Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huzun yili oldu mu?
olmus canim tamam :) memnun oldum tanistigimiza :)) cok hossun bu arada masallah.
![]()
SELAM HANIMLAR HAYIRLI CUMARALR HERKESE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSIN DİYE BİR MELEK RESMİ SİZLERE KARDEŞİM YOLLAMIŞ BANA NETTE GÖRMÜŞ BENDE SİZLERLE PAYLAŞAYIM DEDİM :asigim:
günaydın kızlar..
Dün gece baya bi korktum, garip bi sancı vardı kasıklarımda.Bugün doktora gidicem, bakalım ne diyecek:sm_confused:
İnşallah bebişim iyidirsenağlama
günaydın kızlar..
Dün gece baya bi korktum, garip bi sancı vardı kasıklarımda.Bugün doktora gidicem, bakalım ne diyecek:sm_confused:
günaydın kızlar..
canım cok gecmıs olsun :teselli:
bende de çarpıntı var nefesım kesılıyo arada bır
bıde tırnaklarımda morarma olmaya basladı bı kaç gundur
bugun doktorumu arıcam insallah bısey yoktur:çok üzgünüm:
canım cok gecmıs olsun :teselli:
bende de çarpıntı var nefesım kesılıyo arada bır
bıde tırnaklarımda morarma olmaya basladı bı kaç gundur
bugun doktorumu arıcam insallah bısey yoktur:çok üzgünüm:
günaydın kızlar..
Hoşgeldin demet ben bu tür sancılar normal diye biliyorum ama korkma bence.Arada banada oluyo iğne batması gibi ani hareket yaptığımda falan o yüzden endişelenme canım sen rahat olki bebişinde içerde rahat olsun![]()
geçmiş olsun kızlar inşallah bi sorun yoktur hüzün canım bendede arada çarğıntı heyecanlanma gibi nefes kesilmesi oluyodoktorunu ararsan yaz buraya merak etmeyeyim bende ona göre davranırım...
![]()
:1shok:korkutma beni.......korkma da iyidir annesi çileğin sakın telaş etme...
sana el sallayacak bu gün güzel kızın...
kendine dikkat et hayırlı haberlerini bekliyorum![]()