2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım bence sen eksik kilo ile hamile kaldın boyun kaç birde kaç kilo le hamile kalmıştın

canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah öğrenirsin cinsiyetini kaç haftalık oldun sen canım bu çatlama bünyeyle ve genetik benim karnımda hiç çatlak yok ama bacaklarımda var ( yazın sinir oluyorum kısada giyemiyosun...mirmirmirmir

eyetkiner bende eski dar şeyleri giyipte göbeğim çıkınca utanıyorum bilerek çıkarıyomusum gibi eşim çok kızıyo niye utanıyosun bebişimiz var orda utanacak ne var diye:)

dilaracım bugün tam 16 haftalığız.bende kaşınma ilginçtir göbeğimin gögüs altına yakın kısımlarında fazla oralarda da çatlama oluyor mu?

EYETKİNER sağol canım istirahat ediyorum demresu bende canım başta yiyemiyordum 2 kilo vermiştim sonra normal kiloma geldim drum baştan beri kilom için önemli değil dedi sonraki haftalarda almadığımı gördü ama olsun dedi zaten benim sezeryan olcak inşallah doğumum geç gelen bir bebek olduğu içöin drum riske atmak istemiyor

Demresu 16. hafatada bebekler en güsel cinsiyetlerini gösterdikleri haftaymış bende 16+0 da öğrenmiştim öncesinde kesinlikle söylememişti doktorum sende öğrenirsin bence canım
çok fazla vücudunu kaşımamaya çalış birde kuru bırakma bebe yağı badem yağı kakao ne varsa sür canım nemli olsun vücudun

dilaracım bugün tam 16 haftalığız.bende kaşınma ilginçtir göbeğimin gögüs altına yakın kısımlarında fazla oralarda da çatlama oluyor mu?

olmaz ama yinede nemlendirici kullan göğüsler çok fena çatlıyo haberiniz olsun ister nemlendiri sürün ister bırakın öylece ben kızımda bi çok şey kullandım hiç birincen bi fayda görmedim bunda kullanmıcam sadece duştan sonra nemlendiricimi sürücem o kadar uğraşmıcam çünkü kızımda çok emek verdim boş iş doktorda söylemişti genetik olan bişey yapıyla alakalı...

eskiden kullandığımız demirle destekli sütyenler gögüs altındaki süt bezlerine zarar veriyormuş kullanan varsa aranızda bir an önce hamile sütyeni edinsin arkadaşlar.
aranızda göğsünden süt gelen var mı,bende henüz yok da normal mi acaba.

walla benden de süt gelmiyoo bence normal her belirti hamilelerin hepsinde görülmez...

aaaaa gerçekten miiii? ben hala destekli kullanıyorum, peki hamile sütyenleri desteksiz mi oluyor?

desteksiz şöyle göğüs altlarında demir kullanılmıyo askıları daha geniş ağırlığı taşıyabilemek omuzunu kesmemek için ,emzirme sütyeni aynı zamanda.benim aldıığım yede sırf penye olan ve önü ince süngerli olmak üzere 2 çeşit vardı ben süngerliyi seçtim.bir an önce temin et canım.

Bende destekli kullanabilirsiniz diye okumuştum o yüzden kullanıyorum hamile sütyenleri desteksiz o yüzden kötü duruyo ya ince birde uç belli edebiliyo sanki destekli varmı acaba zararsız olanlardan ?
Süt gelme olayı bende olmadı henüz ama benden 2 ay önde olan bi arkadaşımda olmuştu doktor sıkma sıktıkça gelir demiş nadir olarak görülebilirmiş bu durum

kızlar bir de hamile sütyeni ve emzirme sütyeni aynı galiba, yani ayrıca hamile sütyeni var mı yoksa olanlar emzirme sütyeni ile aynı mı?

Canım bence sen eksik kilo ile hamile kaldın boyun kaç birde kaç kilo le hamile kalmıştın

AĞZINDAN BAL DAMLIYOR VALLAHİ GAYDİNCİM kaydirigubbakcemile3 53 KİLOYLA HAMİLE KALDIM BOYUMDA 1.65 BOY KİLO ORANINA BAKINCA 56 KİLO FALAN OLMAM GEREKİYOR BOYA GÖRE DEDİĞİN GİBİDİR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM

sanırım aynı aşinacım.gaydincim penye dediklerim uç belli eder diye bende almadım dediğin gibi ince penyesi falan.ama benim aldığımın önü sünger uç belli etmiyo normal sütyenden farkı tel yok,kalın askılı ve emzirme sütyeni olarakta kullanıyorsun.izmirde gebe kıyafetlerince ünlü bir mağaza var,daha iyi hizmet verme amaçlı her türlü konferansa vs.katılıyorlar,ordaki bayan 9 eylül ünv.verilen bir konferans sonucu edindiği bilgleri ve kitapçığını paylaştı,dediğim gibi bu tarz bir sütyen daha zararsızmış canım.

günaydın guzel hamişler lütfen bana moral verin ve dua edin dün öğlenden sonradan buyana karnım çok ağrıyor kanamam filan hiç birşeyim yok sizce nedendir sanki üşütmüşüm gibime geldi ama yinede çok korkuyorum akşam doktora gidicem kızlar allah göstermesin bebek anne karnında ölürse belirtisi nelerdir inşallah öyle birşey yoktur akşamı nasıl edicem allahım sen meleğimi koru 14 haftalık olduk

günaydınnnnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey::teytey:

inş güzel bi hafta olur ve bi an önce cuma gelirrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq:
bebişimi detaylı bi şeklde görecemmmmm :dance::dance::dance:
özledim kuzucuğumu :asigim:

doğum günün kutlu olsun bademcimm :1hug:
yavruların ve sevdiklerinle nice mutlu senelere
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun :1hug: a.s.
bugun bebişleriyle hasret giderecek arkadaşlarımız da inş güzel haberlerle gelirler kaydirigubbakcemile5

emzirme sütyeni ve gebelik sütyeni farklı arkadaşlar.emzirmede önü açılıyor,diyeri ise açılmıyor ve destekli olan da var olmayanda..gitti giyorda bulabilirsiniz arkadaşlar bilginize:1hug::1hug:

Son düzenleme:
Bence süt gelmesi için daha erken...7 aydan sonra gelir diye biliyorum ben...
Ayrıca tam destekli bir sütyen takılmalı diye duydum...şu an çok erken emzirme südyeni için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…