2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

anladım canım.. iyi yapmışsın bi de renkli renkli gör bebeğini:))) güzell haberler alacaksın canım lütfen merak etme dua et bol bol ben sana da dua edicem canım.:Saruboceq: sıkma canını. ayrıntılı usg de önemli 15 gün kalmış bişey değil cnm meleğini kucağına aldığında hepsi geride kalcak kaydirigubbakcemile5

evet canım biliyorum aslında kötü bişey görseydi niye sölemesinki hemen izmire yollardı diyorum ama bu gibi durumlarda biz amiyosentez veya renkli ultrason öneriyoruz deyince korktum işte inşallah bebeğim sağlıklıdır diye dua ediyorum sürekli bazen iyi düşünüyorum bazende elimde olmadan kötü

inş canım inş hepimizin bebekleri çok sağlıklıdır duaların için çok sağol canım evet burda girsem bile ayrıntılıya girmeden içim rahat etmiyecek Şeniza.s.

amin derincim sağoll...

benimde midem çok kötüü yine yanmaya başladı...

herkese merhaba işte geldim bugün baya gezdim ayaklarım şişti nerdeysedelikafadulden eminönüne gittik kapalı çarşıyı ordanda mahmut paşayı biraz fiyat öğrenelim diye gezdik neler var neler yok dönüştede deniz kenarında bi güzel karnımızı doyurduk anlarsınız yaacokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Derincim selam,

Bak benim yasim kucuk ama etrafimda o kadar hamile kalan arkadasim oldu ve onlara o kadar cok laf yetistiren cokbilmisler oldu ki, problem yokken problem yarattilar.

benim de hic problemim yokken neden doktor bunu yapmadi, boyle yapmasi gerekirsi, bu kadar ara ile randevu vermesi gerekirsi. 9 yerine 6 tup kan almasi gerekirsi. neden senden sadece 2 tup kan aldilar bu sefer? soyle boyle.
ben artik ogrendim ve sadece evet evet deyip gecistiriyorum.

Sen kendine doktoruna ne kadar guvenirsen onlar da o kadar cenelerini kapatirlar.

Bak doktorunu aramissin. ya demez mi sana Derincim iste boyle boyle bir problem var gorunuyor. testi tekrarlayalim veya ultrasonla bakalim, en uzagi amniyosentez yapalim. bebegin soyu sopu 7 sulalesini ogrenirsiniz bunlarla.

Sen neden agliyorsun? Bak bir sey daha soyleyeyim, sen ne kadar huzursuz bir hamilelik gecirirsen bebek o kadar huysuz ve asabi oluyor.

Ortada bir sey olsa biz de seninle uzulecez ama yok ki, bebis saglam. yerinde. doktor da bir sey yok demis. olmasa da olduracan tovbeeee.

Simdi sakinles. hava guzeldir. Cik bir dolas. deniz kenarina git. kizina (bak nedense hep kizin diyorum) denizi martilari anlat. gelince berebar gecireceginiz guzel gunleri anlat. anilarini anlat. cocuklugunda bebegine dair kurdugun planlari herseyi anlat. guzelce konus onunla. bebegine temiz hava ver.

merak etme. en 5 ay sonra tanisacagiz onlarla. ve sen emin ol 1 hafta sonra ay ben ne kadar yanlis yapmisim, bosu bosuna helak etmisim kendimi, olan bana ve cocuguma oldu diyeceksin.

ben kullanıyorum 2 haftadır falan

canim ben 6. haftadan beri kullaniyorum. doktorum vermisti. balik yagi kullanan bebekleri etrafta goruyorum. baslarini hemn kaldirmaya basliyorlar daha yeni dogduklarinda bile guclu kaslari oluyor ve ayaklari ile hemen dik durabiliyorlar. karnina dayadiginda pelte gibi olmuyorlar. ben duzenli iciyorum her gun.

kızlar bugün bana şeker yükleme yapıldı 3 saatlik 100 lük glikoz verildi,açlıktan ölcektik kuzumla.aslında yükleme için çok erken ama benim hamile kalmadan önceki tokluk şekerim sınırın üstüydü,babamda şeker hastası,bende de çıkma ihimali yüksek diye erkenden yapalım dedi ama çıkmamış çok şükür.2 ay sonra falan gene yaparız bakarız dedi.idrar tahlilim iyi çıktı ama daha çok su içmeliyim,uff ya alışkanlık haline getiremedim su içmeyi.önerisi olan?
üçlü testte haftaya bakalım inşallah sorun çıkmaz gerçi ikili testte sorun yoksa 3lüde iyi olur falan diye duydum ama,öylemi gerçekten?

balık yağı kullanan arkadaşlar başka vitaminlerde içiyormusunuz?bana doktorum bişey demedi ama şu an elevit kullanıyorum balık yağınada başlasam zararı olur mu acaba.

