2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bence de en önemlisi sağlığı.
Ben de cd istiyorum.....

evet canim aynen oyle. tum kemiklerine baktik bir bir. ole mukemmel biseydi ki. ben cinsiyeti sormayi unuttum gitti cikmak izereyken aklima geldi. annenannesi ve babannesi merak icindeydi cunku. sorduk uzun uzun bakti. cikinti var erkek gibi dedi. ama yanilabilirm. kizda olabilir dedi. baska bi doktoru cagirdi. o bence kiza benziyo dedi. birinden birine yuzde 60 sans veremiyoruz diyip yolladilar:sm_cool:

İkimiz de aynı sayılırız. Demek bundan sonra daha net anlaşılıyor. Bu arada artık 16. haftadaki pıt pıt'ların bebeğime ait olduğunu anladım. Tekmelerken de benzer bir his oluyor. Tarifi gerçekten zor.

canım artık pıt pıtlar azalıyo yerine biraz sertleri yumruklar gelecekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 artık zmana çabuk geçsin istiyorum hem ben hem bebişin rahat etsin koklaşa koklaşa uyuyalım istiyorum gelçi şuan bile çoğu zman diğer kızımla uyuyorum uykudan uyanıp onu öpe öpe koklaya koklaya uyuyorum şimdi bunuda öyle kokusunu içime çekmek istiyorum:asigim::asigim::asigim:

Böylesini de ilk kez duyuyorum. %50 erkek yani:)
Hayırlı ne ise o olsun canım

İnşallah canım o gün de gelecek. Gelecek gelmesine de koca ne olacak. Papucu şimdiden dama gitmişklava:

ıyı aksamlar kıslar.
nasılsınız?
bu aralar cok fazla gıremıyorum kk ya
bugun 3 lu test sonuclarımı aldım cok sukur temız cıktı herhangı bırsey cıkmadı.
bu testlerden nefret eder oldum ınsanı cok tedırgın yapıyor.lülülülülülü

bu arada aranızda tetanoz asısını yaptıran varmı?

Son düzenleme:
sorma canım kardeş olduk valla zaten ilk zaman kanamam vardı herşey yasaktı şimdi oda korkudan yaklaşamıyodelikafaduldendelikafadulden

Aynen. Valla hamilelik onlar için de büyük sınav oldu. Ben de korkuyorum. Hep kanama olacak gibi geliyor.
Neyse benim kociş işten yeni geldi. ( İşten gelmiştir umarım :) ) Yemek hazırlayacağım. Hepinizi öpüyorum.

gözün aydın annencik uzun zamandır görünmüyordun burda beyaz melek kulaklarını çınlattı bugün annecik nerelerde acaba bi sorun mu var diye

sormaya oğlum okullar tatile girince bana bilgisayarmı bırakıyor okullar açıldıda girmeye başladım ben şükür çok iyiyim gece uykuları yatma pozisyonları haricinde bir sıkıntım yok evet canım sevindim oğlun olacağına allah analı babalı büyütsün sağlıcakla dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah benimkide kız olucakmış benim oğlum vardı buda kızmış sevindik yani rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinde başka birşey istemiyorum bugün nette bebek mağazalarını dolaşdım süper şeyler varya kendimi kaybettim resmen sağlığına dikkatet tatlım öksürüğüyen ıhlamur kaynat iç kendine dikkat et inşallah kısa zamanda atarsın öksürüğünü tekrar geçmiş olsun rabbim şifa versin

seninde gözün aydın rosemcim hayırlı haberlerle gelmişsin kaydirigubbakcemile5 sende tetenoz aşısı için ben geçen hafta gittim sağlık ocağına 20.haftanı bitir öyle gel dediler bi kaç güne kadar gidicem inşallah :asigim:

canım tesekkur ederım.banada saglık ocagından 4,5 aylıktan sonra gel demıslerdı de o yuzden soruyorum.bende 20.haftadan sonra gıtmeyı dusunuyorum.
zaten asıdan sonra bırkac gun kol agrısı,sısmesı oluyormus.delikafadulden

ben 19.haftada gittim bir hafta daha ertelediler 20.bitsin dediler boşu boşuna gitme canım

sılacım bu arada senide tebrik ederim sende kuzunun güzel haberleriyle gelmişsin :)

ben 19.haftada gittim bir hafta daha ertelediler 20.bitsin dediler boşu boşuna gitme canım
haklısın canım.20.hafta bıtsın oyle gıdeyım.

bu arada gecmısı okurken henuz farkettım.senınde muhabbet kusun varmıs sanırım.
kusura bakma gormemısım yazını.sana doktorun toksoplazma testı yaptı mı canım?
butun testlerıme baktım benımkı yaptırmamıs.kaydirigubbakcemile
dedıgın gıbı bende daha dıkkatlı olmaya calısıyorum.

hayır arkadaşım ben birinci gebeliğimde vuruldum ne ağrı nede şişme oluyor hiç birşey anlamıyorsun benide şimdi 20 haftanın sonunda çağırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…