Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.haftadaki ultrasonda doktoru 'cinsiyet net olarak 16.haftada görülür ama sanki erkek ihtimali yüksek gibi' deyip sonradan cinsiyeti kız çıkan var mı? 5 gün kaldı ama ben meraktan çatlıycam.
12.haftadaki ultrasonda doktoru 'cinsiyet net olarak 16.haftada görülür ama sanki erkek ihtimali yüksek gibi' deyip sonradan cinsiyeti kız çıkan var mı? 5 gün kaldı ama ben meraktan çatlıycam.
kızlarr midem çok fena ilk defa bu kadar oldumm.. ölüyorum sanki nasıl yanıyo anlatamam ...
babaylon hadi bakalım heycanla haberini bekliyor olacağız...
Inşallah değişmez bebişinin cinsiyeti................
Ayyyyyyyyyyyyy allah korusun ya benimki de değişirse
neyse kötü düşünmeyelim...........
aslında doktor şöyle söyledi bi çıkıntı vardı sanırım ki bizede gösterdi,bu çıkıntı düşündüğüm şeyse eğer bebek erkektir dedi,şimdi o çıkıntı başka ne olabilir onu düşünüyorum göbek kordonu falan olabilir belki.bide bariz belli idi yani,12 haftalık bebeğin bariz belli olur mu ki
kızlarr midem çok fena ilk defa bu kadar oldumm.. ölüyorum sanki nasıl yanıyo anlatamam ...
ben ıhlamur u içemiyorum annecik malesef çok dayanamazsam maden suyu içiyorum içim yanıyo çünkü... ama geçmiyoo((
neslivicdan canım saçlanma deniyor evet bende duydum ama benim 8. haftamdan itibaren başladı hala devam ediyor mide yanmam onun için bu hurafeye inanmıyorum :))))