geçmiş olsun canım bilmiyodum bende hamilelik nedeniyle bütün tahliller yapıldı şükür temiz çıktı herşeyim geçen hafta hepsine tekrar baktırdım yine bir sorun yoktu inşallahta olmaz canım senin boyun varmış bendeki boyla bu kiloyla top gibi yuvarlanırımdelikafaduldendelikafadulden boyum 1,60 kilo 65 düşün yani balık gibi bişeyim-tatlicadiarzu-
canm bızde öyle dusunuyoruz ınankı mesguldu dıye ılgılenemedı ancak bole rahatlatıyorum kendımı :1no2:
yarın sabah erkenden gıdıcez ınsallah olumlu sonuçlarla dönerım
ılk bebegımı kaybettıgım ıcın cok evhamlıyım herseyden korkar oldum
bı turlu kendımı rahatlatamıyorum malesef:çok üzgünüm:
Sağlıklı olsunlar da herşeye razıyım bitanem..Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar istemedim ben....:CüvCüv: :CüvCüv:Bademcim çok büyük badereler atlatmışsın. Troid konusu önemli tabiki. Kiloyu yerinde olsam hiç dert etmesdim. Sen, kızın ve oğlun sağlıklı olun gerisi bir şekilde hallolur.
canım bende geceleri uyumakta işkence çekiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor..saatlerce uyuyamıyorum...
canım göbekler büyüyor birde eğer çok su içtiysem benden ağır oluyor karnım..
sorma badem benim belimde eskiden 60 dı şimdi hem memişler hem göbiş hemde belim kocaman oldu:))))
bende hamilelikte baktırdım canım hepsi temiz çıktı Allaha şükür...Ben 62 kg ile hamile kaldım canım.Evde eşofmanlarla ölçüldüğümde 66,5 kilo geliyorum.Boyum 180.kollarım bacaklarım şiş değil,yüzüm de ince şimdilik..Ama ilerleyen aylarda kilom artacak sanırım..bir de ben tiroid rahatsızlığım olduğu için her gün sentetik tiroid hormonu alıyorum.3 haftada bir arttırıyoruz.hamileliğimin ilk ayı dengeleyememiştik ve 2 haftada 4 kilo almıştım..Şimdi 2 aydır kilo almadım çok şükür...14 yıl evvel tiroid kanseri teşhisiyle tüm tiroid bezim alındı..tiroidi yavaş çalışan kişilerin metabolizması da yavaşlıyor ve hızla kilo alnıyor...bu yönden baya zorluklar yaşadım...tüm anne adaylarının tiroid hormonlarını kontrol ettirmelerini tavsiye ediyorum arkadaşlar...tiroid hormonun yetersizliği bebeklerde zeka gelişimine ve cüceliğe kadar uzanabiliyor...
benim memişlerde normalde 70 bedendi şimdiden 85 kullanmaya başladım süper bişey valla hep böle kalsalar keşkedelikafaduldenSağlıklı olsunlar da herşeye razıyım bitanem..Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar istemedim ben....:CüvCüv: :CüvCüv:
Benim memişler zaten küçük,şimdi hamilelik nedeniyle büyücekler diye seviniyorum,çaktırma..kaydirigubbakcemile3
nilay canım nasıl gidiyo bebiş sende sezaryan olacaksın bende doktorum beni haziran 25 26 gibi alırız dedi hayırlısı inşallah..
canım maşallah çok güzel ve çok zayısın ben evlendikten sonra 7 kilo aldım 62 oldum ve bir türlü inmedi kilom.
canım çok şekersin maşallah bebişlerinde senin gibi güzel olacaklar kesin...:1hug:
tamam sibelcim bende seni öpüyorum tatlım...canım çıktı göbek ayva göbekten biraz büyük şimdi ben hiç beceremem teknoloji özürlüyüm eşimde hastanede nöbeti vardı.kızm iyi çok şükür kendini hissettirince daha iyi oluyor.yarın akşam koyayım göbeğimi.öpüyorum nilaycım
benimkide 25 26 haziran gibi alırız dedi senin sat ne zamandı canım aynı zamanlarmı bizim benim 27 eylül..
Teşekkür ederim canım..Biraz tipim yaşımdan genç durur sırf bundan kurtulmak için saçımı röfle yaptırmıştım..ama şimdi arada dip boya yaptırıyorum..Şu an kumrala döndüm tekrar...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?