bilmiorum ki selsin..allah korusun kaybetmekten korkuyorum sanırım:=(..off neyse bu kadar takmamak lazım sanırım haklısın.
korkma canım.allah korusun meleğini.ne zaman kontrole gidiceksin.insan çok rahatlıyor gittiğinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiorum ki selsin..allah korusun kaybetmekten korkuyorum sanırım:=(..off neyse bu kadar takmamak lazım sanırım haklısın.
öff ya sürekli karnım acıkıyor.hiç doymuyorum sanki.
bilmiorum ki selsin..Allah korusun kaybetmekten korkuyorum sanırım:=(..off neyse bu kadar takmamak lazım sanırım haklısın.
İlsucum muayenen ne zamanki cnm beklemeden bi git görün istersen
kızlar çok üzüldüm yaaaasenağlama arkadaşım 12 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştı 10 gün önce dün akşam bebeklerini kaybetmiş karın ağrısıyla dra gitmiş gaz sancısı deyip yollamışlar eşide hemen ege üniversitesine götürüyor burdaki drlara güvenmiyor kız meğer iç kanama geçiriyormuş bebekler zehirliyormuş 4 ünitekan vermişler ölümden dönmüş kendisi ahşap boyama öğretmeni dün okula gitmiş yatıp dinlenmesi gerekirken yüce allah inşallah yine verir allah bütün olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:
Doktorunuz sie hangi ilaçları verdi tam olarak yazarmısını..
Bana 5 tane vermiş reçete elimde ama henüz almadım
16.haftayı doldur 17 de başla demişti de..
yarın canım kontrolum ,ultrasyonla bakarlarsa sıvı kaçağı olup olmadığını anlarlar dimi
vaginal bakmalarını istemiyorum canım canım yanıyor.
Doktorunuz sie hangi ilaçları verdi tam olarak yazarmısını..
Bana 5 tane vermiş reçete elimde ama henüz almadım
16.haftayı doldur 17 de başla demişti de..[/quoteselamlar uzun zamandır yoktum eşim izinliydi nete sadece girip arada okuyabildim maşallah baya büyümüş bebekler herkes iyidir inş . doktorum bana ilk önce gyno ferro sanol vermişti bağırsak larım zaten çalışmıyor içewmedim şimdi ferplex verdi başkada vitaminim yok
derin arkadaşına rabbim sabır versin inş. bir daha bebişi olur hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua et başka yapacak bir şey yokkızlar çok üzüldüm yaaaasenağlama arkadaşım 12 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştı 10 gün önce dün akşam bebeklerini kaybetmiş karın ağrısıyla dra gitmiş gaz sancısı deyip yollamışlar eşide hemen ege üniversitesine götürüyor burdaki drlara güvenmiyor kız meğer iç kanama geçiriyormuş bebekler zehirliyormuş 4 ünitekan vermişler ölümden dönmüş kendisi ahşap boyama öğretmeni dün okula gitmiş yatıp dinlenmesi gerekirken yüce allah inşallah yine verir allah bütün olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:
of o bağ ağrıları bendede var gece yarısı başlıyor minoset geçirmedi artık parol alıyorum yoksa iptalim bir kaç günyine baş ağrım başladık kızlar
ilsu inş. önemsiz bir şeydir ama sen yinede doktorunu arasan bir böyle şeyler ihmale gelmez ALLAH KORUSUNkızlar benim su gibi akıntım geliyor korkuyorum önceden de olmuştu ama önemsememiştim .bebeğin suyu mu acaba![]()
su gibi renksiz
evet nilaycım bir an önce dr a gitmek istiyorum..ayın 23 ü gb olucak randevumuz, iple çekiorum.
Medipolle dr um anlaşmalıymış,dr umun kendi muaynehanesi var ama anlaşmalı oldugu hastanelerde dogum yaptırıyormuş.o da medipol ve b kaç tane daha..sen oraya mı gidiosun, ve çok iyi oldugunu duymuştum medipol ün ama çook ta bilgim yok selsincim.
ben ayrıntılı usg yi sordum şimdi 300 tl dediler...........
Başka biyere sordum 120 tl dediler..............
şaşırdım..ne bu fark şimdi acaba
canım ben temmuz ayında ikiz bebeklerimi kaybetmiştim 8 haftalık medipol'e gidiyordum.o zaman.şimdi benimde doktorum özel.hangi hastaneler ile anlaşması var bilmiyorum.ama ekim ayında arkadaşım orada doğum yaptı.memnun kaldı.hastanede kötü bir hastane değil.