2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyi uykular yat dinlen canım...

kıyamam sana benn Şeniz , sen gene rüyanda da olsa pişirmişsin , yemişsindir de Allah bilir cokacimcoook:teytey:

pişirdim pişirdim yiyemedim nası bi rüyaysa:mymeka:

iyi geceler canımmmm Şeniz
nasıl güzel uyursun şimdi bu yorgunluğun üstüne :1rolleyes:
özendim valla , öksürük korkusuna yatamayan biri olarak benneyaptımki

canım yatarken ağzına bir parça çikolata al öyle yat bir süre rahatlatır:teselli: çiğneme öyle ağzında dursun yavaş yavaş erisincokacimcoook İnşallah çabucak iyileşirsin yaabenneyaptımkiŞeniz

inşallah canım yaaa , bugün sabaha karşı 4 te kalkıp 8 gibi nihayet uykuya daldım , bölük pörçük uyudum 11.30a kadar .. uykumu aldım mı almadım mı anlamadım .. boğazımda ne bir yanma ne bir acıma , soğuk algınlığı belirtisi , hiç bir şey yok .. sadece karıncalanma var ( ya alerjik farenjitimden yada refüden , ikisi için de ilaç almadan geçmesi çok zor gibi görünüyor benneyaptımki ) ve kafamı yastığa koyar koymaz iki büklüm kalkıyorum öksürmekten ..dediğini yapıcam canım ..şimdi bir de pekmez-tereyağını yapayım yatmadan yerimseniben

doktoruna da danış bir an önce canım mutlaka seni rahatlatacak bebeğine zarar vermeyecek bir ilaç vardırfisfisfisŞeniz

iyi geceler kızlar Allah a emanetsinizŞeniz

inşallah hemen uyuyabilirimmirmirmirmirmirmirmirmir:sm_confused:

günayyyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnn hihoyyyt
sabah bulantısı kafamçokkarıştı yarım kalan kahvaltı benneyaptımki biraz uyku hali mirmirmirmir haricinde iyiyim sanırım ben selsincim , sen nasılsın yerimseniben

Son düzenleme:
derincim ah be canım üzme hem kendini hemde güzel bebeğini annesi.bence bebeğinde hiçbir sorun yoktur.doktorunda söylemiş zaten yaştan dolayı riskli çıktığını.bol bo dua et canım

comebaby bebeklerinin sağlıklı olmasına çok sevindim.ne süper iki kız birden.sağlıcakla gelsinler ikizlerimiz.

ben bugün çok katılamıcam.alman müdürümüz geliyor.perşembeye kadar burada.sizlere iyi muhabbetler.belki dışarı filan çıkarsa katılırım.

Herkese günaydın kıslar ben gittim geldim sonunda... Geçmişi okuyamadım 150 sayfa olmus fisfisfis Umarım kötü birşey olmamıstır herşey yolunda gitmiştir. Dün ayagımın tozuyla doktoruma gittim bebişimin omurgası cok güzel olusmus ve net bir sekilde gözüküyomus onun icin 3 lü test yapmadık. Mart ayında detay Usg yapcakmısız.

Ama asıl bomba su ana dek %70 erkek olan bebişim kız olabilirmis... Yane anlıcaınız degismiş. İlk duydugumda cok üzüldüm sonrada cok utandım kendimden saglıklı olsun da kız yada erkek fark etmez dedim ama anlıcaınız benim bebişimin cinsiyeti mart ayına kadar muallakta kaldı senağlama

zuzuumm gelmiş , hoşgeldin canım , şehir dışında olacaktın dimi yanlış hatırlamıyorsam :uhm:

canım hayırlısı hakkaten yaa :Saruboceq:
yalnız değilsin , ipeğimunun da başına aynısı geldi kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben de emin olamıyorum , bana da 2-3 hafta sonra derlerse senin bebiş kızmış diye kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ve en sağlıklısı olsun da inşallah ..

hoşgeldin canım.olsun sağlıklı olsunda bebişin.bu cinsiyetler böyle değişecekmi hep.bana doktor %98 dedi gerçi değişmez herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…