• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.:nazar::nazar::nazar::nazar:

yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?

canım çok çok gözünaydın bende çarşamba günü yaptıracağım 3 lü test inş iyi çıkar sonuçlarımkaydirigubbakcemile5

Selam herkese soyle bir gireyim dedim. benim de belim agriyor bu sabah. cunku cok uyudum. gece uyuyamadim. yattim ama tuvalete git gel tam uyuiyacam uyaniyorum. 4 yaptim saati. sabah da kalkmadim huhusi tam 12.15 ti kalktim zorla. esim de yok bugun. ama cok yatmaktan belik kotu. bir de bu gece hic dikkat etmedim hep gobegimin ustune yattim. yastik koyuyordum genelde ama bu gece nedense yastik mastik hak getire. minnosuma birseycik olmasin da.

nazlibaharcimn tebrik ederim canim oglusunu. listemiz akdasta. gunceller pazartesi.

Derincim sizin oralarda pek sasali oluyor heralde bu bbeek muvlutleri falan:) neyse 7 ay sonra seninkinin de mevlutunbu yaparlar sen de giyresin salina salina oturursun kosede. bebegini bu sefer baskasina sallatirlar ama insan gene dayanamaz aglar. o kadar senenin hatrina. sukretmek lazim.
canim bir de senin bir sonraki kontrolun ne zaman? hadi ogrenelim artik kuzumuzun cinsiyetini.

ben de bu bir iki gundur gerip bir duygu sardi icimi. diyorum obur bebegim dis gebelik olmasaydi ve yasasaydi- ki saglikliydi- zorla aldik bedenimden simdi 35-36 haftalik olacaktim. dusunsenize geldi gelecek. ama bakiyorum daha kocaaa 6 ay var. cok uzun.

stardustcum senin de bebisinin cinsiyetini cok merak ediyoruz. hadi bakalim. insallah bebis gosterir.

evet canım annenin yatağı bebeğin yatağı son derece lüks bir şekilde hazırlanır anne en güzel geceliği sabahlığı giyer kimi kuaföre gider mevlüt okunur birde ikram verilir çok güzel olur benim kontrolüm çarşamba günü canım 3 lü test için çağırdı inş gösterir kuzucuğum cinsiyetini ama drumuzun ultrasonu eskilerden renkli değil hiç ümidim yok ama bellide olmaza.s.

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun inşallahhh:nazar::nazar::1hug:

ayy gözün aydın canımmmmm tebrik ederim prensini sağlıkla kucağına al inşallahhhh:nazar:Şeniz

şunun keyfine bak yaaa tü tü tüüü maşallahhhhhhhhhhhhhhh:nazar::teytey::teytey:

akdascım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza inşallah:nazar::nazar:Şeniz

ben demir hapını gece yatarken içiyorum midemi bulandırmasın diye o yüzden bir etkisi varsa bile hissetmiyorum çok şükür:sm_confused:

sağol canım. inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar canım

canım çok çok gözünaydın bende çarşamba günü yaptıracağım 3 lü test inş iyi çıkar sonuçlarımkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım. inşallah senin bebiş de gösterir cinsiyetini canım. gerçi sağlıklı olsunlarda...

akdaş canım evet en önemlisi 3lü testin iyi çıkması bebişimin sağlıklı olması ondan sonra cinsiyeti kızımda yok oğlumda ama insan severken kızım yada oğlum diyerek sevmek istiyor yoksa hiç önemli değil

dr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl :emir_bebek:
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:

maşalahhhhhh:nazar::teytey::teytey::teytey:
şu paşanın keyfine bak yaa :nazar::emir_bebek:
bi çayı kahvesi eksik :kahve:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy yesin onu teyzesi ŞenizŞeniz
gözünüz aydın canımm..Rabbim nazarlardan korusun :Saruboceq::Saruboceq:

en son kızlar öndeydi ama paşalar son atklarla öne geçtiler sanırım a.s.a.s.

canım inş güzel haberlerle gelirsin:1hug::1hug:
dualarım seninle canımm :1hug::1hug:

KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.:nazar::nazar::nazar::nazar:

yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?

