Babayloncum geçmiş olsun... Bende sozde geçmi mesajları okuyorum bak senin hasta oldugunu kacırmısım... Kendine cok ii bak, dikkat et
Ebush göbek cok sirin ya komacan olmus, benimde oyle gerci :CüvCüv: Ama ben saçlara bayıldm Leman Sam saçı cok güselllll....
kizlar merhaba. ben bugun de evdeyimhalsizlik ve basagrim gecmedi
derin ve badem sizlere gecmis olsun. huzunyili seni de cok tebrik ederim! gozun aydin canim.
hüzünyılı canım çok sevindim maşallah oğluşuna...
oğluşlarımız çoğalıyo sanırım listemiz nerde? :)))
canim gecmis olsun, bugun evdesin madem, cok iyi dinlen canim:1hug:
Babayloncum geçmiş olsun... Bende sozde geçmi mesajları okuyorum bak senin hasta oldugunu kacırmısım... Kendine cok ii bak, dikkat et
zuzucum cok tesekkurler. epeydir denk gelemedik seninle :) optum cok!
cok gecmııs olsun babaylon
annecik cok tesekkur ederim.
3lu testi sormussun - 16-20. haftalar arasi yapiliyor galiba. bu durumda gec kalmis olmuyorsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/248970-2009-anne-adaylari-dogum-takip-cizelgesi.html
canım liste burda... yalnız hanımlar oraya yazdığınızda takip edebiliyorum bilgilerinizi burdan olmuyor. geçmişde bulmak zor oluyor.
çok tatlı göbüşün maşallah. yakında bende koyacağım zira bayağı büyüdü.
ne güzel canım ya... geçen ben de bir kıpırtı hissettim ama bilmiyorum....
canım bende de aynı dert var. ama ıhlamur-bal-ayva karışımı iyi geldi. birde SATRDUST UN dediği dut pekmezi....GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BOL BOL DİNLEN SANIRIM EN İYİ İLAÇ BU...
CANIM VALLA GÖBÜŞ HARİKA.. insanını hiç göbüşünün bu kadar olacağına sevineceği aklına gelmiyor değil mi?
çok sağol canımçmerka edilmek güzle.bazı arkadaşlar da merak etmişler ,hatırlamışlar çok teşekkür edeiyorum.kalbalık bir topiğiz ne de olsa:)
ben kardeşimin düğünü için memlekete gitmiştim.
geldim bugün.
çok güzeldi.meleğim orada çok ilgi gördü, şımardı biraz,ve kıpırtılarını artık çok daha fazla hissediyoruz.arada bana tık tık vuruyor.ama tabi öyle zıplatacak kaar değil.yavrucuğum annaeannesi ve dedesi ile tanıştı,teyzeleri onu sevdi:)))
geldidiğim de amniyosentezi konuşmak için doktora gideceğim diye karar verip gitmiştim.tamamı ile vazgeçtim.çok daha mutluyuz biz bebeğim ile.
istanbulun kasvetli havası bizi biraz sıktı .
sanki işyerinde ki sorunalr ve diğer soru işaretleri hepsi de burada bizi bekliyormuş gibi ama 2 güne alışırız artık değil mi ama .
hreşey güzle bebişler için.
doktora gittiğimizde 15 gün sonra inşallah bebeşimin cinsiyetni öğreneceğiz ama galiab erkek içimde ki his öyle diyor.
sizler kıpırtıları hissediyor musunuz artık?
hep aklımda bu vardı, size bunu sormak.
hamile arkadaşkarım ile karşılatım.bir tanesi 9 aylık doğumu bekliyor artık.
bebeği her seste korkuyor kaçıyormuş.
doktor ultrasona bakarken bike ters tarfa kaçıyormuş.çok güldük valla ,normal demiş doktorçne güzel içnde hissetmek değil mi
inşallah hepimiz sağlkla kucağımıza alacağız.
tesekkur ederim canim bilgilerin icin, buralar buzgibi bugun kar yagiyo hatta, bende seviniyordum simdi orasi sicaciktir diye, ama nolur nolmaz dedigin gibi dikkat etmek lazima.s.
ebush sağol canım geçmiş olsun dileklerin için COMEBABY evet canım şurubu içince 3 4 saat sonra rahatça wc ye çıkabiliyosun star dust sanada tşk arkadaşım pekmezi bi deniyeceğimayva kabuğu ıhlamur onları içiyorumda
evet canim tarihler hic belli olmaz, ins bi aksilik cikmazsa ben epudiralsiz felan normal bi sekilde normal dogum istiyorum, cunki epudiral beni cok korkutuyo,
sen nasil dusuyorsun??
canım tabi merak ediyoruz , yada ediyorum diyeyim a.s
uzun zaman ortalarda olmayan arkadaşları , ki ne kadar bir çoğunuza göre ben geç de katılmış olsam da , tanıyor ve eksikliklerini farkedebiliyorum ..
mesela sevtabım düzyolum da yok ne zamandır ..
benim daha 14+2 meleğim , ctesi günü 13 + 6yken öğrendik cinsiyetini , hareketlerini ne zaman hissedebileceğimi sordum , 18.-20. hafta da dedi dr.um , ya daha çoooooook var ama benneyaptımki :çok üzgünüm: neyse sağlıklı olsun da geçer günler geliriz o haftala inşallah biz de :1rolleyes:
detaylı usg çekilecek misin , merak ettim de fisfisfis
Allah meleğine sağlık versin canım :Saruboceq:
hep böyle güzel haberler almak dileğiyle Şeniz
kızlar bütün gün bilgisayar başında oturduğum için boynum sırtım belimmm heryerim çok ağrıyor....
Sizde durumlar nasıl...
Göbüşler büğüdükçe yükümüz arttıkça daha da zorlanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?