• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademcim tebrikler allah gönlüne göre verdi.

kızlar bende 80 doğumluyum 2007 haziran ayında evlendim hayatımın aşkıyla.bende acaba bebeğin gelişimi önden giderde 18 haziranda doğarmı diye düşünüyodum ama dr um sezaryan olursa 1 temmuz dedi.bebeğim sağlıklı olsunda.önemli değil.

ilk defa bu akşam saat 11 oldu ve uykum yok...

bedem tebrik ederim bebişlerden birinin kız diğerinin erkek olması çok güzell ikiside farklı heyecandı eminim ne mutlu ikisini de yaşayacaksın sen... maşallah bebişlerine..

bademcim çok çok gözünaydın canım hayallerin gerçek oldu ne güzel hem pembeler alıcan hem maviler sağlıkla kucağına alman dileği ile canım daha bir senelik evliymişsin özel değilse sorun eşindeydi heralde değilmi yoksa hemen yapmazlardı tüp bebek:dance::nazar:
Canım evet,sorunun büyük çoğunluğu eşimdeydi..Ama bende de bazı problemler çıktı..Şu 1 sene içinde bir kaç ameliyat olmak zorunda kaldım..Eşimin varikosel ameliyatını erteledik....
bademcim tebrikler allah gönlüne göre verdi.

kızlar bende 80 doğumluyum 2007 haziran ayında evlendim hayatımın aşkıyla.bende acaba bebeğin gelişimi önden giderde 18 haziranda doğarmı diye düşünüyodum ama dr um sezaryan olursa 1 temmuz dedi.bebeğim sağlıklı olsunda.önemli değil.

ilk defa bu akşam saat 11 oldu ve uykum yok...

bedem tebrik ederim bebişlerden birinin kız diğerinin erkek olması çok güzell ikiside farklı heyecandı eminim ne mutlu ikisini de yaşayacaksın sen... maşallah bebişlerine..

Çok teşekkür ederim tekrar arkadaşlar..Şimdiye dek hayatta neyi gönülden dilediysem Allaha şükürler olsun gerçekleşti,.İnsanlar hakkında ne tahmin yapmışsam bir zaman sonra yanılmadığım da ortaya çıktı...Eşimle az evvel bunu konuşuyorduk...Annem babam herkes çok mutlu..:asigim: Kalbimdekiler hepsi doğru çıkıyor...Allaha ne kadar şükretsem az..İnşallah tüm bebekler sağlıkla dünyaya gelirler...:nazar: :nazar: :nazar: a.s.

Arkadaşlar bu arada net ve tam olarak şu an rahimde kızım solumda oğlum sağımda....:asigim: :nazar: :nazar:

Merhaba arkadaşlar,eve henüz geldik..

Bebeklerimden biri % 100 erkek:asigim::nazar:

Diğeri de % 100 kız çıktı...:asigim::nazar::lepi:

O kadar mutluyum ki söyleyecek söz bulamıyorum...:sm_cool:

Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...:utangac:

Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...:Saruboceq::hooray::hooray:

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

YA BEN ÇOK SEVİNDİMMMM :1hug:
Allah gönlünüze göre verdi , ne mutlu size ..
biliyorsun benim gebeliğimde ikizdi , sonrası malum ve ben de ( her ikiz anne adayı gibi ) biri kız biri erkek olsa keşke diye dua ederdim :asigim:
inan bana sanki benim başıma gelmiş kadar çok sevindim
senin mesajının altındaki tickerı her gördüğümde içimden " inşallah biri kız biri erkektir " geçerdi hep ..
Allah sağlıcakla prensini ve prensesini kucağına almayı nasip eylesin canım :Saruboceq:

YA BEN ÇOK SEVİNDİMMMM :1hug:
Allah gönlünüze göre verdi , ne mutlu size ..
biliyorsun benim gebeliğimde ikizdi , sonrası malum ve ben de ( her ikiz anne adayı gibi ) biri kız biri erkek olsa keşke diye dua ederdim :asigim:
inan bana sanki benim başıma gelmiş kadar çok sevindim
senin mesajının altındaki tickerı her gördüğümde içimden " inşallah biri kız biri erkektir " geçerdi hep ..
Allah sağlıcakla prensini ve prensesini kucağına almayı nasip eylesin canım :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim canım.Allah güzel bebeğine sağlık versin..Kimbilir belki ilerde iki tane kardeşi birden geliverir ansızın...şutarafagitti:1hug:a.s.:nazar:

ipekcim merak ettim nasıl geçti kontrolün ?
eğer yazdıysan da ben ennn geçmişten gelerek cevapladığım için mesajları kaçırmış olailirim fisfisfis
bi de hani dün akşam gelecektin hııı , kandırıkçı seni :dilcikar:

Bebişim geldim baktım, geçmişi okudum. Aşkı Memnu başladı sonra. Ona daldım. Eşime de bilgisayarı kaptırdım. Saat 1'e kadar başından kalmadı :(

Badem şimdi okudum güzel haberi. Zaten benim de içimden diğer bebeğinin kız olduğu geçiyordu. Çok sevindim. Hayırlısı ile kucağına alırsın meleklerini inşallah.
Dilara, eyetkiner size de teşekkür ederim.

Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...:utangac:

Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...:Saruboceq::hooray::hooray:

bademcim gercekten cok sevindim. allah hayirla saglikla kucagina almayi buyutmeyide nasip etsin. darisi benim gibi cinsiyeti henuz ogrenemeyenlerin basinakaydirigubbakcemile2

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
işteee buna halayyy çekilir bademmmmm:teytey::teytey:(anladın sen onusırnaşık şey)

çok ama çok sevindimm ya....:lepi:

allah tamamını erdirsin...hihoyyyt
sağlıkla gelsin prensimiz ve prensesimiz...:nazar::nazar:

bişeyi gerçekten çok yürekten istersen bu gerçekleşiyor ben buna yürekten inanıyorum...:teytey:
çünkü ben de bi kızım olmasını çok diliyor ve çok istiyordum...allahım o kadar büğük ki nasip etti gönlümdekini...:sm_cool:

allah sana da gönlüne göre vermiş....tebriklerrrdelikafadulden

bugün kimsecik yok anlaşıldı durgun geçicek benim bebiş sinyal verdi sanırım benim gibi açlığa adayanamıcak :) küçük küçük vuruşlara başladı:D

SABAH SABAH EN GÜZEL ALDIĞIM HABER .BADEMCİM ÇOK İSTİYORDUN ALALH GÖNLÜNE GÖRE VERDİ .BİR KIZ BİR ERKEK İNSAN BASKA NE İSTERKİ . ANNENLER FALANDA ÇOK SEVİNMİŞTİR MUTLU HABERİN KEYFİNİ ÇIKARTMAYA BAK SEN .:nazar:

Back
X