gözün aydın canımma.s.a.s.
ne güzel bugun hep güzel haberlerle balşadık ve güzel haberlerle günü bitiriyoruz :dance::dance:
Rabbim hep böyle güzel haberler duymayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
herkeze hayırlı geceler :1hug::1hug:

maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl :emir_bebek:
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:

maşalahhhhhh:nazar::teytey::teytey::teytey:
şu paşanın keyfine bak yaa :nazar::emir_bebek:
bi çayı kahvesi eksik :kahve:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy yesin onu teyzesi ŞenizŞeniz
gözünüz aydın canımm..Rabbim nazarlardan korusun :Saruboceq::Saruboceq:

en son kızlar öndeydi ama paşalar son atklarla öne geçtiler sanırım a.s.a.s.

canım inş güzel haberlerle gelirsin:1hug::1hug:
dualarım seninle canımm :1hug::1hug:

sağol canım inşallah iyi haberler gelir 1 hafta geçmiyecek bana çünki ankaraya gidiyor tahlil burda yapılmıyor inşallah hepimizin bebekleri çok çok iyidir:1hug:

:

pipilikuzumkt3.th.jpg

canim cok sevindimm.. allah hayirla tamamina erdirsin ins. bende ogrenmek istiyorum yaaakaydirigubbakcemile4

kızlar iyi akşamlar. bişi sorucam idrarınız hala bulanık mı yoksa berrak mı? benim b kaç gundur berrak ve daha önce hep bulanıktı. Bebeğimden salgılanan hormon idrarı bulanık yapıo diye biliyorum ve şimdi açılınca rengi korktum açıkçası..sizce?

Canim cok dikkat ediyorsun bunlara. bazn bulanik oluyor bazen berrak. ne kadar tutarsan o kadar bulaniklasiyor. mesela sabah yaptigin bulaniktir ama gun icindeki berraktir. cunku ictigin su beklemeden direkt idrar torbasinda seni rahatsiz eder ve atarsin.

yani rengi bulanikmis berrakmis bunlari dusunme. relax relax:CüvCüv:

:

pipilikuzumkt3.th.jpg

Oooo masallh erkekler kizlari gecti valla. sonradan acildi bizim erkekeler.

canim tebrikler. Allah anali babali buyutsun.

Canim hadi gozun aydin. miden icin bir sey soyleyemeyecegim. Ben multivitamin kullaniyorum icinde tum vitaminler var ozel olarak demir hapi kullanmadigim icin bilmiyorum ama zaten mide rahim buyudukce iyice sikisiyor, kapasitesi cok daraliyormus. progesteron hormonunun fazlaligindan da iyice sindirim yavasliyormus. yani normal hamilelikte birseylerin degismesi. ama prospektusunde yazar. bir oku bakalim yan etkileri nelermis?

canım geldin demek akşamüstüden beri girip bakıyordum geldimi diye gözünaydın demek paşa geliyor darısı başıma inş çarşamba günü bende öğrenirim :teytey::teytey:

Derincim artik sn kesin ogrenirsin.Eski tip olsun olmasin. artik iyice bellidir. pozisyon verirse gorursunuz. Biz de merakla bekliyoruz. ama bence kiz:)

Son düzenleme:
Kizlar bebeklerinizi nasil seviyorsunuz? benim sevisim cok komik.

minik karincam,
minik kurbagam
minnosum,
minik kedicigim benim...

Kizlar bebeklerinizi nasil seviyorsunuz? benim sevisim cok komik.

minik karincam,
minik kurbagam
minnosum,
minik kedicigim benim...

minik kuzum
pıtırcığım
minik kelebeğim
böcükümmm
küçük sıpam
minik kedim
ve artık oğluşummm

Hanimlar sizlerle burada gordugum cok da hosuma giden, Turk annelerimizde ve arkadaslarimd agordugum buyuk bir yanlisi paylasmak istiyorum.

Cocuk oldugu anda ister istemez hayatimizin merkezine koyuveriyoruz. Cunku cok seviyoruz, cok ozlemle bekliyoruz. Her sey ona gore ayarlaniyor. yeme, icme gezme disari cikma, cikamama... aslinda bana gore cok yanlis bir sey.

cocuk oldu diye anne babalar sinemaya gitmeyi beraber vakit gecirmeyi unutuyorlar. Anneler once cocugu yediriyorlar hangi ortamda olursa olsun. cocuk da nazlana nazlana yiyor. yemiyor, kaciyor. anne pesinde dolaniyor iki kasik daha agzina tikabilmek icin.

Inanin bana ben bundan hic hoslanmiyorum belki ben de oyle bir anne olacagim. simdi gulup geciyorsunuzdur basina gelince gorursun diye. ama ben tersini de gordum. bunun tersini basaranlar da var.

