Ben çalışıyorum evde oturupta hamur işi yeme gibi bi durumum yok öğlenleri normal sulu yemek yiyiyorum akşamlarıda aynen nasıl bu hale geldim anlamadım bile hamile kalmadan önce çok zayıf sık sık hastalanan biriydim şimdi çok sağlıklıyım maşallah hayırlısı bakalım daha çok dikkat edicem artık
kızlar günaydın,ben bugün bebişim gösterirse cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım.
son 2 haftadır hele hele son 1 haftadır karnım çok büyüdü,önceden belli değildi pek,bide yeni hamile kıyafetleri aldım onlarıda giyince baya baya hamileyiz yaaa,çok güzeeelllllll.yalnız göbüşümün çevresi kaşınmaya başladı çatlama belirtisimidir bilen var mı yoksa çatlama için erkenmi?
dilaracım bugün tam 16 haftalığız.bende kaşınma ilginçtir göbeğimin gögüs altına yakın kısımlarında fazla oralarda da çatlama oluyor mu?
eskiden kullandığımız demirle destekli sütyenler gögüs altındaki süt bezlerine zarar veriyormuş kullanan varsa aranızda bir an önce hamile sütyeni edinsin arkadaşlar.
aranızda göğsünden süt gelen var mı,bende henüz yok da normal mi acaba.
eskiden kullandığımız demirle destekli sütyenler gögüs altındaki süt bezlerine zarar veriyormuş kullanan varsa aranızda bir an önce hamile sütyeni edinsin arkadaşlar.
aranızda göğsünden süt gelen var mı,bende henüz yok da normal mi acaba.
Canım bence sen eksik kilo ile hamile kaldın boyun kaç birde kaç kilo le hamile kalmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?