2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde haziran ayı içinde doğum yapma ihtimalim çok fazla arkadaşlar..ikizler genelde 8 ay da doğuyorlarmış...ben de yolu yarıladım sayılırım o zaman demi:teytey:

Nilaycığım aynı sıskalıktaymışız demekki

Manken gibiymişsin sen de maşallah..Annelik sana çok yakışacak..:asigim:a.s.

ya nilaycım sende çok zayıfsın ve uzun boylusun ben iyice şişkoyum diye dşünmeye başladım sen kilo alsanda verirsin hemen.

ay maşallah nilaycım taş gibi hatunsun yani,kilo alcam diye kasma kendini vücudun hemen fazlalıkları verecek tipten yav ne şanslısınız,benim hamile kalmadan önceki halim senin doğuma giderkenki halin kadar tahmini :)))))))9

bademcim büyüyen türden yataklar varmış onlar daha kullanışlı olur sanırım,tabi bu nasıl bilmiyorum.sen ikizlere nasıl yapcaksın ne düşünüyorsun

bademcim büyüyen türden yataklar varmış onlar daha kullanışlı olur sanırım,tabi bu nasıl bilmiyorum.sen ikizlere nasıl yapcaksın ne düşünüyorsun

Canım ben ya bu tarz ya da buna yakın mothercare karyola düşünüyorum..Ahşap
boyasız ve asansörlü..kenarlarında dişlikler var..Park yatak düşünmüyorum.Ablam hiç memnun kalmadı..Bazı bebekler yatmıyor bir türlü park yatakta...Bu karyolalarda asansörlü..Mothercare baya pahallı ama bakalım...iyice araştırmak lazım...

canım çiğli carfurda mothercare ürünleri satan bir yer var..Orada dediğim karyolalardan var..Çok hoşuma gitti benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…