• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm arkadaşlar ben evdeyim ama anca kendime geliyorum geceleri bende hiç uuyuyamıyorum bacak arama yastık koyuyorum biraz daha iyi oldu ama sırt ağrım çok fazla birde kalçamda kramplar oluyor benim kalsiyum eksikliği olmuş oda etkili oluyor hertarafım ağrıyarak kalkıyorum gün içindede sürekli uzanıyorum

ben geldim kızlarrr.
çok şükür herşey yolunda
bizim cadı secdeye eğilmiş namaz kılıyor poziyonundaydı .dr un karnımı dürtmesiyle basladı hareketlere ve bacağının arasını actı %100 kızmış çok mutluyum .yüzünü pek göremedik ama poposunu döndü hep bize .
akıntım için ise sıvının miktarı iyi ama emin olmak için spektulumla rahim ağzına bakmam lazım dedi yok dedim korktum .:((
ama sıvı kaçağı olsaymış suyu eksilirmiş zaten. kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ve 3 lü testi istemediğim halde yaptırttı dr .Benden şimdilik bukadar kızlar Buarada minnoşum 197 gr olmuş.

canımm benimm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. maşallah bebeğine:nazar:
kızlarımız çoğunlukta walla maşallah sağlıkla gelsinlerr:teytey:

kızlar badem le konuştum...
Herkeze çok selamı var....henüz banı kaldırılmamış malesef....
Bu gün doktora gitmiş o da bebekler çok iyiymiş çok şükür herşey yolundaymış...

bademe sende slm söylee.. umarım en kısa zamanda aramıza döner...

Hepinize güzel günlerr,İlsu çok sevindim bebişinin iyi olmasına canım.Bizim şafakta 2 cuma günü gidiyorum kısmetse.Nedense bu defa daha sabırsızım ben biran önce görmek istiyorum bide cinsiyetini öğrenicem ya inş.Eşimde soruyo sevgililer gününde bana ne alıcan diye bende diyorum doktordayken tam cinsiyetini söyleyeceği anda seni dışarı alıp tek ben duyucam sanada ertesi gün söylerim :teytey: .Olduu diyo herkese söylersin benden önce dayanamazsın en son ben duyarım.Üzüldü ya şaka yaptım halbuki :) Kıyabilir miyim hiç.

ben geldim kızlarrr.
çok şükür herşey yolunda
bizim cadı secdeye eğilmiş namaz kılıyor poziyonundaydı .dr un karnımı dürtmesiyle basladı hareketlere ve bacağının arasını actı %100 kızmış çok mutluyum .yüzünü pek göremedik ama poposunu döndü hep bize .
akıntım için ise sıvının miktarı iyi ama emin olmak için spektulumla rahim ağzına bakmam lazım dedi yok dedim korktum .:((
ama sıvı kaçağı olsaymış suyu eksilirmiş zaten. kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ve 3 lü testi istemediğim halde yaptırttı dr .Benden şimdilik bukadar kızlar Buarada minnoşum 197 gr olmuş.

İlsucum maşallah kızına:nazar: cnm bir sorun olmadığına çok sevindim.

Kıslar selam çok yoğundum katılamadım bir türlü aranıza
Ne güsel herkes iyi haberler almış maşallah hep iyi haberler alalım inş.
Kibele döndü aramıza inş. bademde en kısa zamanda döner
Bende cumartesi gidicem detaylı usg ye gireceğiz biran önce ctesi olsun istiyorum her sabah kalktığımda gün sayıyorum çocuk gibi hihoyyyt hayırlısı ile kucağımıza aldığımız günleride görelim inş..

Hepinize güzel günlerr,İlsu çok sevindim bebişinin iyi olmasına canım.Bizim şafakta 2 cuma günü gidiyorum kısmetse.Nedense bu defa daha sabırsızım ben biran önce görmek istiyorum bide cinsiyetini öğrenicem ya inş.Eşimde soruyo sevgililer gününde bana ne alıcan diye bende diyorum doktordayken tam cinsiyetini söyleyeceği anda seni dışarı alıp tek ben duyucam sanada ertesi gün söylerim :teytey: .Olduu diyo herkese söylersin benden önce dayanamazsın en son ben duyarım.Üzüldü ya şaka yaptım halbuki :) Kıyabilir miyim hiç.

İlsucum maşallah kızına:nazar: cnm bir sorun olmadığına çok sevindim.

ÇOK TŞKLER ARKADASLAR a.s.

gyno ferro sanol verdi
balık yağı nı genelde 6. Ayda veriyorlar onun yerine balık yemeyi deneyelim yada ceviz falan .

slmmmm kızlarr :teytey::teytey:
bugun hava çook güzell kaydirigubbakcemile4
inş.sizlerinde havası böyle güzeldir Şeniz

ben geldim kızlarrr.
çok şükür herşey yolunda
maşallah prensesine :emir_bebek::asigim:
güzel haberlerle gelmene çook sevindim hihoyyythihoyyyt
Rabbim nazarlardan korusun bebişini canımmm :1hug:

Kıslar selam çok yoğundum katılamadım bir türlü aranıza
Ne güsel herkes iyi haberler almış maşallah hep iyi haberler alalım inş.
Kibele döndü aramıza inş. bademde en kısa zamanda döner
Bende cumartesi gidicem detaylı usg ye gireceğiz biran önce ctesi olsun istiyorum her sabah kalktığımda gün sayıyorum çocuk gibi hihoyyyt hayırlısı ile kucağımıza aldığımız günleride görelim inş..

seninde güzel haberlerini bekliyoruz canımm :1hug:a.s.

GÖZÜN AYDIN İLSUCUM HAYIRLI HABERLERİNİ ALMIŞSIN KUZUNUN DARISI GAYDININ BAŞINA yerimseniben

bende yoğunum pek gremiyorum arada okuyorum ama yetişemiyorum size tabi
bana bugün çok şirin bi hediye geldi.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
arkadaşım oğluşuma çeket örmüş okadar güzelki
sanki hazır gibi olmuş sarı yapmış mavi adabalı düğmeleri var .
bayıldım ya bide düşünüp uğraşmış.
oda 2 aylık hamile bu arada:CüvCüv:

güle güle giysin oğluşun canım

Kızlar ben bebeklerimizi çok merak ediyorum ya ne güzel...doğduktan sonra bebklerimizin resimlerini ekleriz 9 ay onların usg resimlerine baktık onlkarla ilgili dertleştik....
Bakalım kimin bebeği kime benzeyecek...
Benim kızım inşallah bana benzer...
Babasına da benzese olur...

CANIM YA NE GÜZEL GÜLE GÜLE GİYSİN BEBİŞİN...
ARKADAŞININ DA HAMİLELİĞİ SORUNSUZ OLUR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DOĞAR..
SEN DE ONA Bİ JEST YAPARSIN O ZAMAN CANIMyerimseniben

Kızlar ben bebeklerimizi çok merak ediyorum ya ne güzel...doğduktan sonra bebklerimizin resimlerini ekleriz 9 ay onların usg resimlerine baktık onlkarla ilgili dertleştik....
Bakalım kimin bebeği kime benzeyecek...
Benim kızım inşallah bana benzer...
Babasına da benzese olur...

elı ayagı duzgun akıllı saglıklı olsunlarda nasılsa ya bıze yada babalarına benzerleryerimseniben:nazar:

Back
X