Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebe ye bende bakıcam herkes bahsediyor ama sezon ürünleri çok pahalı sanırım sezon sonu mağazası nerde acaba bilen varmı??
En son baktıgımda sezon pantolonları 90-100 civarıydı. Ben o civarlara aldım. Üstlerimi de ordan aldım 50-100 arası bicok sey. Cok esprili t-shirtler var onlar 34 ytl idi ama almadım simdiden... Onları sora alırım dedim. Sezon sonu magazası varmı bilmiyorum ama cevahir ve palladium daki magazalarda küçük bir stand var sezon sonu icin... Ama tıklım tıklım cok sasırıyorum her gittigimde sıra bekliyorum kasada
Hamile pant.çok bol ve kötü geliyo bana alışmadığım içindi r belki ama gönlüme göre bişey hala bulamadım...
derincım asına dogru soyluyor kesınlıkle kayısı yemelısın
ama benım doktorum kayısıyı 10 gunden fazla onermıyor alıskanlık yapıyormus
her sabah bır fıncan nescafe ıcebılırsın dedı arada bır ıcıyorum gercekten cok ıyı gelıyo
ozaman benimkilerde ribaneli 3 tane aldım :)) hamile giysisi gibi durmuyor zaten
Tamam canım bakıcam bende cevahire yarın bakmaya çalışayım hatta koca dolabın karşısına geçip bakıyorum öyle ne giycem diye
Yarında Nişan var onuda düşünüyorum evdeki abiyelerim felan kesinlikle olmuyor ya :1no2:
Hamile pant.çok bol ve kötü geliyo bana alışmadığım içindi r belki ama gönlüme göre bişey hala bulamadım...
ayrıca hamıle kıyafetlerı cok pahalı
kumas pantolonumu 70 tl ye aldım kadıfeyı 50 tl ye
slopet ve jile desen uçmus fıyatlar insaf yaakaydirigubbakcemile
Bende aynı durumla ilgili magazadaki tiplerle konusmustum... Gebe kıyafetlerine her mevsim ihtiyac aynı sekilde kaldıgı icin indirimleri %10 dan fazla uygulamıyolarmıs. Gercektende inanılmaz ragbet var. Hatta gecen gun bi kadın gordum kadın inanılmaz zayıftı henüz 2 aylık olmus bebegi o bile pantolon alıyodu... Bende ona bakıp bakıp gobegimi nereye saklasam acaba diye düşünmüştüm :roflol: Gitti bi de benim begendigim pantolondan istedi iykide ona olmadı bana oldu da ben aldım kovalardım valla oklavayla 500 kilo olmusum hicbiseyim olmuyo zaten diyeklava:
kizlar herkese merhaba! dun oglenden itibaren giremedim ve inanamiyorum bu saate kadar gecmisi ancak bitirdim! ne guzel muhabbetler olmus.
oncelikle kibele, ilsu, cgulistan, zuzuuum, badem ve stardust - tebrik mesajlariniz icin cok tesekkur ederim!
aybike - seni de tebrik ederim - gozun aydin!
bademcim - cok gecmis olsun - dikkat et kendine yorma kendini.
bir cogunuzla resimden de olsa tanismis olduk. annelerin hepsi birbirinden guzel masallah. cok hosuma gitti valla. artik kimlerle yazistigimizi da bilecegiz - cok hos oldu bu! ama nur84, ilsu, huzunyili, annecik, stardust ve badem sizleri goremedim(( beni listelerinize eklermisiniz! ben de resim ekledim 2 tane - umarim becerebilmisimdir!