Canim ya en ufak bir riskte yas da varsa amniyosentezi istiyor doktorlar. ya bir sey cikmiyor merak etmeeeee....

benim daha gecen hafta arkadas amniyo oldu. 3 gun icinde cikti sonuclari. temiz.

ama tabi amniyodan sonra 3 gun kalkmak yasak. 10 gun de evde dolasiyorsun disari cikmiyorsun. hani bebege bir sey olmasin diye.

yani canimcim hic korkma. beisi sapasaglam turp gibi.

balık yağı kullanan arkadaşlar başka vitaminlerde içiyormusunuz?bana doktorum bişey demedi ama şu an elevit kullanıyorum balık yağınada başlasam zararı olur mu acaba.

canim benim multivitamin diye bir vitaminim var, bu demirden calsiyuma kadar hepsini iceriyor. onun yaninda balik yagi hapi.

doktoruna danismadan kullanma. cunku viteminler birbirinin etkkisini giderebiliyor.

ama balik yagi yerine gunde 2 tane ceviz( abartirsan kilo olur) omega 3 ihtiyacini karsilar.

bol biol yesil yaprakli sebze. (cig yemeye calis, oldurme vitaminleri)

yağmurselim , kasım annemmmmmmm Şeniz
kıs sen yaşıyo musunnn yerimseniben
sorma tatlım yaa , dr.um öyle deyince tedirgin oldum , sonra da felaket senaryolarını yazmak işten bile olmadı benim için kaydirigubbakcemile3
sen naapıyorsun , uğramıyorsun hiç buraya ..
benim miniğin cinsiyeti değişmezse oğluşşş bekliyoruz gamyoncuiremsu senin minik gösterdi mi yerimseniben
o dediğin şeyi yapıcam , bir arkadaş da söyledi buradan ama yine ben , nam-ı diğer bayan panik , dr.uma bir sorayım İst.a gittiğimde fisfisfis

canım benım doktorum hem multıvıt vıtamın hemde balık yagı hapı verdı bana 1 ay once belkıde fazladır
ama benım mıdem almıyodu vıtamını ıcmeyebılırsın ama balık hapını kesınlıkle ıcmelısın dedı
ama onuda ıcemedım malesef bugun basladım ınsanlah bundan sonrada duzenlı ıcıcem

Canim hosbulduk. satis reklam icerikli mesaj yayinladigim icin uyeligim silinmisti. neyse ki duzelttirdim. cunku yok oyle birsey.

neyse aranizdayim tekrar. ozlemistim muhabbetinizi.

sorunun düzeltilmesine ve aramıza dönmene sevindim cnm..
umarım en kısa zamanda badem de döner aramıza...

selam kızlar 2 gündür giremiyordum kızkardeşimin bebişine mevlüt yapıcaz cumartesi onun hazırlıkları-alışverişi ile koşturuyoruz.
Bugün 3 lü test için gittik doktorumuza kızımı gördüm canım yavrum benim 197 gr. olmuş:asigim:
Herşeyi harika dedi doktor çok şükür
İnşallah sonuçlarda iyi çıkar:Saruboceq:
Birde cd verdi heryerine ayrıntılı bakarak kemiklerine heryerine tek tek baktı parmakları o kadar tatlıydı ki yaaaaaa:asigim:Şeniz

Sizler nasılsınız inşallah hepiniz çok iyisinizdir, valla 2 günde özledim sizleri ve de merak ediyorum doktora gidenler inşallah iyi haberlerle dönmüşlerdirrrrr:Saruboceq:

Misafirim gelecek çok az vaktim var geçmişe bakamıycam şimdi ama gece okurum inşallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…