2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese kocaman günaydın bugün fazla giremicem buraya misafirim gelecek şimdi hemen kahvaltı yapıp etrafı topayıp mutfağa yemek işlerine koyulmam gerek :)artık gece yazarım fazla yazışmayında geldiğimde sayfaları çabuk okuyayım..delikafadulden delikafadulden

günaydın dilara ve selsin aman dilara fazla yorma kendini benimde misafirim vardı dün mahvolomuşum resmen gece 9.30da uyudum şimdiye kadar nerdeyse 12 saat maaşallah kolay gelsin sana canım

aslında erkek deyine doktor biraz üzüldüm.çünkü kızım olsun çok istiyordum.ama şimdi allah hayırlısını sağlıklısını versin diyorum.

doktora sorduk cinsiyetini.tuttu ultrosona hüsamettin yazdı.ben gördüm zaten onun erkek olduğunu.eşim hüsamettin olduğunu görünce sevinçten havalara uçtu.çok istiyordu erkek olsun.

günaydın dilara ve selsin aman dilara fazla yorma kendini benimde misafirim vardı dün mahvolomuşum resmen gece 9.30da uyudum şimdiye kadar nerdeyse 12 saat maaşallah kolay gelsin sana canım

ister istemez yorulcam görümceler gelecek enişte felanda olacak 6 ay oldu bana gelmeyeli güzel ağırlamak istiyorum 5 büyük insan haliyle yemek çıkarmam gerek önlerine:) biraz yorulcam ama olsun a.s

Hanimlar gunaydin,

Selsincim tebrik ederim. ne guzel.

ben de ultrason tarihimi 1 hafta oncesine aldim. 26 subat. insallah gosterir minnosum. ona ciciler alacam ben.

ister istemez yorulcam görümceler gelecek enişte felanda olacak 6 ay oldu bana gelmeyeli güzel ağırlamak istiyorum 5 büyük insan haliyle yemek çıkarmam gerek önlerine:) biraz yorulcam ama olsun a.s

Neler yapacaksin bakalim Dilara?

benim menum fiks.

mercimek corbasi yaparim.
pilav
yaninda etli bir yemek, mesela et sote veya tavuklu yemek firinda patatesli havuclu.

bir iki cesit zeytinyagli ve salata.

Hanimlar gunaydin,

Selsincim tebrik ederim. ne guzel.

ben de ultrason tarihimi 1 hafta oncesine aldim. 26 subat. insallah gosterir minnosum. ona ciciler alacam ben.

çok sağol canım.inşallah bebeğini ilk önce sağlıklı görürsün.sonra da cinsiyetini göstersin annesine

bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.

hihoyyytMAŞALLAH BEBİŞİN KOCAMANNN OLMUŞ TATLIM

DEMEK OĞLUN OLACAK ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH CANIM CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEN DE ÇOK İYİ OLMUŞ...:lepi:

SAĞLIKLA GELSİN PAŞAMIZa.s.

herkeze günaydın kızlar........
Bursada hava bulutlu ben de uyumuşum...
Bu günn öğlende doktora gidiyorum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ama çok heycanlıyım..
Kızımı çok özledim..ben onu çok seviyorum ya allah onu bana bağışlasın inşallah..
Hepimize bağışlasın evlatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…