2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hüzün yılı zuzuum kızlar çok yakışmışsınız allah mesut etsin inş bebişlerinizle beraber ilsu canım sende çok tatlısın

biliyorum canım nerede ve ne zaman kurulduğunu , buraya taşımadan önce de çooook gitmişliğim var yerimseniben

1986da geldik izmire babamın tayni nedenyle , sonra emekli olunca da kadık ..
buranın ekmeğiyle , suyuyla ve havasıyla büyüdüğümüzden midir nereye gidersek gidelim arıyoruz burayı ..

sen bir de boludasın , ziyadesiyle küçük yer ve ne kadar özleyecek neden buluyor insan öyle olunca ( kendimden bliyoum , liseyi yatılı olarak trabzonda okudum da ) , zor oluyor ayrılmak buradan benneyaptımki

kızlar ben geldim
fotolar koymuşsunuz bir çoğunuzu göremedim nasıl yapılıyor foto koyma işi banada anlatırsanız bende koyabilirim. bu arada doktorda geldik 3 lü testimizi de yaptırdık şimdi sonucu bekliyoruz:) bir kez daha cinsiyetine bakalım dedi doktorumuz ama bebişim uyuyordu uyanmadı göstermedi şimdilik ilk söylediği geçerli 15 gün sonra tekrar kontorlümüz var. ama üçlü testimin sonuçları bugün çıkar sanırım akşam doktorum arar yarın size bildiririm

star dust sana yazdığımı gördünmü canım

görmedim canım sayfalar öyle çabuk ilerliyor ve benim modemden mi yoksa siteden mi kaynaklanan bir ağırlık var , sayfalar geç açılıyo , hemen biraz daha geçmişe bakayım canım .

pes ediyorum :tomato:
bugün size yetişemiyorum , akşam kaldığım yerden devam ederim okumaya kaydirigubbakcemile3

belki ben de diğer pc den resim eklemeyi denerim ...

ZUZUUMM canım bütün fotolarda ne kadar içten gülmüşsün. bebeiş çok tatlı MAŞALLAH..

Teşekkür ederim cnm... Babanem cok tembih etti gülme biraz az gül evlenmeye cok meraklıymıssın gibi olmasın cocugun yanında diye olmuyo iste insan mutlu olunca:roflol: Bebiş cok tatlı dimi yaaaa yirim ben onun kocaman kafasını kepçe kulaklarını. İnsallah ona benzer benim minimilk Egemen'imde :Saruboceq: Cok ısındım ben bu bebegeee...

star dust dur geçmişi okuma ben sana gene yazim.eşimde uludağ 2000 ingiliz öğretmenliği mezunu.adı selçuk

kızlar sadece melek ve ilsunun fotoları gördüm çok güzeller ama eminim diğer annelerde çok güzeldir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…