• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bence git yaptır kurtul biran önce
gözünde büyüttükçe senin için zor olacak
yani bir sorun olacak olsa çağırmazlardı yaptır kurtul

haklısın canım ben yarın gideyim ve kurtulayım :))) hakikaten gözümde büyüdü.

bu arada ;

cvp yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
ben yarın yaptırayım size anlatırım acıyıp acımadığını :))))

Star dust bulabilirsen çok sevinirm yastığın resmini eklemene .:))))
ben öyle bşir yastık alırsam valla yastığın elimden çekeceği var:)))

kızlar yatma pozisyonu annenin rahat etmesi için sol tarafa yatın diyorlar değilmi
bebişlerimiz rahat anne karnından güvenli yermi olur
yani sağ da rahat ediyosak öyle yatmalıyız
sadece yüzükoyun bebeği sıkıştırdığı için önerilmiyor
diye biliyorum yanlış biliyorsam söyleyin bende ona göre yatıyım arkadaşlar

cnm sol tarafı öneriyorlar çünkü o zaman bebeğe giden kan akışı daha kolay oluyormuş diye okumuştum. sağ da iyiymiş. ama sırtüstü fazla yatmıyorum bunları okuduktan sonra fobi oldu bana ben de çok deli yatardım ama artık nasıl yatıyorsam öyle kalıyorum annelik sanırım böyle bişeyy :))))

eyetkiner bende doktoruma sordum herkesin yaptırması lazım 5 yılda bir dedi hamile olmak gerekmekz bunun için dedi ve 6. ay başlangıcında yaptırıcaksın dedi bana bende enson ilk okulda okulmuştum içimin rahat etmesi açısından vurulucam canım ama bak benim arkadaşım 4 aylıkken gitmiş tetanoz için sağlık ocağına şimdi vurulmaz 4,5 aydan sonra gel demişler ve geri yollamışlar ben zaten 6. ay başlangıcımda gideceğim ama sende istersen 4,5 aydan sonra git acele etme daha zamanın var zaten 5 doz felan vurulucaz ilkinden 1 ay sonra 2. dozu vurulucaz hamilelikte 2 ye denk geliyor sonra 6 ay sonunda vurulucaz daha sonra 1 yıl sonunda en sonuncuda 1 yıl sonra olmak üzere 5 dozu tamamlamaız gerekiyor canımcım vuruldun bitti değil yani Felaket tellalığı yaptım dimi :=)

bende gidicem sağlık ocağınada aşı olmak işte o kötü ya .neyse gerekiyosa yaptırırız ne yapalım.tabi önce cuma günü doktoruma gidicem onada danışmak lazım.:lepi:

eyetkiner bende doktoruma sordum herkesin yaptırması lazım 5 yılda bir dedi hamile olmak gerekmekz bunun için dedi ve 6. ay başlangıcında yaptırıcaksın dedi bana bende enson ilk okulda okulmuştum içimin rahat etmesi açısından vurulucam canım ama bak benim arkadaşım 4 aylıkken gitmiş tetanoz için sağlık ocağına şimdi vurulmaz 4,5 aydan sonra gel demişler ve geri yollamışlar ben zaten 6. ay başlangıcımda gideceğim ama sende istersen 4,5 aydan sonra git acele etme daha zamanın var zaten 5 doz felan vurulucaz ilkinden 1 ay sonra 2. dozu vurulucaz hamilelikte 2 ye denk geliyor sonra 6 ay sonunda vurulucaz daha sonra 1 yıl sonunda en sonuncuda 1 yıl sonra olmak üzere 5 dozu tamamlamaız gerekiyor canımcım vuruldun bitti değil yani Felaket tellalığı yaptım dimi :=)

gaydın canım zaten vurulmayı dusunmuyodum sımdı hıç vurulmıcamdelikafadulden

Aaaaaaaa bir deli ben kendimi zannediyordum ayak ayak üstüne atmış şekilde uyuyan kaydirigubbakcemile3
ben de öyle uyuyorum hala kaydirigubbakcemile5
çok rahat oluyo yaaa sırnaşık şey

