• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Yaaaa ben hiçbir resmi göremiyorum hatta bazı arkadasların ticker larını dahi goremiyorum. İşyerinde birçok site yasaklı ve galeri, resim tarzı seylerde yasak. Ancak haftasonu görebilirim herkesi cok merak ettim simdi... Haftasonu bende resimlerimizi eklerim eşimle benim.

Gülümseyişinle aşık etmişsin sen kocişini..belli..:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Profil resmimi bile degistiremedim. Kedim yerine babymaker oglumu koycam cok topaçççç... Secret a göre hergun ona bakıyorum ki ona benzesin minik oglum bende onu sıkıştırıyım seviyim:)))

beyaz melek nur evleriniz çok güzel çok zevkli döşenmiş beyaz melek maaşallah çok yakışmışsınız eşinle inş mutluluğunuz öykü ile daha da artacak canım demetcim maaşallah sizde çok yakışmışsınız oğlunada maşallah selsin neslivicdan çiçeks hepinizde çok şekersiniz kızlar dilara kızınada maaşallah çok tatlı

bademcim dün rahatsızmışsın , arkadaşların geçmiş olsun mesjlarından yalış anlamadıysam ..
umarım önemli , canını çok sıkacak bir rahatsızlık değildi yaşadığın , geçmişler olsun a.s.
hala izmirde misin ? benim de misafirelerim olmasa ve tek başıma çıkabileceğime eşimi ikna edebilsem , böyle yakınken ( ben de karşıyakada oturuyorum ) buluşurduk ne güzel ..
br dahaki gelmende sana da uyarsa ayarlarız bir buluşma en olmadı, belki izmirde oturan diğer arkadaşlar da katılır yerimseniben

s5002054tc7.jpg

kızlar buda kocişimle

allah mesut etsin canım

emellwg6.th.jpg

kociimmjb9.th.jpg

emelllfq4.th.jpg

işyerimdeki pc de olan resimlerim bunlar.... eve gidince eklerim artıkk...

hüzünyılı çok tatlı çıkmışsınız maşallah canım allah bozmasın...

dr geliyorum kilo almayan annelere söylüyorum
4. ayımı bitirdim hiç kilo almadım drum kilo almalısın dedi
bebek beslenir ama sen yaşlanırsın....
vitamin başladık
kocamanda liste verdi yemek zorunda olduklarım
tuz kızartma kola çok çay içmek ve kahve içmek yasak

tuz bana da yasak .. dr.um " tuz hamileye sigaradan daha fazla zarar veriyor , o yüzden tuzu kes diyorum , başka yasak koymuyorum sana " dedi ..

bademcim dün rahatsızmışsın , arkadaşların geçmiş olsun mesjlarından yalış anlamadıysam ..
umarım önemli , canını çok sıkacak bir rahatsızlık değildi yaşadığın , geçmişler olsun a.s.
hala izmirde misin ? benim de misafirelerim olmasa ve tek başıma çıkabileceğime eşimi ikna edebilsem , böyle yakınken ( ben de karşıyakada oturuyorum ) buluşurduk ne güzel ..
br dahaki gelmende sana da uyarsa ayarlarız bir buluşma en olmadı, belki izmirde oturan diğer arkadaşlar da katılır yerimseniben

Ciddi ve beni yoran bir kabızlık sorunum vardı canım..Hayatımda sanırım ilk kez yaşadım bunu...Bir daha yaşamam inşallah..Hamileliğin cilveleri işte..kaydirigubbakcemile

Ben de Karşıyakadayım .Ama çok fazla yürüyüş yapamıyorum,benim plesanta aşağıdaymış..Dün bostanlı pazarını göstermek istedim eşime..eve geldiğidme kanamam olmuş..Doktor yorulmayı yasakladı bana...:sm_confused:
Sözde izmirde gezerim tozarım ,liseden ünv den arkadaşlarla buluşurz dedim ama eve kapandım...senağlama

çok tesekkur ederım kızlar hepınız cok guzelsınız:1hug:
beyaz melek canım yazını yenı gördum resımlerı koymussun cok tesekkur ederım tatlım:1hug:
sonunda bende koymayı basardım
:1rolleyes:

Back
X