Amasya felan oralar biraz soğuk olur ya , o yüzden dedim canımcım:1hug:
yoksa burası bahar gibi , üstüne bir şey almadan çık gez yerimseniben ama o taraflar , ist. felan biraz daha serince a.s
biz 2 hafta önce ist.daydık , toplasan 2 günde 3-5 saat kaldık dışarıda , ama izmire döndüğümüzde benim de eşimin de boğazlarında yanma vardı , 1 gün daha kalsaydık , kapardık şifayı ..
belçikanın ikilimi nasıl buraya göre , açıkçası bilmiyorum , ama amasya tarafları serince olur , dikkat et sen noolur nolmaz yerimseniben Şeniz
kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey[/QUOT
merhabalar herkese, bende henüz hissedemedim bebeğimin hareketlerini ama sanki sırt üstü yatınca hafiften gıdıklanmalar hissediyorum gibi ama bu bebeğimden mi kaynaklanıyor yoksa psikolojik mi bilmiyorum.:sm_confused:
canım iyi günlerde giydir prensesine Şeniz.. mothercarede kız bebek-çocuklar için çok güzel şeyler var .. cicilerimiz bölümüne eklesene canım ekleyebilirsen cicilerinizi yerimseniben
sonunda geldık kızlar:CüvCüv:
veeeeeeee %100 oğluşum oluyorrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmdelikafadulden
bıze el salladı oğlusum cok sakın ve uysal bır bebek olucak fazla hareketlı degıl cunku annesını üzmicek
3'lü test için kan verdım sonucları perşembe gunu alıcaz ınsallah guzel cıkar:Saruboceq:
kan verırken malesef ufak bır aksılık yasadık ve ben fenalastım 1 saat kadar müşade altında tutuldum sımdı ıyıyım cok sukur:çok üzgünüm:
1 kılo almısım 1 ayda super dedı doktorumsositososito
1,5 ay sonraya renkli ultrason ıcın cagırdı ama eger sabredemezsen ıstedıgın zaman gelırsın bebegını gormeye dedı:asigim:
çarpıntım ıcın kalp cerrahına yolladı eko yapılsın dedı ama ben korktugum ıcın kabul etmedım demır ılacımı bıraz kullanayım eger gecmezse gıderım dedım kaydirigubbakcemile
sımdılık bu kadar cok yorgunum gercekten gecmısı okumaya halım yok kan alındıktan sonra cok kotu oldum cunku:çok üzgünüm:
hepınızı öpuyoruz Şeniz
kizlar gecen hafta gobusumu gormeyenler icin birdaha ekliyorum
kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey
günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor
Arkadaşlar merhaba ,çok kötü grip oldumsenağlama
Sadece bir merhaba diyeyim dedim.Başım çatlıcak gibi ağrıyor.Geçmişi falan okuyamadım..Şimdi tekrar yatıcam.Kendinize iyi bakın...:a015:
ya kızlar ilki çok uzaktan oldu galiba..bu daha iyi sanırım, yalnız eşimide çıldırttım dogru duzgun b poziçin:=)
kızlar bebişimin bebek arabasını ekledim o bölüme dayısı almış hollandadan inşallah kullanışlıdır.şubatın 10 da gelicek.
kizlar merhaba. ben bugun de evdeyimhalsizlik ve basagrim gecmedi
hüzünyılı canım çok sevindim maşallah oğluşuna...
oğluşlarımız çoğalıyo sanırım listemiz nerde? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?