2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ayyyyy bilirim , benim de oldu bir kere , çok kötü fena bir şey ya , ağlıycaktım nerdeyse benneyaptımki
ayakta kalmak, gezmek yapıyor malesef , bende de olmuştu bir kaç kere , çok ayakta kalıp gezdiğim zamanlardan sonra oldu .. bizimkiler çok nazlı , öyle gönlünce gezebiln gezenti hamişlerden olamıycaz :1no2:
3 aydan fazla oldu izmire taşınalı , daha konak'a gidemedim , bostanlı pazarı bana da çok yakn ama oraya da gidemedim benneyaptımki
bi sağlıkladoğsunlar acısını çıkartırız kaydirigubbakcemile5

ii dinlen , hakkaten dinlenmek çok iyi geliyor . bir de enelekenme olnca dr.um prolutonu 3 gün arayla vurdur diyordu , eminim dr.unla konuşmuş gerekenleri öğrenmişsindir ..
tekrar geçmiş olsun canım a.s.

Teşekkür ederim cnm, ben kimsenin resmini göremiyorum ama herkesin gönlündekinin yüzüne yansıdıgını düşünürsek, bu forumdaki herkes cok güzeldir bence:dance:

Hepsi çok çikin ben hepsinden güzelim bikerem...:dilcikar:
( kıskanç ve iftiracı kadın smileyi ) kaydirigubbakcemile3

Bütün anneler çok güzeller...:asigim:

Hüzün yılı, Nur ve Beyaz Melekcim cok teşekkür ederim aynı güzel dilekleri emin olun bende sizin için diliyorummm a.s. Derincim seni de arkadaş listeme ekledim az önce kabul edersen görebilirmişsin. Bilgisayar konusunda cok kotu diilimdir ama forum kullanıcı panelini bir türlü çözemedim mesajları okumaktan:roflol:

Canım çarşamba günleri var Bostanlı pazarı..Namı diğer sosyete pazarı...kaydirigubbakcemile3

Çok büyük çok güzel,tavsiye ederim vaktin olduğunda..İzmiri seviyorum.Hem ucuz hem de bol herşey...Yiyecek içecek açısından...a.s ..Kendimi cennette gibi hissediyorum burada..

kızlar maşallah tine baya kaynatmışsınız.. hepiniz çok şekersiniz.... yalnız ZUZUM VE İLSU zizi göremedim.

Benim bebeğimin odası beyaz olucak.artık cinsiyetine göre ya mavi ya pembe kombineli olur.

aynı fikirdeyim canım . belki aksesuar ve tekstil grubu cinsiyetine göre pastel tonlarda pembe-mavi felan olur ama beyaz ağırlıklı olacak odanın duvarından , mobilyalara ve hatta halısında da diğer renkleriden çok beyaz renk hakim olsun istiyorum .. rahat uysun ve sakin olsun meleğim diye :asigim:

evet. çok güzeldir. bende tatillerde gittiğimde mutlaka giderim. bu arada dikkat et kendine canım. çok yorma kendini ve bebişleri:))

beni göremeyen arkadaslar bu da ben
alıntı yapmayın pls silicem :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…