2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hüzünyılı cnm sıkma kendini eminim kötü bişey yoktur. üzme eymen bera mızı :)))

haklısın canım ama gelene gelme diyemezsinki bizim burda böyle işte hadi şimdi hamileyim tüp bebekte daha sonuç belli değil o zaman hiç kalkmadan yatıyordum o zaman bile geliyoırlardı hemde süt meyva suyu ile burda gitmediğin zaman ayıplıyoprlar bak gelmedi diye işte her yörenin farklı oluyor

Arkadaşlar açıkıçası ben doğum zamanı gelmeden bebeğini erkenden kaybeden arkadaşlar aklıma geldiği için erken tebrikleri doğru bulmuyorum..Yani büyük konuşmamak lazım işte..Neyse kusura bakmayın bu yüzden tebrik misafirliği bana erken geldi..Allah korusun bişey olsa insan çok üzülür sonradan..Temkinli bir yapım var....Sağlıkla dünyaya gelsin bebekler inşallah...Aminnn

hüzünyılı canım kötü bişey yoktur..................
doktorunu cep telefonundan arayıp bi konuş için rahat etsin
yada tekrar ara hast.acil durum kesin görüşmem lazım deeee

sonuclarım cıkmıs ama doktorum yarın gelın ayrıntılı bılgı verıcem dedı kotu bırseymı var dedım hayır dedıler
ama neden telefonda soylemedılersenağlama

CANIM KORKMA.
ben de vaktim olamdığı için ablam gitti almaya ,beni arasın müsait olunca demişti.
ablama anlattığı herşeyi bana da anlattı.ç
önemli olan anne ile konumak dedi.değişine hiç bir şey olmadı.
her doktor kendine göre bir yolu var canım.
birde müsaitsen gel karşıklı konuşalım dedi.gitmedim.
o kadar.
yani sonuçlara zaten ne olursa olsun sen canını sıkma.
benim arkadaşım 3.lü test sonucuna göre 1 hafta ağlama krizine girdiç
gitti test yaptırdı tertemiz çıktı çok şükür.
niye stres yapıpda üzüyorsun bebişi.annesi korkutma yiğenimizi.
eymen bera biz kzıarız anneye sen canını sıkma yavrum ...

Tatlım sen balıkesirlisin ben izmirli..ikimiz de egeliyiz..yöre farkı çok yok aramızda...gelecek olan gelme zamanını iyi bilemiyorsa üslubunca gelme denilebilmeli kibar bir dille bence.....

canım ne olursa olsun ınsan telasa kapılıyo ıste
ınsallah bır sorun yoktur olsa bıle tabıkı degısen bırsey olmıcak yıneden ister ıstemez üzülüyorum işte:çok üzgünüm:

Yaşasınnn..:hooray:Artık büyüdü tabi annesi..Sana kendini hissetirebilecek kadar yapılandı oğluşun..

öyle canım valla :))
ama ayaktayken yada otururken hissedemiyorum sadece yatarken...
ayy sen hissetmeye başlasan ne güzel olur iki tane biri durur diğeri başlarkaydirigubbakcemile5

Iyi tatiller kızlar ben p.tesi ye kadar giremem byük ihtimal.
Kimse bebeğini üzmesin tamam mı.hadi herşey gönlünüzce olsun.hoşçakalın.çok değerli anneler ve daha da değerli bebekleri
:)

Tatlım sen balıkesirlisin ben izmirli..ikimiz de egeliyiz..yöre farkı çok yok aramızda...gelecek olan gelme zamanını iyi bilemiyorsa üslubunca gelme denilebilmeli kibar bir dille bence.....

ben ayvalıklıyım canım balıkesir değil ama o karakter meselesi ben asla gelmek isteyene gelme diyecek yapıda bir insan değilim birde zaten normal hamilelikte böle birşey olmuyor tüp bebek ve benim gibi seneler sonra çocuğu olanlar için oluyor zamanında insanlar benim için çok ağladılar olumsuz her denememde birde onların yönünden düşünsek onlarda haklı beni seven insanlar en yakın eşim dostum hem beni görmek istiyorlar hemde gözünaydın diyorlar tamam benim için zor oluyor tabii ama yapacak birşey yok

evet hülya avşarın annesi yarın bizim burada gömülecekmiş buralı oldukları için hatta bizim gelinimizin teyzesi oluyor emral avşar

Ayvalıkta akrabalarım var hayatım...Bilirim ayvalığı da..

ben, demek istediğimi anlatamadım ama neyse...:çok üzgünüm:

benimde tüp bebek..seneler geçmedi belki ama senelere bedel ameliyatlar,badireler atlattım ben de....yani farklı değiliz sadece senin geçen senelerin haricinde...hele tüp bebek daha kıymetli bebek...

kendisi burada ,ben hüzün yılından çok etkilendiğim için erken sevinci erken tebriği doğru bulmuyorum..7 ay sonra bebeğini kaybetmiş...başka bir arkadaşım 8 aylıkken kaybetmiş hamileyken..Teyzem ilk bebeğini doğum sırasında kordon dolanmasından kaybetmişti...daha bebek doğmadan tebriğe gelenler böyle bir şey olursa ki Allah korusun,şom ağızlılık etmiş olmak istemem ama bu kez de baş sağlığına mı gelicekler?:sm_confused:

Sadece temkinli bir yapım olduğu için bu kadar açık anlattım,kusura bakmayın anneler...

Riskli bir hamilelik yaşadığım için yorulmamam lazım..evde yemekleri bile eşim yapıyor çoğunlukla..evi bile pek toparlayamıyorum..Bunu diyorum misafirlik söz konusu olmadan..herkes anlayışlı çok şükür...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…