2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsincim canim cok uzuldum , basiniz sagolsun, allahim ins mekanini cennet eder, allah sabir guc kuvvet versin canim ya inan cok uzuldum,,,

Kıslar ya bişiy sorucam ben şimdi kpss sınavına giricem lisans mezunuyum burda çalışırken sadece genel kültür ve genel yetenek sorularınamı bakıcam yoksa maliye iktisat diye bölümlere ayrılmış bende işletme bölümü mezunuyum o konularadamı bakıcam bilgisi olan varmı????

başınız sağolsun canım , Allah sabır ve geride kalanlara uzun ömürler versin ..

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
aşırı başım ağrıyor midem fena sığamıyorum işyerine...allah yardımcım olsun nasıl geçecek bugün bilmem...

geçmiş olsun canım
bugün hava da pek tuhaf ya İzmirde , biraz sıkıcı ve kapalıydı sabahtan , belki odandır , geçer inşallah :1hug:

kızlar dün akıntım ve ağrım olunca hemen doktorumu aradım çagırdı. ve kızımız olacakmış çin takvimi bu sefer tuttu akıntı için fitil ve krem yazdı kız annesi olucam inşallah:teytey:

tebrikler sibelcim Şeniz
prensesini sağlıkla ve zamanında kucağına alısın inşallah

canım yaaa senağlama
benim de başka bir sitede yanınlanan benzer yazılarım oldu bebeğimi belerken
artık bebeğimin günlüğünü tutmaya başlıycam ctesi günkü kontrolden sonra ve ona yazdığım mektubu da ilk sayfaya yazıcam ..18. yaş gününde vericem inşallah ona , çükü o zaman beni anlayacaktır ..
ben de o yazılarımı paylaşayım sizinle , ağlayalım hep birlikte hökür hökür :))

bundan 2 yıl önce farklı bir internet ortamında " Doğmamış Çocuğa Mektup "başlığı altında yayınlanmış mektubumdu meleğime yazdığım .. sonra bir kaç sitede ve kk-tüp bebek özel bölümünde , şimdi de beyaz_meleğin yazısnı da okuyunca burada sizlerle de palaşmak istedim ..

meleğim ,

seni daha görmeden ne kadar özlediğimizi söylesem acaba gelmek için acele eder miydin .. anneciğinin , yani benim , senin için göbüşten ve popişten yüzlerce iğneler vurulduğunu bilsen , babanın senin için ameliyat olduğunu bilsen acaba daha mı çabuk gelirdin .. annenin her ay senin gelip gelmeyeceğini öğrenmek için testler yaptırdığını bilsen , gelmeyeceğini öğrendiğinde her defasında onun yüzündeki ifadeye tanık olsan, gözyaşlarını silen sen olsan acaba çabucak gelir miydin ..
gitgide umutsuzluğa kapıldığımızı , annenin geleceğinden umudunu kesmeye başladığını bilsen mesela , hayal kırıklıklarının taşınamaz olduğu için altında ezildiğini bilsen ona umut olmak için elini çabuk tutar mıydın meleğim , söyle bana ..
ama eğer gelirsen ..
geleceğinin haberini alacağımız gün sevinçten deliye döneceğiz biz annenle baban , sen bile şaşıracaksın buna , hele ki seni kucağımıza alacağımız gün dünyanın en mutlu iki insanı olacağız . ilk önceleri yarışacağız babanla " + sen daha çok kucağına aldın .. - hayır sen " diye tatlı tatlı atışacağız . eğer ateşin çıkarsa gözümüzü kırpmadan duracağız başında meleğim . ilk adımlarında gölgen olup peşinde dolaşacak , ilk söylediğin kelime için aklına gelen herkesi arayıp bunu kutlayacak , okula ilk gideceğin gün yanında olacak , ilk aşkını , ilk başarını , ilk yenilgini paylaşacağın insanlar olmak istiyoruz yavrum biz . bizi daha fazla bekletme olur mu ..
babanla biz birbirimizi çok seviyor ve beraber dua ediyoruz senin bir an önce ve sağlıkla aramıza katılman için .

