annecik akşam yemekliydi bugünde haberli yine ikram hazırla temizlik yap belim ağrıdı valla 5. ayıma girdim hala tebriğe geliyorlar gerçi gelsinler misafiri severim ama hamile olunca birde istirahat halindeyim sürekli zor oluyor
Emel bugun dr a gidecekti kızlar gelmedi sanirim bende merak ettim
iyi akşamlarr...
bebeğimi gördüm geldimm.. herşey çok güzel bebeğim çok hareketliydi. 176 gr olmuş bebeğimayağımdaki uyuşmayı söyledim magnezyum verdi bana. kan ve idrar testi yapılacak. üçlü ye gerekyok 20. haftada ayrıntılı ultrason da bakarız dedi :))))
bebeğim çok iyiymiş korkulacak bişey yok içiniz rahat olsun dedi çok şükür :Saruboceq:
herşeyin yolunda gittiğini bilmek çok güzell :dance: bir de demir hapına başlıyorum içebilirsen aç karnına iç dedii. deneyelim bakalım :)) umarrım herkes iyidir. geçmişe bakmadan yazdım. bugün dr a giden arkadaşlarım da umarım güzel haberlerle dönmüşlerdir....
annecik akşam yemekliydi bugünde haberli yine ikram hazırla temizlik yap belim ağrıdı valla 5. ayıma girdim hala tebriğe geliyorlar gerçi gelsinler misafiri severim ama hamile olunca birde istirahat halindeyim sürekli zor oluyor
iyi akşamlarr...
bebeğimi gördüm geldimm.. herşey çok güzel bebeğim çok hareketliydi. 176 gr olmuş bebeğimayağımdaki uyuşmayı söyledim magnezyum verdi bana. kan ve idrar testi yapılacak. üçlü ye gerekyok 20. haftada ayrıntılı ultrason da bakarız dedi :))))
bebeğim çok iyiymiş korkulacak bişey yok içiniz rahat olsun dedi çok şükür :Saruboceq:
herşeyin yolunda gittiğini bilmek çok güzell :dance: bir de demir hapına başlıyorum içebilirsen aç karnına iç dedii. deneyelim bakalım :)) umarrım herkes iyidir. geçmişe bakmadan yazdım. bugün dr a giden arkadaşlarım da umarım güzel haberlerle dönmüşlerdir....
Derin 5 aydır geliyolarsa ne kaldıki şurda 4 ay sonra yine gelcekler :))).Bu sefer bebişi görmeden gitmezler ama Allah o günleri göstersinde hepimize olsun.O zamanda sen yatarsın tadını çıkarırsın bi güzel yerimseniben
kızlar az once doktorumu aradım 3'lu test sonucumuz ıcın ama bılgı vermedıler
yarın vereceklermıs acaba bı sorunmu cıktı nıye sonucu soylemedılerkısenağlama
kızlar az once doktorumu aradım 3'lu test sonucumuz ıcın ama bılgı vermedıler
yarın vereceklermıs acaba bı sorunmu cıktı nıye sonucu soylemedılerkısenağlama
Canım çıkmamıştır daha hemen telaş yapma,bende ikili sonucu için 3 gün beklemiştim.Relaks biraz böyle yaparsan bebişinde üzülür
canım onu dr yorumlayacağı için öyle demişlerdir .
badem canım olmadığı için çocuğumuz tebriğe geliyorlar hamileyim diye
çok sevindim canım herşeyin temiz olduğuna
cinsiyeti değişmedi dimi oğlan hala :)
eyetkiner canım gözünaydın merak etmiştim bende
badem canım olmadığı için çocuğumuz tebriğe geliyorlar hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?