AY bneim deliliği meşhurdur.hiç korkma ben varımmmmmm sana arkadaş.
kayınvalidede kalmıştım ,eşim askerdeyekn bir süre ,kadın gece bnei öyle görünce korkmuş.
:)))))))
ama bizimkiler alşık tabi.
yiğenim de yapıyor genetik herhalde, çocukalrımzıda yapabilir haberin olsun:)=))))))))))))):sm_cool:

AY bneim deliliği meşhurdur.hiç korkma ben varımmmmmm sana arkadaş.
kayınvalidede kalmıştım ,eşim askerdeyekn bir süre ,kadın gece bnei öyle görünce korkmuş.
:)))))))
ama bizimkiler alşık tabi.
yiğenim de yapıyor genetik herhalde, çocukalrımzıda yapabilir haberin olsun:)=))))))))))))):sm_cool:

ay benım abımde böyle yatar cok güleriz onakaydirigubbakcemile3

yaa allahtan bizim isyerinde herkese bu asidan yapmislardi - 5 doz bitmisti. ben yirttim hihoyyytbence de yapilmasinda fayda var ama ne olur ne olmaz.

gaydın canım zaten vurulmayı dusunmuyodum sımdı hıç vurulmıcamdelikafadulden

Bence yaptırmalısın canım bebeğede faydası varmış hassas bir dönemdeyiz en ufak şeyden nem kapar olduk yaptır için rahat olsun faydalı sonuçta
İnan ben de çok korkarım iğneden nikah işlemleri sırasında vazgeçicektim düşün kan alana kadar az uğraşmadı hemşire ama hamilelikte o kadar çok işlem görüyoruzki kan aldırma, aşı, bunuda yararlı olduğunu düşün ve yaptır canımcım yerimseniben

ayyy yaa napcam benn !!!

ısrarla sordum bende sağlık ocağına 16. haftadan sonra gel dediler. zaten ay olarak hesaplayamam ben bunu biliyorsunuzdur hep aklım karışıyor :)))
hafta olarak 17+2 yim bugün itibariyle bakalım olmazsa 19-20. haftalarımda mı gitsem acaba? ya da özelde doğum yapcam korkuyordum daha çok korktum gitmesem mi acaba :)))))

Ben bu sabah gittim sağlık ocağına 20.haftadan sonra gel dediler bebek ve senin için iyi olur dedi hemşireler

Ben bu sabah gittim sağlık ocağına 20.haftadan sonra gel dediler bebek ve senin için iyi olur dedi hemşireler

hımm..... o zaman napsam acaba dr uma sordum hemşirelere sordum soracak kimse kalmadı walla bu aşı yılan hikayesine döndü benim için kabus tu zaten şimdi daha beter oldum :)))

ayyy yaa napcam benn !!!

ısrarla sordum bende sağlık ocağına 16. haftadan sonra gel dediler. zaten ay olarak hesaplayamam ben bunu biliyorsunuzdur hep aklım karışıyor :)))
hafta olarak 17+2 yim bugün itibariyle bakalım olmazsa 19-20. haftalarımda mı gitsem acaba? ya da özelde doğum yapcam korkuyordum daha çok korktum gitmesem mi acaba :)))))

bende özelde dogum yapıcam oyuzden rahat davranıyorum
ama ası olmaktan korkuyorum yaaa:delphin:

ayyy yaa napcam benn !!!

canım senin doktorun ne dedi yaptır dedimi eğer yaptır diyosa onu dinle derim ben 20 haftada bişey farkediyosa söylerdi sana :CüvCüv:

günaydın kızlar , artık çok zor uyuyorum yanlarım uyuşuyor resmen bi sağ bi sol arada sırt üstüde yatıp dinlendiriyorum yanlarımı bide benim sabaha karşı uykum kaçıyo hergün aynı saaat çalar saat gibi:roflol:

Back
X