Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumlarınız için saol arkadaslar oluşumu hepiniz adına öper ısırırrım.ben epidural doğum yaptım kızlar.sezaryan sırasında hep kendimdeydim ve herseye tanık oldum.o anda ve sonrasında hiç bir agrı sancı yasamadım.çok iyi bi doğum sekli bence.ama eşleri yanınıza almıyorlar.çünki çok steril bir ortam olması gerekiyormuss
selam kızlar ben geldim..
Çok şükür bebişim iyiymiş:1hug:
azcıkın sitem etti bana çok hareketlisin diye kızdı:1closedeyes: Dinleneceksin sık sık dedi.
haklı 10 gündür sabah bir kalkıyorum yataktan birdaha gece yatana kadar hep ayaktayım olacağı bukaydirigubbakcemile
Neyse bebişim iyiymiş ya bende artık daha dikkat ederim şimdi:asigim:
herkese iyi akşamlar hanımlar.evde girmeye çalışıcam.
Bencede cok tatlı minik oglun yane benim yerimede ısırırmısın :1rolleyes: Ayrıca ben epiduralden cok tırrrrssssııııyorum yane belinden iğne yapılması, tüm yapılanları görmen ne biliim zaten korkuyorum sahneyi böyle düşündüğümde daha cok korkuyorumm:1shok:
selam kızlar ben geldim..
Çok şükür bebişim iyiymiş:1hug:
azcıkın sitem etti bana çok hareketlisin diye kızdı:1closedeyes: Dinleneceksin sık sık dedi.
haklı 10 gündür sabah bir kalkıyorum yataktan birdaha gece yatana kadar hep ayaktayım olacağı bukaydirigubbakcemile
Neyse bebişim iyiymiş ya bende artık daha dikkat ederim şimdi:asigim:
Bencede cok tatlı minik oglun yane benim yerimede ısırırmısın :1rolleyes: Ayrıca ben epiduralden cok tırrrrssssııııyorum yane belinden iğne yapılması, tüm yapılanları görmen ne biliim zaten korkuyorum sahneyi böyle düşündüğümde daha cok korkuyorumm:1shok:
Bende 83 doğumluyum, ekim 2007 de evlendim.Hep hayalimdi 24 ümde evlenip 26 yaşımda anne olmak çok şükür gerçek oluyo galiba![]()
ben de ekim 2007de evlendim:lepi:. heyecanlandım birdensırnaşık şey
:lepi: oh çok şükür iyi çileğin.........
lütfen çok dikkat et kendine canım ya:teselli:
5 dakka iş 10 dakka dinlen...a.s
maşallah kuzuna![]()
Canım gözün aydın...Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına...![]()
Ben sana didim ama bak gördün rahatladın bebekini :1hug:
demekcim maşallah bebeğine dikkat et canım kendine yorulmak yok arada uzan dinlen...
çok sevindim canım bebişin iyi olmasına kaydirigubbakcemile5
sana da kızdım niye dikkat etmiyosun caım yaaayorma çileğimizi , dikkat et kendine , biraz dinlen , nasıl olsa 5-6 ay sonra oturacak yer arıııcaksın kaydirigubbakcemile3
demetcim hadi gozun aydin!
canım cok sevındım ıyı oldugunuza :1hug:
bende pazartesıye randevu aldım doktorum kalp cerrahına sevkedıcekmıs ınsallah bı sorun cıkmaz:Saruboceq:
canım benim saol.epiduralın korkulacak hiç bir yanı yok.ben ameliyat yerine indiğimde ayaklarımın titremesini durdaramadım korkumdan.ama ne iğneyi görüyosun nede acıtıyor aynı ası gibi hiç acımıyor.sonrasında belinden asagı uyuşuyor.ben beni keserlerken anlarım sanıyordum işi halledip bebeği çıkarmıslar benim haberim yoktu.hiç bir sey anlamıyorsun.4 saat sonrada yürümeye kaldırıyorlar o bile sorun değil.ne kadar cok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin.lahusa yatagında bile yatmadım her işimi kendim gördüm.zaten ağrın başlayınca hemen söylüyosun ağrı kesici yapıyorlar.hiç düşündüğün gibi değil hakkımızda herseyin hayırlısı olsun normal doğum yapmak en güzelidir ama benimki zorunlulktu keyfi değil.