2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam cici anneler, iyi pazarlar

sibelcim geçmiş olsun, şimdi nasılsın:teselli:
sağol canım bugün biraz iyiyim en azından yutkunabiliyorum mademciklerim acımıyor.hafif ilaç kullandığım için çok ağır atlattım.kızlar salgına dikkat edin bol bol meyve sebze tüketin lütfen...

Tatlım, derin arkadaşımız hep hasta olduğundan,grip olduğundan,11 yıl sonunda zorluklarla hamilelik yaşadığından ,yaşadığı hamileliklerde düşük yaşadığından dem vurduğu için hastaysan misafir kabul etme dinlen,kendini yorma demiştim.ona gelmeyi düşünen İnsanların daha anlayışlı olmaları gerektiğini düşünmüştüm..Demek misafir kabul edemeyecek kadar durumu kötü değilmiş,sağlığı yerindeymiş işte ,ne bileyim ben...Sonuçta herkesin kendi hayatı tabii..Ben nazardan çok korkuyorum,herkes öyledir sanıyordum...Neyseeee.......Şeniz...Ben derini seviyorum sonuçta...

Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah..:Saruboceq:

Bu arada herkese güzel bir pazar diliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy ne güzell seneye aynı duygular içinde bebeğimiz kucağımızda olacak inşallah.. iyi dilkelrin için teşekkürler...

günaydın kızlar konuları takip edemedim 10 gündür çok hastaydım faranşit oldum.nasılsınız bebeişler nasıl

çok geçmiş olsun sibelcim. umarım şimdi iyisindir. dikkat et kendine ve bebeğine cnm..

hakikaten pazar günleri kimsecikler kalmıyor... hava çok soğudu acayip üşüdüm...bir de içtiğim demir hapım acayip mide bulantısı ve açlık hissi yaptı bende hem mide bulantısı hissetmek hem de açlık hissetmek ne kötü bişi yaa (((((((

EVET TATLIM YA KİMSE YOK BENDE ÇOK YORULDUM BİRAZ UZANAYIM DÜNDEN BERİ GEZİYORUZ..
ANCA GELDİM EVE
ACIKTIKÇA ELMA YE TATLIM MİDENE DE İYİ GELİR YADA AYVA FALAN:CüvCüv:

EVET TATLIM YA KİMSE YOK BENDE ÇOK YORULDUM BİRAZ UZANAYIM DÜNDEN BERİ GEZİYORUZ..
ANCA GELDİM EVE
ACIKTIKÇA ELMA YE TATLIM MİDENE DE İYİ GELİR YADA AYVA FALAN:CüvCüv:

mide yanmalarım azaldı çok şükür. acıktığımda da süt içtim :))) meyve de çok iyi fikir genellikle akşamalrı tercih ediyorum ki çok yemek yemeyeyim akşam yemeğinde çok kilo aldım sankii...((

Sağlık olsun tatlım ya kilo verilir iyi olalım da...
Hadi ben çıkıyorum tatlım öptüm seniii
kendine dikkat et

kızlar iyi akşamlar nasısınız bu hafta çok giremedim misafirlerim vardı bugünde temizlik yaptım bi yaramazlık yoktur inş

bademcim dun cikmak zorunda kaldim yazamadim cnm yaa kusuruma bakma. bende iyiyim cok sukur. bu hafta icinde ben de gitsem de gorsem bebisimi diyorum ama bakalim nasip..:CüvCüv:

bademcim dun cikmak zorunda kaldim yazamadim cnm yaa kusuruma bakma. bende iyiyim cok sukur. bu hafta icinde ben de gitsem de gorsem bebisimi diyorum ama bakalim nasip..:CüvCüv:

Rica ederim annecik:) Görürsün bu hafta içi bebişini inşallah.ben de çarşambaya randevu aldım..detaylı ultrasona girmek istiyorum bir ara aslında..Çünkü üçlü testi de yaptırmayacağım ben....

Rica ederim annecik:) Görürsün bu hafta içi bebişini inşallah.ben de çarşambaya randevu aldım..detaylı ultrasona girmek istiyorum bir ara aslında..Çünkü üçlü testi de yaptırmayacağım ben....

canim bende aynen yaptirmiyorum. bu hafta uc boyutlu ultrasona gireyim diyorum. belki gosteriri bebisim cinsiyetini. 15+3 bugun. burdaki doktorlara kalsa 25. haftada gel bakalim cinsiyetine diyolar:1shok:

canim bende aynen yaptirmiyorum. bu hafta uc boyutlu ultrasona gireyim diyorum. belki gosteriri bebisim cinsiyetini. 15+3 bugun. burdaki doktorlara kalsa 25. haftada gel bakalim cinsiyetine diyolar:1shok:

Sanırım yurt dışındakiler her istediğinde göremiyor ultrasonda...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…