kızlar geldim çok şükür bebeğim çok iyi.hihoyyyt maalesef yine göstermedi kendini ayaklarını bükmüş secdeye uzanmış şekilde duruıyor dedi drum pozisyon olarak bize yine sırtı dönüktü. olsun bebeğimin sağlığı yerinde olsunda eşim kalp atışı nasıl dr bey diyene kadar üç buçuk attım sakın kötü bişey söylemeyin diye neredeyse çığlık atacaktım drum kalbi atıyor bak burada deyince rahatladım çok şükür:dance:
sağol bademcim evet benide çok uyku bastırıyor drdan geldim tam uyuyayaım dedim görümcemler size geliyoruz yemeğe dediler şimdi gittiler uyuyamadımda bendede sürekli yorgunluk halsizlik aslında yeride duramazdım kıpır kıpırdım
valla bademcim ben naz ada ecrin nehir isimlerini çok beğeniyorum ama daha değişik birşeyler arıyorum birde etfelya yı çok beğeniyorum senin varmı aklında
evet aslında öyle canım ama birde drdan geldim yorgunum 2 saat yol sürüyor gitgel hergün evde canım sıkılıyor gelmezler böle zamanı buldular tamam kendide getirmiş bişeyler oturmadıda ama
kıslar aranızda evınde evcıl hayvan besleyen varmı?
benım muhabbet kusum var.
acaba gebelık donemınde kusların bebege bır sakıncası olurmu?
kusum cok evcıl konusuyor sureklı dısarı cıkmak ıstıyor.
netten arastırdıgıma gore kedı ve kopeklerın olumsuz etkısı olabılıyormus.kuslarla ılgılı bırsey yazmıyor ama yınede tedırgın oldum.delikafadulden
bu konuda bılgısı olan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?