2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

star dust canım benim geçmiş olsun allah hepimizi korusun

star dust çok güzel yazmışsın tatlım..süper..........
allah açok şükür ki allah mucizesini nasip etti

tşekkürler canımmmmm Şeniz :1hug:

star dust canım neler taşımışsın tek başına:1no2: Çok geçmiş olsun canım.
Çok haklısın bende düşünce gücüne çok inanırım, olumlu düşün ki olumlu olsun:1hug:

evet demetcim , teşekkür ederim canım :1hug:
" Allah dağına göre kış verirmiş " derler , her ne kadar ben kendmi güçsüz , mızmız ve sabırsız görsem de yaşadıklarımı şöyle bir gözümün önünden geçirince mevlam bana iyi sabır vermiş diyorum kaydirigubbakcemile3

demetcim,stardust canım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ..stardust geçmiş olsun tatlım :teselli:

teşekkürler sibelcim Şeniz

Son düzenleme:

çok sağol canım.birazcık moralim düzeldi sayenizde senağlama

kızlar dün gece ben şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım, wc ye gittim biraz yürüdüm ama sağ kasığım çok şiddetli ağırdı, sonra geçti, bugün de ara ara sağ ve sol kasıklarımda sancı hissediyorum, sizde de oluyor mu bu tür sancılar?

bir de ben her öğlen dışarı çıkıyorum bir saate yakın yürüyorum, öğle tempolu yürüyüşler değil gezinti şeklinde, sizce bunun bir etkisi olabilir mi? ya da zararı?

Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bu çok yararlı olur canım hareketsizlik hamileliğin en büğük düşmanı....
ara ara hepimizde kasık sancıları oluyor ben artık alıştım önemsemiyorum
bebişle büğüyor rahim genişliyor annesiiikaydirigubbakcemile2

yok valla demetçiğim ne yersen ye o iş kalıyor. valla annem incir ye hatta inciri suya koy suyunu iç dedi onu yapyorum. o dışarı çıkarıyor ama yeterli değil tabi. doktorlar genelde ilaç veriyorlar ama benim ki pek yanaşmıyor bende çıkmadığım 4.günü akşamı bu formülü uyguluyorum sabahına biraz rahatlatıyor sende dene. hee bu devirde taz incir olmadığı için kurusunu kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

ben de maşallah yemekten sonra en geç 1 saat içinde wc ihtiyacım ı gideriyorum çok şükür..bu nedenle pek kilo almadığımı düşünüyorum..çünkü iştahım pek kesilmedi bulantım da olmadı ama pek kilo almadım çok şükür..
günde en az 2 defa wc ihtiyacımı karşılıyorum..aman nazar değmesin

benimde dün çok ağrım oldu aşina ama önemsemiyorum artık
bebek büyüdükçe daha fazla ağrılarımız olcakmış alışmalıyız .

canım neler denemedim ki memleketten kayısı bile getirtti annem, satılanlar ilaçlı diye. Sürekli hoşaf yapıyor ben de içiyorum, tanelerinide yiyorum ama yok yok...İnşallah düzelir, ilaç kullanmak istemiyorum çünkü:1no2:

canım benimde aynen öyleydi hele kahvaltıdan sonra yarım saatte tamamdı.Bünyem alışık olduğu için şimdi acaip rahatsız ediyor beni çatlıyacak gibi hissediyorum yaa:çok üzgünüm:

maşallah sana çok şanslısın

geçmiş olsun canım, aynısı bende de oluyor ama rahmin büyümesine yoruyorum ben bu ağrıyı. Aradada sinyal şeklinde sancılar oluyor kasıklarımda:sm_confused:

kızlar bakın hamilelikte kilo dağılımı nasılmış.

"Fazla kalorili yiyecekler yemiyorum, ama yine de kilo alıyorum!" Çoğu anne adayının içinden geçen bir cümledir bu. Gerçekte neler oluyor? Gebelikte kilo artar. Artmalıdır, başka şekilde sağlıklı bir bebeğin doğması mümkün değildir. Gebelikte "bebeğim yeterince kilo alsın, ancak ben bebeğimin aldığı kadar kilo alayım, fazlasını almayayım." düşüncesi güzel olmakla beraber gerçekleşmesi pek mümkün değildir. Miyadına gelindiğinde anne adaylarının çoğu (aşırı yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dursalar bile ) ekstradan ortalama 4.5 kilogramlık bir yağ deposu oluştururlar. Bu yağ deposunun var olma amacı doğanın sizin bebeğinizi doğum sonrasında oluşabilecek muhtemel bir kıtlık durumuna karşı koruma çabasıdır. Ne kadar düşük kalorili beslenseniz de bedeniniz bu yağ deposunu oluşturacaktır.

Resim: miyadına gelindiğinde ortalama bir anne adayının aldığı 12.5 kilogramın dağılımı.
Bu ortalamanın üstüne çıkıldığında ya yağ deposu fazladır, ya dokulararası sıvı (ödem) fazladır veya ender olarak bebek ve beraberinde amniyos sıvısı fazladır.

valla çok şanslısın allah bozmasın :) ben 3. günde kendimi kıpırdayaman bir balon gibi hissediyorum ve sürekli aklında o oluyor. eşim bile benden gizli gidiyor wcye suçluluk hissediyormuş kaydirigubbakcemile3

haklısınız arkadaşlar, teşekkürler, uzun zamandır olmuyordu, şimdi başlayınca telaşlandım ben de...

bende de oluyor bazen . özellikle 1-2 saat yürüdüğüm yada ayakta kaldığım günler .. belmi de ağrıyor hem ..

sağol canım paylaşımın için Şeniz

örgü time delikafadulden
çıkıp biraz örgü öreyim , gelirim yine , size iyi kaynatmalar :teytey:

bende alp emremi özledim gidip yesin onu teyzesiiii:1hug:

gelince görüşürüz kızlar hepinizi öptümmmŞeniz

canım oncelıkle cok tesekkur ederım.
yazını dıkkatle okudum tatlım.
dedıgın gıbı hersey olumlu dusuncede bıtıyor bırazda.kaydirigubbakcemile
aklıma getırmemeye calısıcam.vede hep olumlu dusuncem.
ınsallah hıc buyumeyecek ve kendılıgınden kaybolacak.:Saruboceq:

rosemcim çok geçmiş olsun canım inşallah büyümez:Saruboceq:
Bebişin de cicilerini güle güle giysin inşallah sağlıkla:1hug:
[/B

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İLSU SÖYLEDİ ALLAHM ACİL ŞİFA VERSİN .. İNŞALLAH TEZ ZAMAN DA GEÇEER.a.s.

Rosem çok geçmiş olsun canım...Allah'tan acil şifa dliyorum...

rosemcim cok gecmis olsun canim ins biran once iyilesirsin,

Geçmiş olsun rosemcim, inş kendiliğinden kaybolur kistin
canlarım hepınıze cok tesekkur ederım.
ılgınız ve duyarlılıgınız benı cok mutlu ettı.
bebıslerınıze ve kendınıze cok ıyı bakın.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…