• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

şaka yapıyorum tabi ki bademcim.........
Allahın yarattığı her kul kusursuz bana göre...........
Ne güzel bişey resim yapmak... Hele heleinsan ve portre resimlerine hayranım

Benim işim daha çok çamurlarla,alçılarla aslında canım...Ama uzun süre işimle ilgilenemicem...:çok üzgünüm:

Çiçek eşinle benziyosunuz sanki yada bana öyle geldi eşler benzermiş ya birbirlerine sizede bakınca benzediğinizi düşündüm
Çok güleç bir yüzün var canım Allah hep güldürsün inş...

Amin canım sağol ben gülmeyi çok severim,neşeliyimdir genelde ama bunda eşimin payı çok büyük,hiçbişeyi dert etmez takmaz kafaya böyle olmak daha güzel sanırım hayattan zevk alıyosun,kendine zindan etmiyosun böyle insanları çok gördüm çünkü.Benziyoruz galiba benzetenler oldu bende melekle eşinin gözlerini çok benzettim göz şekillerini :1hug:

Amin canım sağol ben gülmeyi çok severim,neşeliyimdir genelde ama bunda eşimin payı çok büyük,hiçbişeyi dert etmez takmaz kafaya böyle olmak daha güzel sanırım hayattan zevk alıyosun,kendine zindan etmiyosun böyle insanları çok gördüm çünkü.Benziyoruz galiba benzetenler oldu bende melekle eşinin gözlerini çok benzettim göz şekillerini :1hug:

Bize de bir kaç kez ne kadar çok benziyorsunuz,kardeşmisiniz diyenler bile oldu canımkaydirigubbakcemile3

Dilara bence ela ismi çok sempatik....
Tanıdığım bütün ela lar çok güzel...
Ela yı düşün derim..diyer kızın adı ne canım

eşimin kuzeninn kızının adı da ela , kullandığım laptopta yüklü değil resmi , yoksa eklerdim , bir içim su :nazar:
eltim ve en yakın arkadaşımın kızıın adı ise duru , hiç de durgun , sakin bir bebeklik geçirmediler , hep zır zır hep zır zır :1no2:

Back
X