ayyy cumartesi kızım çok tatlıydı ya....
nasıldı kıpır kıpır...
doktorum çok hareketli maşallah çok düzgün vucudu çok sağlıklı dedi..allahımın izniyle tabi..
kafatası,omurga gelişimi el ayağı çok düzgün dedi...
çooooooook inceledi maşallah...
böbreklerinin ordan geçen 2 anadamarı inceledi ve hepsi tamdı....
kalbi ve midesini inceledi...........
mide ve kalp aynı tarafta olmalı dedi ve bana da aynı tarafta olduklarını gösterdi...
tammmmmmmmmm 15 tane resim verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve 3 cd verdi...........
çok süperdi maşallah ya
tek tek el,ayak,kalp,mide,kol,bacak,kafa,tek tek fotoğraflarını çekti....
çok güzeldi meleğim ya allahh yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım anneler ve bebişleri iyidir.melekcim ben birşey sorucam doktor 2 hafta sonra ayrıntılı ugs için başka bi doktora yönlendirdi sendede böylemi olacak yoksa aynı doktormu bakıyo onada.neden başka doktora yönlendiriyolar anlamıyorum.
MAŞŞALLAH CANIM KOCAMANNN OLMUŞ....
YAVAŞ YAVAŞ BÜĞÜYOR ARTIK MELEKLERİMİZ
YOLU YARILADIK....
:lepi:
ayyy cumartesi kızım çok tatlıydı ya....
nasıldı kıpır kıpır...
doktorum çok hareketli maşallah çok düzgün vucudu çok sağlıklı dedi..allahımın izniyle tabi..
kafatası,omurga gelişimi el ayağı çok düzgün dedi...
çooooooook inceledi maşallah...
böbreklerinin ordan geçen 2 anadamarı inceledi ve hepsi tamdı....
kalbi ve midesini inceledi...........
mide ve kalp aynı tarafta olmalı dedi ve bana da aynı tarafta olduklarını gösterdi...
tammmmmmmmmm 15 tane resim verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ve 3 cd verdi...........
çok süperdi maşallah ya
tek tek el,ayak,kalp,mide,kol,bacak,kafa,tek tek fotoğraflarını çekti....
çok güzeldi meleğim ya allahh yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize
badem banlanmış neden acaba merak ettim...
bişey mi oldu kızlar
melekcim nkeadar sanslısın ya doya doya seyrettin öykünü
dr konusunda da baya sanlısın .buradakiler 5-10 dak. Falan inceliyorlar malesef
3 lü teste gerek görmemişti dimi senin dr un?
gerçekten bencede çok şanslısın beyaz melek.cuma ben doğru dürüst göremedim bebeğimi.kafasını ölçtü göbeğine baktı.o kadar.birde cinsiyetini söyledi.hasret gideremedim bebeğimle.
ayrıntılı ultrasyon için pretanal uzmanları oluyor genelde dr lar o kişilerin incelemesini daha uygun buldukları için yönlendiriyorlar arkadaslar .bilginize..
gerçekten bencede çok şanslısın beyaz melek.cuma ben doğru dürüst göremedim bebeğimi.kafasını ölçtü göbeğine baktı.o kadar.birde cinsiyetini söyledi.hasret gideremedim bebeğimle.
Evet uzman görüşü alınıyor. Ama Meleğin dr'u çok iyimiş.Ben kendi dr'umdan çok memnunum ama kadıncağızın öyle 3-4 boyutlu ultrasınu yok. Biz biraz hayal gücümüzü kullanarak bebişime bakıyoruz. Önceden hiçbirşey anlamadığım ultrasondan kendi bebeğim olunca herşeyi dr'dan önce görüyorum. Aaaa bakın parmakları, ayyy elini ağzına götürdü şeklinde sürekli konuşan ben. Yakında elime aleti tutuşturup al sen bak diyecek diye korkuyorum.
şimdi internette doğum fotolarına baktım.ay ne güzel ya.profesyıonel fotoğrafçılar doğuma giderken.doğumda.anneye verilişi.emzirirken hep çekmişler.çok hoşuma gitti.bizdemi yapsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?