2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iki gündür çok öksürüyorum , bu saat oldu wc kalktım , öksürmekten uykum açıldı :çok üzgünüm:
oturuken genelde bir şey yok ne zaman hafif uzansam yada yatsam tıkanıcak gibi öksürüyorum ..
dün dışarı çıktık , kuşburnu almayı unutmuşum , sadece ayva yaprağını ve elma kabuğunu kaynatıp balla içtim 2-3 kez bir de pekmez-tereyağı yaptım 2 bir o kadar , biraz yumuşuyor sonra yine aynı :1no2:
öyle şiddetli öksürüyorumki sarsılmamak için kanepenin yastığını karnıma tutup sarılıyorum sımsıkı , bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum benneyaptımki
yazık , ben öksürdükçe o da içeride zıp zıp zıplıyordur .............

gecmis olsun canim benim yaa.. allahim acil sifa versin ins. siyah turbu biraz oyup icine bal koyacaksin. ertesi gun cikan suyu icince de cok iyi geliyo oksuruge tavsiye ederim.

Günaydın selsin.....günaydın kızlar..... Bebeklerinize aldığınız cicilere baktım sabah sabah gözüm gönlüm açıldı ya herkes pek bi zevkli :)

Canım çok geçmiş olsun. Dr'unu ara istersen. Prebron içebiliyoruz diye biliyorum. Ya da başka bir şuruptu. Sen en iyisi dr'a sor. Öksümek çok iyi değil. Gerçi artık ufak tefek şeylerden nem kapmayacak kadar büyüdüler çok şükür ama o da içeride rahatsız oluyordur.benneyaptımki

geçmiş olsun canım bence çok sıcak bişey içme daha da arttırıyo normal ılık iç o işe yarıyo bende grip gibiyim hep benim alerjik rinitim var hamilelik nedenyile daha arttı bende günde belki rahat 15 20 kez hapşırıyorum(( kasıklarım acıyo artık bebeği düşürcem diye korkuyorum hep bide bende bu rinit çarpıntı yapıyo uykusuzluk yapıyo yani başım dertte bu alerjimle bakalım bunun için bi doktora gitmem gerek belki bana uygun bişey verir:çok üzgünüm:

Cumartesi gününden beri bağlanamadım. Bugün yazılanları okudum. Önce oğlumu tebrik etmiştiniz. Şimdi kızımı tebrik ettiniz. Çok teşekkür ederim. ( İkiz annesi gibi hissettim birden ) Ben hala doğrudürüst sevinemiyorum. Ya kız değilse diyorum. Allah biliyor kız olmasını çok istiyordum ama erkek annesi gibi yaşamak da güzeldi. Öncelikle yavrularımız sağlıklı olsun diyorum.
En son dr'um %100 kız dedi. Kayınvalidem erkek olmasını istediği için yine baktıralım diyor. Tam ikna olmamış. 28. Şubat'taa detaylı ultrosona gireceğim diyorum çok geç daha alışveriş yapacağız diyor. Valla alışveriş bahane, o kendi dr'unun bakmasını istiyor biliyorum. Benim de içime kurt düşürdü. Bu cuma veya önümüzdeki pazartesi gene dr yolunu tutacağım galiba. Gerçi her hafta ultrasona girmek de istemiyorum ama bu karmaşa da son bulsun değil mi?

kızlar buda benim göbişim

maşallah canım göbüşüne de bebişine de :)))

merhaba cnm hoşgeldin... ben 17. haftama kadar babyprine+bemiks c vitamini içiyordum. 17. haftamdan sonra bunlara ilave olarak ferrum demir hapı ve magnezyum ayağımdaki uyuşmalarım için verdi. bunları kullanıyorum...

ahh cnm yaa kıyamam çok geçmiş olsun. zaten yapılacaklarımız içeceklerimiz sınırlı inşallah en kısa zamanda atlatırsın cnm..

herkese günaydın arkadaşlar.nasılsınız.bebekler nasıl

Günaydın selsin.....günaydın kızlar..... Bebeklerinize aldığınız cicilere baktım sabah sabah gözüm gönlüm açıldı ya herkes pek bi zevkli :)

günaydın kızlarr yeni bi haftaya başladık çook güzell geçer umarım bizim ve bebişlerimiz için...:lepi:

ahh canım çok haklısın aslında drlarımız tam emin olmadan söylememeli. birazda biz mi ısrar ediyoruz ne? :))))
herşeyden önce hayırlı sağlıklı bi evlat olsunlar yeter tabii ama insan merak ediyor. inşallah en kısa zamanda durum netleşir hem kafanda hem gerçekte....

canım böyle gerçekten kötü oluyo kararsızlık bide bi kız bi erkek denmesi bana ilk doktor kesin kız dedi 16 haftamda 1 hafta sonra gittğimde ssk gitmiştim tahliller için yine muayne ettiler kadın doğum doktoru da erkeğe benziyo dendi:) ama benim içimdede bi şüphe kaldı pazar günü misafirlerim var bana diyolar sen kızda böyle değildin bu kesin erkek diyolarya bide içime bişeyler oluyo ama benim kalçalar baya bi genişledi kız diye düşünüyorum bende o yüzden bişey alamıyorum daha kıyafet felan tam kesin olsun istiyorum artık haftaya pazartesi yada salı gitmeyi düşünüyorum artık hayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez..:1hug:

günaydın güzel anneler..nasılsınız?..

stardustcım geçmiş olsun.ipeğimu hayırlısı olsun, az daha sabret ve kafanı takma bu cinsiyete..ilk bebişindi zaten , inş sağlıklı bir bebek olur tatlım.

GÜNAYDIN ARKADASLAR
İPEKCİM SENİNDE AKLININ KARIŞMASI ÇOK NORMAL 2 KİŞİ ERKEK 2 KİŞİ KIZ DEDİ SANIRIM:)))
BARİ KAYINVALİDENİN DR UNA GİDİNDE HEPİNİZİN İÇİ RAHAT OLSUN:roflol:

ayyy cumartesi kızım çok tatlıydı ya....
nasıldı kıpır kıpır...
doktorum çok hareketli maşallah çok düzgün vucudu çok sağlıklı dedi..allahımın izniyle tabi..
kafatası,omurga gelişimi el ayağı çok düzgün dedi...
çooooooook inceledi maşallah...
böbreklerinin ordan geçen 2 anadamarı inceledi ve hepsi tamdı....
kalbi ve midesini inceledi...........
mide ve kalp aynı tarafta olmalı dedi ve bana da aynı tarafta olduklarını gösterdi...
tammmmmmmmmm 15 tane resim verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve 3 cd verdi...........
çok süperdi maşallah ya
tek tek el,ayak,kalp,mide,kol,bacak,kafa,tek tek fotoğraflarını çekti....
çok güzeldi meleğim ya allahh yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…