annen ,
star_dust

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın moral çok önemli öyle bişey yokmuş gibi davranmaya çalış aklından çıkar biraz arada dışarı çık kafanı dağıt yani anlıcan düşünme inşallah çok kolay bi şekilde atlatacaksın...:1hug:

geçmiş olsun canım
bugün hava da pek tuhaf ya İzmirde , biraz sıkıcı ve kapalıydı sabahtan , belki odandır , geçer inşallah :1hug:

canım istanbulda öyle 1 haftadır hava kapanıp açıyo çok sıkıcı ama bu gün biraz yağmur geçişleri var bunlatıcı boğuk bi hava-tatlicadiarzu-

star dust - mektubunu okumaya basladim ancak ilk paragrafi bitiremeden gozyaslarina boguldum! sanirim is cikisi devam edebilecegim okumaya! saglikla kavusalim insallah hepimiz meleklerimize.....

Star dust süper olmuş mektup.zaten bugün sulugözlüyüm.dahada ağladım.bende 5 sene bekledim bebeğimi.tam tüp bebek yapıcaktıkki hamile kaldım.çok zor beklemek.

Star_dust ne güsel yazmışsın duygularını bunları evet günlük yapıp bebeğin için saklaman gerçekten çok özel olucaktır canım

canım yeğenime dayısı almış çok hoşuma gitti ama o baya bi teferruatlı, bende internetten fiyatlarına bakayım dedim en basiti yani halı şeklinde olan 60-70 TL den başlıyor, bizimkinin aldığı 170 TL daha gelişmişlerinde fiyat daha da artıyor..Bence sen oradan al gel baya bi ucuzmuş ordaa.s

çok sağol canım.73 yaşındaydı.uykusunda uyurken vefat etmiş.doktorlar kalp krizi demiş.

canım başın sağolsun, Allah sabır versin...

kızlar dün akıntım ve ağrım olunca hemen doktorumu aradım çagırdı. ve kızımız olacakmış çin takvimi bu sefer tuttu akıntı için fitil ve krem yazdı kız annesi olucam inşallah:teytey:

canım tebrik ederim Rabbim kızını sağlıkla kucağına alabilmeyi nasib etsina.s.

meleğim güzel yüreğinden ne güzel damlalar dökülmüşa.s. Gözlerim doldu okurken...

kizlar benim de bugun kontrolum var. En son 31 aralikta gitmistim, 1 aydir gormuyorum melegimi. heyecan basti sabahtan beri. randevum da taa aksam 9 da. bakalim nasil gececek zaman. %80li cinsiyeti de herhalde bugun kesinlestirir diye umuyorum.....

canım hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah:1hug:
Bizi merakta bırakma yaz gelince

rosemcim çok geçmiş olsun canım inşallah büyümez:Saruboceq:
Bebişin de cicilerini güle güle giysin inşallah sağlıkla:1hug:

canım bol bol çıtçıtlı bady ve patikli alt alın bunlar çok kullanılıyor.Hastane çıkışından çok fazla almayın derim ben yada zıbın takımı çünkü bebişlerde en kullanışlı olan tulumlar.Ama bizimkiler yaz bebişleri olduğundan ben ince pamuklu tulum almak istiyorum kadifeyi zaten giydiremeyiz.
Ama yeni doğduklarında hemen kısa kollu giydiremeyiz çünkü üşürler.en azından 40 ları çıkana kadar.
Benim oğlumda haziran sonu doğmuştu bu bebişimde hemen hemen aynı zamanda geliyor:asigim:
Alt üst takımları ilk zamanlar giydirirken illaki bellerini tutsun diye üstlerini altlarının içine koymak gerekiyor ve hoş durmuyor-tatlicadiarzu-
bol bol tulum alın minnacıklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…