• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bence anne olmak için en güzel yaşlardayız
hiç yaşlı da değiliz
bende 26 yım
ikinci bebişimide 30 lu yaşlarda planlıyorum

benim de dilaracım , gerçi benim göbiş laparaskopide bi şişti , genleşti , tedaviden önce bir ara iner gibi oldu ama tedavinin etkisiyle hormon ilaçlarından coşup yine yine tounck halini aldı . sivri bir göbeğim yok , biraz yayvan druyor , popiş te nasibini aldı , sivilcelenmelerim daha yeni geçti sayılır , tüm belirtiler kız bebeğe delalet ama bakalım hayırlısı :asigim:

canım bende boyda yok çok fena ve komik duruyo top gibi yuvalarlancam son aylarımdadelikafadulden

benou4.png

66703653eh7.jpg

alkaniilerky6.png

Buda eşim ve ben,inşallah bebişlerimiz olunca bol bol koyarız fotolarını

kızımın adı konusunda çok kararsızım eylül mü? yağmur mu? sizce :uhm:

benim eşim de kız olursa eylül istiyor , benim de hoşuma gidiyor çok kibar ve duru br isim ,yada ekin diyor.. ama ben eylülü istemiyorum , ileride sorun yaşasın istemiyorum , mimli isimlerden olduğu için benneyaptımki

bu arada geçmişi oku oku bitmiyor ya ,daha 139. sayfadayım kaydirigubbakcemile3

benim eşim de kız olursa eylül istiyor , benim de hoşuma gidiyor çok kibar ve duru br isim ,yada ekin diyor.. ama ben eylülü istemiyorum , ileride sorun yaşasın istemiyorum , mimli isimlerden olduğu için benneyaptımki

bu arada geçmişi oku oku bitmiyor ya ,daha 139. sayfadayım kaydirigubbakcemile3

Eğer eylül ayında doğum yapsaydım ben de Eylül ismini düşünüyordum..Ama neden dolayı mimli bir isim olduğunu bilmiyorum ?

Bir de kız ismi olarak Naz ismi de hoşuma gidiyor...:asigim:

dilara80 canım masallah göbusun cok tatlı allah nazarlardan saklasın:nazar:

demettcım masallah yasını hıc gostermıyosun ne guzel nazar degmesın ınsallah
:nazar:

canım teşekkür ederim:utangac::1hug:

canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzla birlikte, sağlıkla inşallah:nazar::1hug:

Dilara canım ne kadar şeker bi kızın var :nazar: ne mutlu sana:1hug:

Rabbim yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin:Saruboceq:

Kızlar ben çıkıyorum Alp Emremin yanına gidiyorum:1hug:
Yıkayacağız yumurcağı beni bekliyorlar:emir_bebek:
sabah yazılanları okuyup yetiştiremedim onlarıda akşama okurum inşallahkaydirigubbakcemile5

Bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere:1hug:

Back
X