OLDU
benim mis kokulu yavrum.....
Bu gün biraz durgunum bebeğim....
çok düşündüm meleyim,,çok yıprattım 3 aydır kendimi....
Sanırım artık sağlığım bozuluyor minik yavrum.....
Sağlığım bozulursa ben sana nasıl bakarım yavrum...
Nasıl tutarım o minicik ellerinden.....
Ellerim titriyor yavrum......
Beynim kemriliyor.....
Gün geçtikçe kilo veriyorum....
Bu stres beni mahvediyor yavrum,,,
beni sakın yalnış anlama melek yavrum kızma küsme annene...
Zaten annelere küsülmez hiç...zamanı gelecek öğreneceksin....
öncelikle senin için vazgeçiyorum herşeyden..........
Sonra da baban ve kendim için vazgeçiyorum........
Seni kısmen tüm düşüncemden çıkartıyorum....
Artık elini yüzünü bakışını düşünmeyeceğim bitanem...
Bunu hepimiz için yapmam gerekli bitanem....
Ben şimdii herşeyi bir kenara bırakıp hayatıma devam edeceğim anlaştıkmı meleyim..
Sanki seni hiç istemiyormuş gibi yaşayacağım...
Kızma annene yavrum tamam mı......
Bunu yapamazsam sen gelemezsin yavrumm
yada ben hasta olurum....
Anneni hasta görmek istemezsin dimi bebeğim...
Sonra nasıl bakarım sana...nasıl gülen gözlerimle bakarım gözlerine..
Nasıl gelecek hazırlarım sana.....
Anlıyorsun dimi bebeğim....
Akşam gece yarılarına kadar oturup konuştuk babanla
ve bu kararı verdik bebeğim.................
Güçlü olmak zorundayım canım yavrum.
şunu bilkii ben artık herşeyi zamana bıraktım bitanem...
Zaman herşeyin en iyi ilacı...
Bunları sen daha bilemezsin küçüğüm sen gel dünyama
bunların hepsini öğreteceğim sana...
Bizim kapımız sana herzaman açık meleğim....
Gel ne zaman istersen gel....
beyaz melekcım benı merak edıp dusunmene o kadar cok sevındım kı.:1hug:
dun eve cok gec geldık.
geldıgımde de cok yorgundum bırseyler yazamadım.
dun gogsum ıcın genel cerraha muayene olmaya gıttım.
gogsumde hıssettıgım sertlık benı suphelendırmıstı.
ultrasona gırdım ve sag ve sol gogsumde kıst cıktı.senağlama
yalnız bunlar fıbrokıstık yapıdaymıs.gogus yapısından dolayı olurmus cok sukur ALLAH IMA korkulacak bırsey yok dedı doktorum.bebege zararı yok dedı.
ultrasona gırmeden once o kadar korktum kı kıslar.bebegıme zarar veren bırsey olurda onu benden alırlar dıye.aklıma neler neler geldı.senağlamasenağlama
doktorumuz heray ultrasona gırmem gerektıgını soyledı.
ınsallah buyume yapmaz yaparsa dogumdan once alınması gerekıyormus.:çok üzgünüm:
bu arada dun bebegıme cıcıler aldım.hihoyyyt
bebeklere bırseyler almak ne kadar keyıflı ve mutluluk veren bır duyguymus.:asigim:Şenizdunden berı bakıp bakıp ,öpüp kokluyorum.:1hug:
geçmiş olsun canım
bugün hava da pek tuhaf ya İzmirde , biraz sıkıcı ve kapalıydı sabahtan , belki odandır , geçer inşallah :1hug:
Melekcim sana da gunaydin. Herkese gunaydin.
Ders calisiyorum malesef. bugun 5 saate yakin uyudum oglen. simdi uykum yok malesef. bakayim dedim kimler burada?
Sen nasilsin? bu arada gorumcen nasil oldu? kayinvalide kabullendi mi?
Bir de canim dunden bbeek oyun parki resmi koymussun. fiyatini biliyor musun? ben de oyle bir sey dusunuyorum ama kararsizim. burada 20 dolar civari. buradan mi alsam orada ne kadar acaba? ikici sey de annler genelde bebeklerin ona yatmadigindan sikayetci. ustundeki seyler bebeklerin ruhlarini sikiyormus cok yakin oldugu icin. misafirlikte falan iyi oluyor. bunun canta sekline geleni var. katlayip canta oluyor rahatca tasiyorsun. bebegi misafirlikte rahatca uzerine yatiriyorsun.
çok sağol canım.73 yaşındaydı.uykusunda uyurken vefat etmiş.doktorlar kalp krizi demiş.
kızlar dün akıntım ve ağrım olunca hemen doktorumu aradım çagırdı. ve kızımız olacakmış çin takvimi bu sefer tuttu akıntı için fitil ve krem yazdı kız annesi olucam inşallah:teytey:
KIZLAR BEN BU YAZIYI HAMİLE KALMADAN ÖNCE YAZMIŞTIM BEBİŞİME...ÇOK ÜZÜLÜYORDUM VE ÇOK AĞLIYORDUM BEBEĞİM OLMUYACAK DİYEE..............AMA ÇOOOK ŞÜKÜR OLDU
benim mis kokulu yavrum.....
Bu gün biraz durgunum bebeğim....
çok düşündüm meleyim,,çok yıprattım 3 aydır kendimi....
Sanırım artık sağlığım bozuluyor minik yavrum.....
.
.
.
kizlar benim de bugun kontrolum var. En son 31 aralikta gitmistim, 1 aydir gormuyorum melegimi. heyecan basti sabahtan beri. randevum da taa aksam 9 da. bakalim nasil gececek zaman. %80li cinsiyeti de herhalde bugun kesinlestirir diye umuyorum.....
beyaz melekcım benı merak edıp dusunmene o kadar cok sevındım kı.:1hug:
dun eve cok gec geldık.
geldıgımde de cok yorgundum bırseyler yazamadım.
dun gogsum ıcın genel cerraha muayene olmaya gıttım.
gogsumde hıssettıgım sertlık benı suphelendırmıstı.
ultrasona gırdım ve sag ve sol gogsumde kıst cıktı.senağlama
yalnız bunlar fıbrokıstık yapıdaymıs.gogus yapısından dolayı olurmus cok sukur ALLAH IMA korkulacak bırsey yok dedı doktorum.bebege zararı yok dedı.
ultrasona gırmeden once o kadar korktum kı kıslar.bebegıme zarar veren bırsey olurda onu benden alırlar dıye.aklıma neler neler geldı.senağlamasenağlama
doktorumuz heray ultrasona gırmem gerektıgını soyledı.
ınsallah buyume yapmaz yaparsa dogumdan once alınması gerekıyormus.:çok üzgünüm:
bu arada dun bebegıme cıcıler aldım.hihoyyyt
bebeklere bırseyler almak ne kadar keyıflı ve mutluluk veren bır duyguymus.:asigim:Şenizdunden berı bakıp bakıp ,öpüp kokluyorum.:1hug:
tecrubeli annişler 2. Bebeğini bekleyenler ilk 3 ay bebişin en gerekli ihtiyaçları neler..neler giydirelim bebişlere hangileri daha kullanışlı .......
Tulum mu alt üst takım mı........
Bide bebişler temmuzda doğacak,,,yaz olacak kısa kollu mu uzun kollu mu giydircez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?