çooooook sevindim canımmmmmm , maşallah kızlarına
bi şey sormak istiyorum canım , 1 ay kadar önceki kontrole geldiğimde Levent beye yakında 4 boyutlu usg cihazı gelecek demişti , geldi mi merak ettim de :uhm: ctesi inşallah benim de kontrolüm var Levent beyle , 15+6 olucaz o gün ve cinsiyetimiz kesinleşir artık bizim de heralde hihoyyyt
kısırcılaaaaaaaaar naaapiiim sizi bennnn kaydirigubbakcemile
eşim çıkmış iş yerinden bakmış , kipada, yok :sm_confused:
carrefouru kaçırmış , şimdi migros yada mezeci vs. bulursa bakacak , halen gelemedi eve 1 saattir , yiyemedik yemeğimiziii :1no2:
ay bi daha yazmayalım buraya canımızın çektiğini yaaakafamçokkarıştı
edit : adamcaaaz bulamamış hiç biyerde , şimdi kısırlık malzemelerle dönüyor eve , benim ilk kısır deneyimim olacak sayenizde , hadi bakalım kaydirigubbakcemile3
kız demet kahve gösterip durma -tatlicadiarzu-canım çekiyor yasak zaten :mymeka:3 aydır içmiyorum bu nsefer sordum doğuma kadar dedi şaka yaptım canım afiyet olsun sana
arkadaşlar bende bugün doktora gittim ve bebeklerimi bol bol izledim maşallah onlara gayet sağlıklılarmış hiç bir problemimiz yokmuş ve sağlıklılarmış bir tanesi 154gr diğeride 140 gr olmuş canlarım benim cinsiyetleride kesin leşti kesin kız
kalçamdaki kramp girmesini sordum bundan sonra olabilir dedi kalsiyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve bir ilaç verdi çok mutluyum çünkü olumsuz haber almadık hatta amiyosenteze gerek olmadığınıda söyledi buna daha bi mutlu olduk çünkü korkuyordum açıkcası
canım öncelikle gecmiş olsun sanada umarım tez atlatırsın
benim şu an kontrollerimi levent bey yapıyor kendisindende çok memnunum evet gelmiş canım o nedenle ben Enver beyle de görüşüyorum ama ultrsona Levet bey bakıyor bencede kesinleşir bize bugün kesin dedi ve bebeklerimizin kemiklerini dahi gördük ya muhteşemdi ayrıca çok sağlıklılar dedi ben burada herşeyi çok net görüyorum hiç detaylı ultrasona bile gerek olmadığını söyledi kendisi
canım maşallah kuzularınaaa
aŞeniz
çok sevindim iyi olmalarına:1hug:
teşekkür ederim canım , öksürük akşamları çok fena tutuyor , tedavi zamanımda da olmuştu Levent bey haklı olarak ilaç kullanmamı istemedi , ayva yaprağı-elma kabuğu-kuşburnu kaynatmama ok dedi , onun dışında ot-çöp karıştırıp içme dedi .. ben de onu uyguluyorum 2 gündür , geçmezse artık gidicem bi dr.a :çok üzgünüm: korkuyorum miniğime bi şey olacak diye benneyaptımki
yaaaa çok sevindim bu habere delikafadulden çünkü eski usg aletiyle bakarken karnıma biraz baskı yapınca acımıştı ... çok iyidir benim dr.cuuuum yaaçok net bir insandır , asla bir gün soru işaretiyle ayrılmazsınız ona gittiğiniz bir kontrolden a.s
ctesi olsa ben de görsem kuzucuuumu , dr.umuz anlatsa bize güzel haberler verse minnoşumdan :Saruboceq: :1rolleyes:
bir şey daha sorucam hep aklımda da seni pek online bulamadığımdan arada kaynasın istemedim kaydirigubbakcemile3 hani senin tuvalete çıkamama sorununn vardı da dr.un sana bir ilaç önermişti duphalac haricinde , onun ismini yazar mısın canım , eşimde de bazen dupalac işe yaramıyor da :bbo:
o kız kısırı yapamasında soracam ben size kısır canavarlarıklava:kaydirigubbakcemile
levent beyi ben pek tanımıyordum açıkcası tedavi dönemim hep Enver beyle gectiği için ama 3 defadır levent bey kontrolümü yapıyor artık ona geçtim çokda memnunum artık illa enver beyden randevu talebinde bulunmuyorum
ilaçıda levent bey vermişti BEKUNİS isimli bir hap canım bende işe yaradı ben gün aşır alıyorum
canım yaaa , kısssss sen ne şekersin , öperim kocamannnnnnn Şeniz
yapamadım deil de yapmadım .. çünkü eşim çok geç geldi kısır aramaktan , carrefour sapağını kaçırınca tam bizim evin önüne kadar gelmiş ama yılmamış dönmüş aynı yolu gitmiş carrefoura da orada da kalmamış :sm_confused: kısırlık malzemeyle geldi , ama akşam yemeği hazırlama telaşı , sonra yemek yedik derken oldu saat 9.30 .. sonra eşim bi kanepeye attı kendini ben bi kanepeye , unuttum Allahtan ..
ama hakkaten ya , kızmaca gücenmece yok , canımızın her çektiğini yazmayalım buraya .. hepimiz hamileyiz bayanlar unutmayalım bunu ... bak biz bulamadık bugün ve unuttum iyiki de sonra .. ama yapan var yapamayan , alan var alamayan , düşünelim bunları .. bizim hiç mi canımız çekmiyor bir şey , yazmıyoruz diii mi ama yerimseniben
aramıza hoş geldin sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah ben vitamin olarak elevit ve demir hapıda gynoferon kullanıyorum hayırdır hapların rahatsızmı ediyo dokunuyosa doktoruna haber ver canım belki değiştirir..yerimseniben
geçen gece bende okurken bi baktım kızlar bi anlatmış ismi lazım değil bir yemeğicokacimcoook gecenin o saatinde nası canım çekticokacimcoook gece de rüyama girdi sabaha kadar o yemeği pişirdim rüyamda-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün çok yoruldum arkadaşlarım geldi onlar gitti 15 dakika sonra annemler geldi yani daha yeni gittiler bugün hiç dinlenemedim çok yorgun ve bitkinim uyumak iyi olacak herkese iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyalarınızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?