2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

haftasonu çok güzeldi...
Kızıma yeni cicilerr aldım kızlar....
şimdi biraz işim var ama birazdan eklerim öykümün cicilerini bakalım beğenecekmisiniz

günaydın güzel anneler...

canım ben de örmek istiyorum ama içime sinen şöyle güzel bir model bulamadım, sen de kolay yapılan ve şık bir süveter modeli var mı acaba?

merhaba canım hoşgeldin...güzell paylaşımlarını bekliyoruz... ne kadar da çoğaldık walla çok güzell...

Günaydın hanımlar dün bi tartılayım dedim hala şoktayım 9 kilo almışım ya 53 le hamile kaldım şimdi 62 olmuşum önemli olan görüntü değilde çok kilo alanlar zor doğurur derler ya onun korkusu düştü içime

Günaydınnnn tüm annelere... İnanılmaz somurtkan basladıgım gunum haftasonu atılan güzel mesajlarla aydınlandı...sırnaşık şey

Bademcimmmm süper bis yaaaaa. Cok cok cok ama cok sevindim. Benim iki seferde yapmaya calısıcaım seyi sen tek seferde yapıcaksın allahın izniyle :içelim:

Nazlibahar ve stardust sizleri de tebrik ederim. Heyo heyo gelsin erkekler:sm_cool:

Akdascım seninde test sonucun temiz cıkmıs, darısı en kısa surede hatta pazartesi basıma diyorummmm...

Ayyyyyy pazartesi sabahı için ne kadar mutlu ve güzel haberler aldımmmm. Cok neşeliiii:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın kızlar ne zamandır katılamadım aranıza misafirim falan hiç fırsat bulamadım. geçmişi okuyamadıom umarım herkes iyidir , öpüyorum hepinizi !

canım bende kızımda 52 kilo ile hamile kalmıştım nasılsa zayıfım veririm ve hiç bişey kısıtlamadım kendimden çok yedim hiç bi şikayetim olamyıncada birden 5 aylıkken bende senin gibi 9 kilo almıştım düşün yani ve doğuma 75 kilo ile girdim şoktaydım ve veremedim 10 kilosu kaldı bende üstüne 2. bebiş ama bunda çok şükür iyi gidiyorum 3 kilo aldım henüz 4,5 aylık oldum inşallah böyle gider 75 ile tamamlamayı düşünüyorum...:):1rolleyes::1rolleyes:

Selam kıslar günaydınnn
Badem, Stardust çok çok tebrikler harika haberler aldık süper sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
Akdaş 3lü testin temiz çıkmış çok sevindim canım hayırlı olsun
atladığım kimse varsa cinsiyet öğrenen onlarıda tebrik ediyorum...
Badem Nice güsel yıllara canımcım doğum gününe kırmızı bir burunla girdin ama olsun meleklerinde senle nice güsel yıllara canımcım çabucak iyileş bol vitamin takviyesi ve istirahat canımcım...

Canım ben her hafta Açrşamba günü evde tartılıyorum ve not ediyorum düzenli takip etmiş oluyorum bu şekilde
Bende 56 ile hamile kaldım en son 62 dim canım bende aldım yani ama ben eksik kilo ile hamile kaldım dolayısıyla önce kendi kilomu tamamlamış oldum ondan dolayı çok takmıyorum kilo olayını ablamda 23 kilo ile doğuma girdi canım maşallah şimdi benden zayıf 58 felan çokda rahat doğumlar yaptı yani doğum kısmı senin fiziksel durumunla çatı vs. gibi durumlarla ilgili canımcım inş. rahat doğum yapabilirsin normal istiyosun sanırım ne güsel ..:CüvCüv:a.s.

kızlar ağır şeyler yememeye çalışın, çok tatlı ve hamurişini kıstınız mı pek de kilo almıyorsunuz aslında, ben günde 1 dilim ekmek ancak yiyorum, o da kahvaltıda, bol meyve ve sebze yiyorum, öğle ağır hamurlu tatlılar yemiyorum, doğrusu tatlıyı pek yemiyorum, o yüzden sorun olmuyor, ben şuana kadar 3 kilo almışım, gerçi eşim ona bile laf ediyor kötükedihüso

Ben çalışıyorum evde oturupta hamur işi yeme gibi bi durumum yok öğlenleri normal sulu yemek yiyiyorum akşamlarıda aynen nasıl bu hale geldim anlamadım bile hamile kalmadan önce çok zayıf sık sık hastalanan biriydim şimdi çok sağlıklıyım maşallah hayırlısı bakalım daha çok dikkat edicem artık

Hürremcim gerçekten biraz fazla kilo almışsın...
Dikkat et canım gerekirse bi diyetisyenden yardım al..
.ünkü son aylarda daha çok kilo alınıyor

günaydın kızlar ben yine grip oluyorum boğazım ağrıyor öksürüyorum bütün vücudum kırık ıhlamur c vitaminiyle idare ediyorum artık kızlar içinizde en kilolu benim gerçi boyuımda çok uzun kilomu çok göstermiyorum 111.5 la hamile kaldım şimdi wc durumuna göre değişiyor 112 112.5 yani bende inanamıyorum ben diyordum hamile kalınca 20 30 kilo alrım diye korkuyordum şimdi ne kilo aldım nede göbeğim çıktı

kızlar günaydın,ben bugün bebişim gösterirse cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım.
son 2 haftadır hele hele son 1 haftadır karnım çok büyüdü,önceden belli değildi pek,bide yeni hamile kıyafetleri aldım onlarıda giyince baya baya hamileyiz yaaa,çok güzeeelllllll.yalnız göbüşümün çevresi kaşınmaya başladı çatlama belirtisimidir bilen var mı yoksa çatlama için erkenmi?

canım inşallah bebişinin cinsiyetini öğrenirsin.. ben henüz sadece hamile poantolunu giyiyorum üst olark yine eski üstlerimi giyiyorum hamile badileri giymeye utanıyorum nedense :)))

karnının kaşınması çatlak belirtisi bence cnm badem yağına başlamadıysan tavsiye ederimm..

derincim benimde kilom normal üstüydü,71.6 ile hamile kaldım,bir ara 70 e indim bulantılardan şu an 72.1im 16.haftam bugün.ama sanırım kilomuda göbeğe aldım.kilo almamaya dikkat ediyorum yani o hafta çok aldıysam frenlemeye çalışıyorum,doktorun aldığın kilo hakkında bir yorum yaptı mı?

öyle oldu melekcim ya şimdi kara kara nerden kıssam yemeği diye düşünüyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…