Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu arada gogusleriniz ne kadar buyudu?
benim normaldi. hani cok iri de degil. minnacik de degil. ideal. sarkmayan goguslerim vardi. eskiden buyuk bir iki sutyenim vardi. simdi o sutyenleri takinca gogus uclarindaki siyahliklarin yarisi diarda. o kadar komik gorunuyor ki. sanki firlayip tasacakmis gibi. tovbeee. benim esim de hic hoslanmaz buyuk gogusten. hatta minnacik daha cok hosuna gider.
ya zaten hamilelik bittiginde tovbe Allah im affetsin inek memesi gibi oluyor. kocaman. kafam kadar. ve agir. sut dolu ici...cok aciyormus bosaltmazsan iclerini.
burun kanaması normal menekşecim, bendede oldu, dr um kullandıgımız demir hapları ile 16.haftadan itibaren kan hacmimizdeki artışa bağlı olarak burun kanamaları olabilir demişti.dert etme, normal bunlar tatlım.
aynen çle gaydincim ve kızın sanırım sgksını da yatırmamış bu çalıştıgı sure boyunca..
Sweathome canımcım bende haftaya cumartesi detaylı usg ye gireceğim doktor benden üçlü istememişti direk detaylı usg dedi bu usg de genetik gözüken hastalıklar felan belli oluymuş tüm organlarına tek tek bakılıyomuş canım damak yapısına çene burun oluşumuna her şeyine yani tek tek bakılıyormuş ben anlatırım sana detaylı olarak nelere baktıklarını
Sen kalbini ferah tut canım hayırlısı ile sağlıklı toraman gelicek bu dünyaya dua et canım
slm kızlar bende aranıza katıldım anneliği yaşamak için ne güzel bişeymiş anne adayı olmak şimdiden heyecanlanıyorum
günaydın tatlı anneler ve tatlı bebekler
dün gece benim bebeiş sağ tarafa yattığımda beni uayndırdı.
artık rahim mi yada başka bir şey mi bilmem bir şeyler beni sıkıştırıd ağrılı şekilde ,uyandım ve döndüm sola .
ama ge e düz sırt üstü yatar halde buluyoum kendimi ,sol da fazla kalmaıyorum galiba.
siz yatabiliyor musuznu sürekli sol taraınıza.
merhaba ben 16 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım benimde ilk bebeğim çok farklı bir duyguya allah hepimizin bebeğini korusun
günaydın canım Şeniz
ben en rahat sol tarafıma dönük yatıyorum
çünkü dr.umun hemşiresi de demişti en rahat öyle yatarsın , çünkü sağda safra kesesi-karaciğer felan varmış , rahim baskı yaparmış ve rahat olamazmışız , sol tarafsa boşmuş sağa nazaran yerimseniben
bir de ben Tchibo mağazasından uzunca bir yastık aldım , şu bir yastıkta kocayın yastıkları varya .. karnını biraz destek yapabiliyorsun ve hangi tarafa döndüysen bacağını üstüne atıyorsun ve vücudun o tarafa dşüp karnına baskı yapmıyor . ben onu aldığımdan beri çok rahat uyudum . hatta soldan sağa - sağdan sola dönerken uykumun içinde yorganın altında bile öyle ustalıkla alıyormuşum ki yastığı bir taraftan diğerine , eşim görsen şaşarsın kendine diyor :roflol:
bulabilirsen o yastıktan almanı tavsiye ederim .. hatta bulabilirsem resmini eklerim buraya da yerimseniben