Bence de en önemlisi sağlığı.
Ben de cd istiyorum.....
İkimiz de aynı sayılırız. Demek bundan sonra daha net anlaşılıyor. Bu arada artık 16. haftadaki pıt pıt'ların bebeğime ait olduğunu anladım. Tekmelerken de benzer bir his oluyor. Tarifi gerçekten zor.
evet canim aynen oyle. tum kemiklerine baktik bir bir. ole mukemmel biseydi ki. ben cinsiyeti sormayi unuttum gitti cikmak izereyken aklima geldi. annenannesi ve babannesi merak icindeydi cunku. sorduk uzun uzun bakti. cikinti var erkek gibi dedi. ama yanilabilirm. kizda olabilir dedi. baska bi doktoru cagirdi. o bence kiza benziyo dedi. birinden birine yuzde 60 sans veremiyoruz diyip yolladilar:sm_cool:
canım artık pıt pıtlar azalıyo yerine biraz sertleri yumruklar gelecekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 artık zmana çabuk geçsin istiyorum hem ben hem bebişin rahat etsin koklaşa koklaşa uyuyalım istiyorum gelçi şuan bile çoğu zman diğer kızımla uyuyorum uykudan uyanıp onu öpe öpe koklaya koklaya uyuyorum şimdi bunuda öyle kokusunu içime çekmek istiyorum:asigim::asigim::asigim:
İnşallah canım o gün de gelecek. Gelecek gelmesine de koca ne olacak. Papucu şimdiden dama gitmişklava:
sorma canım kardeş olduk valla zaten ilk zaman kanamam vardı herşey yasaktı şimdi oda korkudan yaklaşamıyodelikafaduldendelikafadulden
Böylesini de ilk kez duyuyorum. %50 erkek yani:)
Hayırlı ne ise o olsun canım
tebrıkler annecık..a.s.selam herkese kızım olacagı kesınlestı : )) bu arada bebek sag tarafdaymıs
selam herkese kızım olacagı kesınlestı : )) bu arada bebek sag tarafdaymıs
yağmurselim , kasım annemmmmmmm Şeniz
kıs sen yaşıyo musunnn yerimseniben
sorma tatlım yaa , dr.um öyle deyince tedirgin oldum , sonra da felaket senaryolarını yazmak işten bile olmadı benim için kaydirigubbakcemile3
sen naapıyorsun , uğramıyorsun hiç buraya ..
benim miniğin cinsiyeti değişmezse oğluşşş bekliyoruz gamyoncuiremsu senin minik gösterdi mi yerimseniben
o dediğin şeyi yapıcam , bir arkadaş da söyledi buradan ama yine ben , nam-ı diğer bayan panik , dr.uma bir sorayım İst.a gittiğimde fisfisfis
ıyı aksamlar kıslar.
nasılsınız?
bu aralar cok fazla gıremıyorum kk ya
bugun 3 lu test sonuclarımı aldım cok sukur temız cıktı herhangı bırsey cıkmadı.
bu testlerden nefret eder oldum ınsanı cok tedırgın yapıyor.lülülülülülü
bu arada aranızda tetanoz asısını yaptıran varmı?
canım tesekkur ederım.banada saglık ocagından 4,5 aylıktan sonra gel demıslerdı de o yuzden soruyorum.bende 20.haftadan sonra gıtmeyı dusunuyorum.seninde gözün aydın rosemcim hayırlı haberlerle gelmişsin kaydirigubbakcemile5 sende tetenoz aşısı için ben geçen hafta gittim sağlık ocağına 20.haftanı bitir öyle gel dediler bi kaç güne kadar gidicem inşallah :asigim:
haklısın canım.20.hafta bıtsın oyle gıdeyım.ben 19.haftada gittim bir hafta daha ertelediler 20.bitsin dediler boşu boşuna gitme canım
canım tesekkur ederım.banada saglık ocagından 4,5 aylıktan sonra gel demıslerdı de o yuzden soruyorum.bende 20.haftadan sonra gıtmeyı dusunuyorum.
zaten asıdan sonra bırkac gun kol agrısı,sısmesı oluyormus.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?