• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dsc0056ce5.jpg
adszoe2.jpg

phot0065rz1.jpg
grnt005ak4.jpg

Bende eksik kalmayayım bir yerlerim şişmesin barimmm....stüdyodakileri pc.ye çekene kadar bunları koyayım dedim onlardanda eklerim bir ara sizlerde ekleyin herkes eklesin:)bu arada 6.5 aylık evliyim ve 3.5 aylık hamileyim :)

Son düzenleme:
Maşallah canım sanada:1hug:

ben 1 senelik evliyim yaklaşık 4 aylık hamileyim:asigim::asigim:

bende temmuz ayi anne adayiyim bebisimiz su anda 17 haftalik ama kendini halen göstermedi... yani cinsiyeti belli degil herkesin kucagina almasi dilegiyle

herhalde görülmüştür artık..
kaydirigubbakcemile3

Kaldırabilirmiyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende eksik kalmayayım bir yerlerim şişmesin barimmm....stüdyodakileri pc.ye çekene kadar bunları koyayım dedim onlardanda eklerim bir ara sizlerde ekleyin herkes eklesin:)bu arada 6.5 aylık evliyim ve 3.5 aylık hamileyim :)

canım çok tatlısın ya :nazar:, çok tanıdık bir yüzün var ..
sandaldaki resminiz Kıyıköy'den diimi , biz de gitmiştik , süper bi yer ya , İst.da olup farklı bir yere gidelim piknik ve gezmek için diyen ve imkanı olan herkese gitmelerini tavsiye ederim .. biraz uzak ama değiyor gittiğinize :)

Bir hafta sonra 4. ayı dolduruyorum. Zaman ne çabuk geçiyor.Hareketli görüntüleri görünce hamilelikten sıkıldığımı, bir an evvel kucağıma almak istediğimi düşünmeye başladım...:utangac:

Back
X