• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlar ben geldim..

Çok şükür bebişim iyiymiş:1hug::nazar:

azcıkın sitem etti bana çok hareketlisin diye kızdı:1closedeyes: Dinleneceksin sık sık dedi.
haklı 10 gündür sabah bir kalkıyorum yataktan birdaha gece yatana kadar hep ayaktayım olacağı bukaydirigubbakcemile

Neyse bebişim iyiymiş ya bende artık daha dikkat ederim şimdi:nazar::asigim:

swethome memleketine gidecekti..orda interneti olmayabilir...
ama blue ve comebaby yok bayadır..blue girmiş ama bize yazmadı bişeye mi kırıldı acaba merak ettim..özelden yazdım ama cevap ta vermedi...

ahhh güzelim maşallah senin ne kadar tatlı bir oğluşun varmış öyle yerim ben onu ohhhh iyiki benimde oğluşum oluyor:))))
eşinle sende çok güzel çıkmışsınız canım Allah ayırmasın....:nazar:

amin canım allahım eşlerimizle bebişlerimizle bizlere huzurlu saglıklı bi yasam versin.erkek bebekte kız bebekte cok güzel hele gözlerinin önünde her gün değişmelri muhtesem bi duygu şimdi biizmki öpücük vermeyi öğrendi ama işin suyunu cıkardı öpmek değil bunun ki yüzümüzü ıslatmak:)))

Ya grafiti allah aşkına o nasıl bi oğlan öyle,ısır sev onu ya,Allah nazarlardan korusun :nazar:.Maşallah dedim valla bakan herkeste desin nazar değer. Sende çok güzel görünüyosun genç anne olanlardansın sanırım.Allah mutluluğunuzu bozmasın canım

Beyaz Melek epiduralmi yaptırcaksın diğer türlü kendinde olmıcaksın bebişin ilk anını ancak videoda görürsün keşke normal düşünsen canım ya

Saol canım sende çok tatlısın güleç bir yüzün var oğluna bittim ama ne tatlı tombalak bayıldım tam ısırmalık ısır benim için çok tatlı yaa kaymak resmen ne kadarlık şimdi sırnaşık şey

tam bi yaramaz tombalak suanda 15 aylığın içinde

azcıkın sitem etti bana çok hareketlisin diye kızdı:1closedeyes: Dinleneceksin sık sık dedi.
haklı 10 gündür sabah bir kalkıyorum yataktan birdaha gece yatana kadar hep ayaktayım olacağı bukaydirigubbakcemile

çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.gözün aydın.

Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar. Oku oku bitmedi valla. Resimleşmeler olmuş. Neden resimlerinizi siliyorsunuz anlamadım? Birçoğunu bu yüzden göremedim. Benim albümümde birkaç foto var. İsteyen oradan bakabilir.
Yarın doktora gidiyorum. Cinsiyetini kesinleşecek inşallah. İş yerimdeki arkadaşlar karnımı gördükçe kesin erkek diyorlar. Tam top gibi oldu. Akşamları 6-7 aylık gibi görünüyor abartmıyorum. O kadar çok geriliyor ki o üstümdeki th-short'ün tenime değdiğini hissediyorum. Bir de 3-4 gündür geçmeyen bir sırt ağrısı var. Özellikle eğildiğimde dayanılmaz oluyor.
Şimdi yatıyorum. Zaten forumda kimsecikler kalmadı. Sabah randevum erken. Eğer meleğim gösterirse kız mı erkek mi son noktayı koyacağız. Aslında herşeyden çok yarın kalbişinin attığını göreyim yeter.

ipekcim merak ettim nasıl geçti kontrolün ?
eğer yazdıysan da ben ennn geçmişten gelerek cevapladığım için mesajları kaçırmış olailirim fisfisfis
bi de hani dün akşam gelecektin hııı , kandırıkçı seni :dilcikar:

:lepi: oh çok şükür iyi çileğin.........
lütfen çok dikkat et kendine canım ya:teselli:
5 dakka iş 10 dakka dinlen...a.s
maşallah kuzuna:nazar:

benimde şu anda bütün pantolonlarınm 34 beden çok zorlanıyrdum 34 bulmakta bünkü her marka çıkartmıyor 34 beden....
belki doğumdan sonra 36 oluruz da rahat rahat alırız pantolonlarımızıkaydirigubbakcemile3
sorma gülüm ya resmen işkence 34 beden bulmak ama ben artık acaba eski kıyafetlerime girebilecekmiyim hiç sanmıyorum herhalde 36 oluruz...
a.s.teşekkür ederim canım......
inşallah hepimiz mutlulukla kavuşuruz bebişlerimize...
allah hepimizi daima mesut etsin:1hug:

canım benim eşim girecek doğuma nasipse...
bol bol fotoğraf çeker hem beni hem bebeğin ilk doğumm anlarınıhihoyyyt

benim eşimde girecekmiş takmış kafaya ben narkoz alırım oda bayılır zaten ben sezeryandaykendelikafadulden

yorumlarınız için saol arkadaslar oluşumu hepiniz adına öper ısırırrım.ben epidural doğum yaptım kızlar.sezaryan sırasında hep kendimdeydim ve herseye tanık oldum.o anda ve sonrasında hiç bir agrı sancı yasamadım.çok iyi bi doğum sekli bence.ama eşleri yanınıza almıyorlar.çünki çok steril bir ortam olması gerekiyormuss

Canım gözün aydın...Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına...:nazar::nazar::nazar:

Ben sana didim ama bak gördün rahatladın bebekini :1hug:

Beyaz Melek epiduralmi yaptırcaksın diğer türlü kendinde olmıcaksın bebişin ilk anını ancak videoda görürsün keşke normal düşünsen canım ya
epidural sezeryan olacak bitanem...
sorma gülüm ya resmen işkence 34 beden bulmak ama ben artık acaba eski kıyafetlerime girebilecekmiyim hiç sanmıyorum herhalde 36 oluruz...

benim eşimde girecekmiş takmış kafaya ben narkoz alırım oda bayılır zaten ben sezeryandaykendelikafadulden
ben girebileceğimizi düşünüyorum canım ya..
en fazla 5 ay içinde eski halime dönebileceğimi hedefliyorum...
şimdilik sadece 1 kilo aldım.......umarım patlama olmaz..çok dikkat etmeye ve sadece bebeğe yönelik beslenmeye çalışıyorum..bakalım göreceğiz.......
hedefin en fazla 12 kilo ile doğum yapmak..........

sağol tatlım cevap Şeniz

rica edeim tatlım:1hug:

çok sevindim canım bebişin iyi olmasına kaydirigubbakcemile5
sana da kızdım niye dikkat etmiyosun caım yaaa :kızgın: yorma çileğimizi , dikkat et kendine , biraz dinlen , nasıl olsa 5-6 ay sonra oturacak yer arıııcaksın kaydirigubbakcemile3

off yorucu bi gündü yarın tatil yaşasın :) hoş kafam takıldı 3 lü teste sonucu gelmedi daha ben yanlışmı anladım acaba hemen çıkar diye aramızda yaptıran varmı kaç günde çıkıyor

Back
X