ben 15 gün sonra izmire geleceğim ayrıntılı usg için ama ben dayanamayıp bizim burdaki drdanda randevu aldım rankli usg burdaki drun usgsi kendi drumun eski usg olduğu için merakda ediyorum ama cuma öğleye randevu verdi
CANIM,,,,,,,,,
hiçbir doktor hastası üzülecek diye bişeyi söylememek gibi bişey yapmaz buna kesin emin ol...hatta hastaların üzüleceğini düşünmeden pat diye insanın yüzüne en kötüsünü söylerler...
içini ferah tut ne olur...
iyi düşünürsen iyi olur herşeyŞeniz
anladım canım.. iyi yapmışsın bi de renkli renkli gör bebeğini:))) güzell haberler alacaksın canım lütfen merak etme dua et bol bol ben sana da dua edicem canım.:Saruboceq: sıkma canını. ayrıntılı usg de önemli 15 gün kalmış bişey değil cnm meleğini kucağına aldığında hepsi geride kalcak kaydirigubbakcemile5
eyetkiner canım etrafında etkisi çok oluyor şöylemi böylemi şunu niye yapmadı bunu niye yapmadı ben çok ağladım o gün ondanmı söylemedi acaba diyorum birde risk olsa hemen izmire git derdi adamcağız hem böyle düşünüyorum hemde üzüyorum kendimi
ben kullanıyorum 2 haftadır falan
evet canım biliyorum aslında kötü bişey görseydi niye sölemesinki hemen izmire yollardı diyorum ama bu gibi durumlarda biz amiyosentez veya renkli ultrason öneriyoruz deyince korktum işte inşallah bebeğim sağlıklıdır diye dua ediyorum sürekli bazen iyi düşünüyorum bazende elimde olmadan kötü
kibele hoşgeldin canımm..
balık yağı kullanan arkadaşlar başka vitaminlerde içiyormusunuz?bana doktorum bişey demedi ama şu an elevit kullanıyorum balık yağınada başlasam zararı olur mu acaba.
canım öncelikle geçmiş olsun neden o kadar stres yaptın öksük erken doğuma sebep oluyor birde düşüğe onların belirtisi yani doğum suyu veya kanama olmadıysa korkmana gerek yok benim ilk gebeliğimde öksürükden dolayı 25 gün erken doğdu oğlum ama çok sağlıklı 3.600 gr doğmuşdu dün tv,de şunu dinledim kırmızı,beyaz,siyah farketmezmiş turp alıcaksın yüzünü soyucaksın domatesin başını çıkarır gibi turbun başını oyarak çıkarıcaksın alt ucunuda kes içersine hakiki süzme bal koy bir kaşık fincanın üzerine koy akşamdan sabaha kadar o bal turbun içindeki maddeleride alıp süzerek fincanın dibine akıyormuş onu yiyceksin öksüreğe en iyi gelen şey oymuş bunu profdan dinledim bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim hemen evham yapma herzaman iyi olduğunu düşün arkadaşım
balık yağı kullanan arkadaşlar başka vitaminlerde içiyormusunuz?bana doktorum bişey demedi ama şu an elevit kullanıyorum balık yağınada başlasam zararı olur mu acaba.
Canim hosbulduk. satis reklam icerikli mesaj yayinladigim icin uyeligim silinmisti. neyse ki duzelttirdim. cunku yok oyle birsey.
neyse aranizdayim tekrar. ozlemistim muhabbetinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?