7-8 sene once 6 ay ingiltere'de cocuk baktim. 2 senedir de ABD deyim.Inanin cocuk yetistirme tarzlari bizimkinden cok farkli. asla bagirma siddet yok. anlata anlata konusa konusa. ama cocugu simartma da yok. disiplin de on planda. biz cocuga bir seyi yaptirmamaya kalksak ya tepine tepine aglar, ya inatlasir ya da benzer bir sey. Inanin buyuk markletlere alisveris merkezlerine gidiyorum. sessiz sessiz anneleri ile alisveri yapan cocuklar var. ama boguren aglayanlar da. inanin o bogurenler buyuk ihtimalle ya Turk cikiyor, ya da Arap vs.

Biz cocuklarimiza yanlis egitim veriyoruz. siddet yok, bagirma yok tamam ama disiplin de yok. cocuklar tepemizde.

burada cocuklari olan 2 tane Amerikali arkadasim var. sik sik gorusuyoruz. Yani aileleri de Amerikali. Ikisinin de bir de iki yasinda kizlari var. hatta yeni dogum yaptilar, yeni birer de bebekleri oldu. Ama inanin cocuklarina verdikleri terbiyeye hayranim. bu kadar guze anne cocuk iliskisi olamaz. anne cocuk gruplarina katiliyorlar sosyal aktivitelerden zak durmuyorlar. ama cocuga terbiyeyi de cok guzel veriyorlar. Cocugun agzina yemek tikistirmak gibi huylari yok. cocuk sofrada oturuyor. kendi ozel catali kasigi var. yasina uygun. sandalyesi de masaya gore yukseltilmis. yemek vakti anne babasi ile oturup yemek yiyor.(2 yasinda!) tabaginin hepsini de bitiriyor, inanin ben o kadar yemek yemiyorum. bu cocuk daha 2 yasinda. digeri de oyle. Benim daha buyuk yaslarda cocuklari olan arkadaslarim var. elinde tabak cocugun arkasinda geziyor. cocuk yesin diye. cocuk da iki oynuyor. 1 yiyor. masaya oturup dogru duzgun yeme diye bir sey yok. digeri nasil yapiyor? bu cocuksa digeri de cocuk. aradaki fark ne?

Biz cocugumuzun ustune ne kadar dusersek o kadar bebeklesiyor. bu bahsettigim mini kiz cocugu ustu basi kirlenince goturup kirli sepetine atiyor. cunku boyle ogretilmis. bir sey kirlenince yuikanir. onun icin da ortaya atmak yerine kirli sepetine atilir.

ya o kadar imrendim ki cocuk yetistirme tarzlarina. Cocuga cocukmus bebekmis gibi degil, her zaman yetiskinmis gibi ve dogru olani ogretecek sekilde davraniyorlar. cocugun yerine kendileri yapmiyorlar o davranislari. cocuga bunu yap sunu yap diye degil. guzel model oluyorlar. cunku cocuk direkt kopyaliyor sen ne yaparsan.

mesela biz kucuk bebekle disari cikmak istemeyiz. ya da bir geziye, dag yuruyusune vs. ama burada cocugunu almis kangurusuna koymus, selalye piknik yapmaya gelmis. selaleden boyle yere carpan sular cocugu irkiltiyor ama cocuk memnun. benim ne isim var cocukla burada deyip eve kapanmamis.

anlatmak istedigimi insallah anlatabilmisimdir.

uzun oldu ama yazdiklarim. sizi bilmem ama dogrusunu ben gorrdugum icin gercekten uygulayabilmek isterim. insallah da basaririm. duyarli cocuk yetistirmek istiyorum insallah bebegim o imrendigim kiz cocugu gibi olur.

:

pipilikuzumkt3.th.jpg

canım tebrık ederım cok sevındım masallah oğluşuna:nazar:Şeniz

:

hayırlı olsun canım oğluşun nekadar da tatlı duruyor baksana
pipisini bile görebiliyorum :))))kesin erkek yani:dance:

star dust çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına tabi cinsiyetini öğrenmede.darısı öğrenmeyenlerin başna.

akdaşcım testin temiz çıkmasına çok sevindim.bende cuma yaptırıcam.inşallah temiz çıkar.inşallah cinsiyetinide öğrenirim.ama en başta sağlıklıdır inşallah meleğim.

Back
X