merhaba arkadaşlar beni merak ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
senağlamaüfffffffffff çok kötü ağlayasım var ya.................senağlama
dün doktor detaylı ultroson çekti.amniyotik bant gerçekten var.ama bebeğin hiçbiryerine dolanmamış.benimki ince bir bant.kitaptan gösterdi kalın olanlarını bebeğin heryerini sarıyor.bundan sonra tıp olarak birşey olmayacağını söyleyebiliriz dedi.allah korusun bebeğimi.ayaklarına,ellerine,yüzüne,omurgasına her tarafına baktılar.
dün doktor detaylı ultroson çekti.amniyotik bant gerçekten var.ama bebeğin hiçbiryerine dolanmamış.benimki ince bir bant.kitaptan gösterdi kalın olanlarını bebeğin heryerini sarıyor.bundan sonra tıp olarak birşey olmayacağını söyleyebiliriz dedi.allah korusun bebeğimi.ayaklarına,ellerine,yüzüne,omurgasına her tarafına baktılar.
confusecum sanada çok çok geçmiş olsun
şu anda bebeğim gayet sağlıklı sadece bağırsaklarında hafif bir grilik gördü önemli değil dedi.15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.hem banta bakıcak hemde bağırsaklarına.
ben temmuz ayında kürtaj olmuştum.kürtajdan olmuş olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?