2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

pınar altuğ'un kızı su yu gördünüz mü pek şeker maşallah,hamile olduğumu öğrendiğimde ilk gördüğüm ünlü hamile pınar altuğ idi ondan bir sempati duyuyorum galiba,sıra demet kutluay'da o da doğursun sıra bize geliyo:)

demresu inşallah allah gönlüne göre verir...
bana doktorum 12.haftada kıza benziyor ama net değil dedi...
13.haftada başka bir doktor erkeğe benziyor dedi............
14. haftada kendi doktorum sevinebilirsin kesin kız dedi....
allah sana ne istiyorsan onu versin

kızlarr midem çok fena ilk defa bu kadar oldumm.. ölüyorum sanki nasıl yanıyo anlatamam ...

12.haftadaki ultrasonda doktoru 'cinsiyet net olarak 16.haftada görülür ama sanki erkek ihtimali yüksek gibi' deyip sonradan cinsiyeti kız çıkan var mı? 5 gün kaldı ama ben meraktan çatlıycam.

yaa demresu bugun bir arkadas geldi. onlara da erkek demislerdi, 5. ayda kiza donmus. biraz alisveris de yapmislar galiba, canlari sıkılmıs. bana da kiz dediler 12. haftada, bu aksam gidecem degisirse biraz uzulecem aslinda. gerci ilk bebek ne olsa kabulumuz ama yine de insan hazirliyor kendini. isyerinden baska bir arkadasa da kiz demisler erkege dondu sonra. ben de saat sayiyorum!

12.haftadaki ultrasonda doktoru 'cinsiyet net olarak 16.haftada görülür ama sanki erkek ihtimali yüksek gibi' deyip sonradan cinsiyeti kız çıkan var mı? 5 gün kaldı ama ben meraktan çatlıycam.

Cnm banada doktorum 12. haftada erkeğe benziyo dedi ve sonuçta bebişim erkek yanılma olmadı yanii. Allah gönlüne göre versin inşallah cnm

babaylon hadi bakalım heycanla haberini bekliyor olacağız...
Inşallah değişmez bebişinin cinsiyeti................
Ayyyyyyyyyyyyy allah korusun ya benimki de değişirse
neyse kötü düşünmeyelim...........

aslında doktor şöyle söyledi bi çıkıntı vardı sanırım ki bizede gösterdi,bu çıkıntı düşündüğüm şeyse eğer bebek erkektir dedi,şimdi o çıkıntı başka ne olabilir onu düşünüyorum göbek kordonu falan olabilir belki.bide bariz belli idi yani,12 haftalık bebeğin bariz belli olur mu ki

ben ıhlamur u içemiyorum annecik malesef çok dayanamazsam maden suyu içiyorum içim yanıyo çünkü... ama geçmiyoo ((

neslivicdan canım saçlanma deniyor evet bende duydum ama benim 8. haftamdan itibaren başladı hala devam ediyor mide yanmam onun için bu hurafeye inanmıyorum :))))

CANIM 11 VE 12 HAFTADA BİZDE DE VARDI O ÇIKINTI............
BENDE KORKTUM AMA DOKTORUM BU HAFTALARDA KIZDA DA ERKEK TE DE OLUYOR DEDİ...KIZ İSE HAFTALI OLUŞUYORMUŞ..ERKEK İSE O ÇIKINTI UZUYORMUŞ....
SEN KIZ MI İSTİYORSUN ERKEK Mİyerimseniben

maden suyu ıcme o asıt ıyıce yakar mıdenı. bana en ıyı süt ve ıhlamur gelıyo

gerçekten farketmez ama genç kızılığımdan beri ilk çocuğumun hep kız olacağını düşünmüşümdür,şu altın yüzükle bakılan falda falanda eşim ve bende hep ilk kız diyo ama sanırım erkek olcak.bunu yazıyorum ya bebeğim erkekse ve bunu duyup içlenirse diye korkuyorum biliyormusunuz:)
oyy kuzum benim anne seni sen olduğun için istedi erkek ya da kız olduğun için değil,nooolur küsmeeee:))

mide yanmasına bazik yiyecekler iyi gelir,internette şöyle bir baktımda sebze(hangileri bilmiyorum) ve kepekli ekmek bazik yiyeceklerin başında gelir diyo.bide kabak çekirdeği, beyaz leblebi, ayçekirdeği ve şekersiz sakız iyi geliyomuş,umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…