• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım ve biricik oğlumun 17. haftasındayım. Bu güzel duyguyu sizlerle paylaşmaktan mutlu olucam. :nazar:a.s.

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım ve biricik oğlumun 17. haftasındayım. Bu güzel duyguyu sizlerle paylaşmaktan mutlu olucam. :nazar:a.s.

Hosgeldin cnm aramıza a.s. Ayrıca ebay ve nesquik (ben nesquikli süte bayılırııımmmmm) sizlerde hosgeldinis :1hug:

Diğer tüm arkadaşlarıma da günaydınlar diyorummm... Dün aksam apar topar cıktım bi veda mesajı atamadımm.. Bugun cuma süper bi gun en sevdigim gunnn, mutluluktan uçuyorummmm....

Günaydın arkadaslar
dün aksam çok yazışma olmamış kolayca bitti okudum:))
bugun İStanbulda çok ayaz bir hava var çok üşüdüm işe gelirken

Günaydın arkadaslar
dün aksam çok yazışma olmamış kolayca bitti okudum:))
bugun İStanbulda çok ayaz bir hava var çok üşüdüm işe gelirken

istanbulun bu havası hiç hoşuma gitmiyo kaç gündür güneşli havaya kaptırdık kendimizi :) hava soğuk demek benimde bugün pazarım var bari pazarı dolaşırım diyodum kaldı sanırım hava çok soğuksa çıkmıcam..-tatlicadiarzu-

Evet hava cok soguktu bu sabahın köründe ben 6:20 de cıkıyorum evden onun icin ben cıktıgımda her turlu soguk oluyo:))) Ama olsun bugun cuma en nihayetinde yarın ve öbür gün tatil bu psikoloji dahi yeter benim mutlu olmam için...

Günaydın kıslar evet ya bende göremedim bazı resimleri ametist badem göremedim sizi hemen silmişsiniz yaww neyse bugün gene koyarsınız birazcık silersiniz gene :):)

Hepinize günaydınnnnnnnnnnn,hepimiz için güzel bigün olsun inş.Hava kapalı ama olsun bizim havamız yerinde olsun dimi :teytey:

günaydın kızlarrrr, nasılsınız, tatlı bebişler nasıl?

ben artık akşamları eve gidince özellikle yemeklerden sonra sırtüstü yatınca kızımın hareketlerini hissedebiliyorum, tabi elimi biraz karnıma bastırınca, kasıklarıma doğru, çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah

Ya bende hissetmeye calısıyorum her denememde inanılmaz karın gurultuları oluyo gülüp bırakıyorum :1rolleyes: Doktorum 1 aya kadar hissedersin demişti 2 hafta gecti hala tık yok... Erkekler daha cabuk hissettirirmiş kendini ama benimkinde tık yok cok hareketliydi ultrasonlarda tembelleşti sonradan:dance:

Back
X