2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kaydirigubbakcemile3tesekkur ederim canim, demek leman sam saci, bayildim buna:roflol:

babaylon sağol canım sanada geçmiş olsun akdaş teşekkürler evet stardustun dediği dut pekmezini yapacağım canım

akdas teşekkür ederiz teyzesi, hakikatende bir gün göbeğim büyüsün kocaman olsun diye seviniceğimi bilemezdim, normalde hep sıfır göbektim ve öle kalmak için yediğime içtiğime dikkat ederim ama durum bambaşka ve heyecan doludelikafadulden

canım tabi merak ediyoruz , yada ediyorum diyeyim a.s
uzun zaman ortalarda olmayan arkadaşları , ki ne kadar bir çoğunuza göre ben geç de katılmış olsam da , tanıyor ve eksikliklerini farkedebiliyorum ..
mesela sevtabım düzyolum da yok ne zamandır ..
benim daha 14+2 meleğim , ctesi günü 13 + 6yken öğrendik cinsiyetini , hareketlerini ne zaman hissedebileceğimi sordum , 18.-20. hafta da dedi dr.um , ya daha çoooooook var ama benneyaptımki :çok üzgünüm: neyse sağlıklı olsun da geçer günler geliriz o haftala inşallah biz de :1rolleyes:
detaylı usg çekilecek misin , merak ettim de fisfisfis
Allah meleğine sağlık versin canım :Saruboceq:
hep böyle güzel haberler almak dileğiyle Şeniz

dene canım , işe yarıyor çok .. ben o karışıma mucizevi karışım diyorum kaydirigubbakcemile3
kontrolün bu haftaydı dimi ?????

kızlar bütün gün bilgisayar başında oturduğum için boynum sırtım belimmm heryerim çok ağrıyor....
Sizde durumlar nasıl...
Göbüşler büğüdükçe yükümüz arttıkça daha da zorlanacağız

evet canim tarihler hic belli olmaz, ins bi aksilik cikmazsa ben epudiralsiz felan normal bi sekilde normal dogum istiyorum, cunki epudiral beni cok korkutuyo,
sen nasil dusuyorsun??

ebushcum normalden çok korkuyorum ,epidural için uygun b hasta deilim sanırım, sezeryan kaçınılmaz gibi..dr um daha erken dedi hiç konuşmadık ama normale alıştırmak istiyorum kendimi.

canım çok sağol.güzle kalbinin her zaman iyiliği ile karşıalşırsın inşallah.
evet detaylı ultrason çektreceğim.
zaten 15 şubat gibi doktora gideceğim.renkli dobler diyoralr galiba 3 boyutlu ona gireceğim.
ne bileyim ben ne kadar risk var deslerde bebeğimi strese sokmak istemiyorum.
zaten tatilde onu pek düşünmedim .hep yaramazın hareketlerimi takip ettim.
beraber göbek ettık düğünde:))))) oynak olacak anası gib dedim:)))))))
kuzumu daha yakındna ve daha net görebilmek için çektireceğim dobleri de doktrumuzun sabit konotrolunda varmış zaten bu dobler.
tabi sevindim bebeğimi göreceğim.fotolarda hem o gün cinsiyeti de kesinlik kazacacak teyzesi.
size gelince erken tabi hareket için.ama arda içinde kayan bir kığırtı hissedersen emi ol bebeğin o.
şimdi dikkat ediyorum şu an ki hareketleri çok hafifini ben senin aylarında hissediyorudm:)))))))
18-4 olduk maşallah biz.
hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.
uzun zaman gçrünmeyen arkadaşlarımız umarım mutlu haberler ile gelirler:)))a.s.

sorma canim ya, ozellikle boynum ve omuzlarim cok agriyor,,
simdiden boyleyiz, ilerleyen zamanlarda napicaz??

Kıslar göbişimi ekledim göbişlere Karencim bakabilirsin ordan taze taze biraz önce çekildim :) dün geceden o kadar kötüydümki makyaj felanda yapamadım solgunum biraz

Bende de ensemin hemen altında iki küreğimin ortasında sürekli ağrı oluyor ben sık sık yerimden kalkıp geziyorum yoksa her tarafım ağrıyor gezmek iyi geliyo canım sende sık sık gez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…