elı ayagı duzgun akıllı saglıklı olsunlarda nasılsa ya bıze yada babalarına benzerleryerimseniben
CANIM YA NE GÜZEL GÜLE GÜLE GİYSİN BEBİŞİN...
ARKADAŞININ DA HAMİLELİĞİ SORUNSUZ OLUR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DOĞAR..
SEN DE ONA Bİ JEST YAPARSIN O ZAMAN CANIMyerimseniben
Merhaba;
Ben de 2009 Temmuz anne adayıyım... Başlarda çok sıkıntı çektim. Myomlarım var bir de cervikal polip varmış sürekli kanama yapıyordu, hep düşük tehlikesi var diye sürekli yatarak geldim bu güne kadar. Geçen hafta alındı. Şimdi iyiyim. Bundan sonra inşallah problem olmaz:)
GÖZÜN AYDIN İLSUCUM HAYIRLI HABERLERİNİ ALMIŞSIN KUZUNUN DARISI GAYDININ BAŞINA yerimseniben
merhaba;
ben de 2009 temmuz anne adayıyım... Başlarda çok sıkıntı çektim. Myomlarım var bir de cervikal polip varmış sürekli kanama yapıyordu, hep düşük tehlikesi var diye sürekli yatarak geldim bu güne kadar. Geçen hafta alındı. şimdi iyiyim. Bundan sonra inşallah problem olmaz:)
Merhaba;
Ben de 2009 Temmuz anne adayıyım... Başlarda çok sıkıntı çektim. Myomlarım var bir de cervikal polip varmış sürekli kanama yapıyordu, hep düşük tehlikesi var diye sürekli yatarak geldim bu güne kadar. Geçen hafta alındı. Şimdi iyiyim. Bundan sonra inşallah problem olmaz:)
kızlar ben 3 hafta önce resmimi koymuştum
albüme ama söylemeyi unuttum
Canım ekle bizi bakalım resimlere kaydirigubbakcemile5
gamzecim maşallah çok tatlısın saçların da çok hoş...
Allah nazardan sakınsın inşallah
canım sen zaten eklisin
Merhaba;
ÖYLE TABİ BİTANEM
ALLAH YÜZLERİNİ GÖRMEYİ UZUN YILLAR BEBEKLERİMİZLE SAĞ SALİM BİRLİKTE OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
BENİM Kİ HEYECAN İŞTE...
ÇOK MERAK EDİYORUM YÜZÜNÜ..:sm_cool:
evet öyleymiş baktım resimlerinize çok tatlısın canım Allah bebeğinizle mutluluğunuzu pekiştirsin inş....:CüvCüv:hihoyyyt
bendee görebilirmiyim gamzecimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?