• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende yazayım bari 83 doğumluyum 10 şubat 2007 de evlendim kısa süre sonra 2.evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız inşallah...

ben öğlen yemeklerinde az çorba ve varsa sebze yemeği yiyorum çok az ekmeksiz..................
öğleden sonra acıkıyorum tabi ama evden tedbirli geliyorum....1 er saat ara ile 1 elma sonrada 1 portakal yiyip geçiştiriyorum ..akşam da normal yiyorum ama akşam yemeğini 7 gibi falan yiyorum...saat 8 den sonra söz veriyorum kendime bişey yemiyeceğim diye sadece meyve olabilir...

Ee bazenn özellikle annemlerde veya ablamdaysam sözümü tutamıyorum ama arada olur dimi

beyaz melek masallah canim/ hakikaten dikkat ediyosun yediklerine baya. ben o kadar dikkat edemiyorum. ozellikle arkadaslara falan gidince arada kaciyo pasta borek:):):) ins cok almam. simdilik 2 kilo aldim

merhaba kıslar.nasılsınız?hihoyyyt
masallah ne gusel muhabbet etmısınız.gecmısın hepsını maalesef okuyamadım.
oku oku bıtmıyor.kaydirigubbakcemile3
bende de ıkı gundur mısafır telası var,yogun gectı gunler.
pek kk ya gıremedım.:enbuyukkk:

ohhhhhhhhhhh ne güzel muhabbet etmişsiniz koyu koyu aklım burda ama
yapmam,yetiştirmem gereken okadar çok iş varki bu aralar pek katılamıcam yazıkkı:çok üzgünüm:

size iyi akşamlar güzel sohpetler.....:1hug:

iyi akşmlar canım :1hug:

ben öğlen yemeklerinde az çorba ve varsa sebze yemeği yiyorum çok az ekmeksiz..................
öğleden sonra acıkıyorum tabi ama evden tedbirli geliyorum....1 er saat ara ile 1 elma sonrada 1 portakal yiyip geçiştiriyorum ..akşam da normal yiyorum ama akşam yemeğini 7 gibi falan yiyorum...saat 8 den sonra söz veriyorum kendime bişey yemiyeceğim diye sadece meyve olabilir...

Ee bazenn özellikle annemlerde veya ablamdaysam sözümü tutamıyorum ama arada olur dimi

canım ya aç kalma sakın :1no2:
göründüğüm bütün dr.lar kesinnnnnnnnlikle açkalmaycaksın dedi.
zaten az ve sık yediğim için pek sorun olmuyor .2-3 saatte bir atıştırıyorum bir şeyler ve çok su içtiğim için de açlık hissetmiyorum , bazen acıktığımzı zanettiğimizde aslında susamış oluyormuşuz .. meyve ve süt de ara öğünlerde olunca dengeleniyo sanki yemek düzeni ..

merhaba kıslar.nasılsınız?hihoyyyt
masallah ne gusel muhabbet etmısınız.gecmısın hepsını maalesef okuyamadım.
oku oku bıtmıyor.kaydirigubbakcemile3
bende de ıkı gundur mısafır telası var,yogun gectı gunler.
pek kk ya gıremedım.:enbuyukkk:

hoşgeldin canım Şeniz

Ben geldim. Bu sabah dr randevum vardı. Erkek demişlerdi ilkinde. İkincisinde kız olabilir dediler. Bugün kesin karar verildi. Oğlum olacaaaakkkk. O kadar tatlıydı ki. Kıpır kıpır. Elleri, parmakları çok netti. Birşeyi tuttu içeride anlamadım ne varsa. Ama kordon değildi. Herneyse. Sonra tekmeler attı. Dr'a tekmelerini hissetmiyorum hala dedim. Daha çok güçlü tekmeler atmıyor ondan dedi. Allaha şükür hareketli bir oğluşum olacak inşallah. Yalnız herzamanki gibi yine 5 gün geride çıktı. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum gene küçük gene küçük.
Doktordan çıkınca alışverişe çıktım. Bebefox'un nişantaşında mağzası var. Oradan emzirme atleti, 2 emzirme sütyeni, hamile yastığı (yatarken göbek altına koymak için), bebek kıyafetlerini yıkamak için file ve bebeğin boğulmasını önleyici yastık aldım. Hepsine 50 TL verdim. Nişantaşında hamile kıyafetleri satan toptancılar da var. Çok hoş bir elbise gördüm. 60 TL'ydi. Bir de salopet beğendim. Ona da aynı fiyatı söylediler. Kotlar var 40-50 TL arası. Ge-Be'de, Ebru'da kot fiyatları çok yüksel 118 TL civarı. Aklınızda bulunsun tavsiye ederim. Çok para dökmeyin kıyafetlere. Ben bugün kıyafet almadım. Zaten 3 pantolonum, 1 taytım, 2 elbisem, 4 şık üst kıyafeti almıştım. Abartmak istemedim. Sonuçta sayılı zaman giyeceğiz. Ama aklım elbisede fena kaldı.

sevsinler paşayı :nazar:
haklısın , nişantaşı konusunda . 2 sene önce bahçecinin kliniğine gidiyordum 3.tüp bebek
denemem için ve çok fazla vaktm olurdu gezmek için .. çok güzel , kalteli ve uygun fiyata satılan ürünlerin olduğu mağazalar var oralarda , özellikle de rumeli caddeside yerimseniben[. ebrudan bir kot aldım , 100 tl :bbo: ama kesimleri ve modelleri çok güzel , aynı giydiğimz kotlar gibi , klasik orta yaş bayan kotu gibi değil kot modelleri ve kumaşları felan yerimseniben
bakma bana sen , o kadar parayı bayıldım ya , savunma mekanizması olayı benimki kaydirigubbakcemile3

bazen ben de zaman geçse de bebeğimi kucağıma alsam koklasam emzirsem diyorum.
onu çok merak ediyorum.:emir_bebek::emir_bebek:
anneliği tatmak istiyorum.
bazen de hamilelik bu her zaman yaşanmaz tadını çıkarmalıyım diye düşünüyorum.:CüvCüv:
her anın tadını çıkarmak istiyorum.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile4

iyi akşamlar kızlarr,
muhabbet yine herzamanki gibi güzel gitmiş sanırım bugün pek giremedim kk. ama aklım sizdeydi geçmişi de okuyamadım henüz biraz bakındım sadece....

ipeğimu bebişinin cinsiyeti kesinleşmiş cnm tebrik ederim oğluşunu maşallah...

Son düzenleme:
canım ne oldu hayırdır?neden korkuyorsun?

rosem 3 gundur kalbımde bı carpıntı ve kasılma var arada bır oluyo genelde yatarken
bugun doktorumla konustum pazartesı kalp cerrahına sevkedıcekmıs benı
nerden cıktı sımdı bu durup dururken anlamıyorum
çok sınırlerım bozuk cok korkuyorum kotu bısey olursa diyesenağlamasenağlamasenağlama

Back
X