2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gaydin canım yoksun...Bana Avcılar Medicana'dan doktor adı verecektin,yazabilir miisin canım adlarını...

msj yazmış cep telefonuna...........
''bebeğim valla ayıp ediyorsun duymamışım...
kurban olurum ben sana '' yazmış................
ama benim sinirim geçmedi..........
gözyaşlarım süzülüyoooooooo

dün doktor detaylı ultroson çekti.amniyotik bant gerçekten var.ama bebeğin hiçbiryerine dolanmamış.benimki ince bir bant.kitaptan gösterdi kalın olanlarını bebeğin heryerini sarıyor.bundan sonra tıp olarak birşey olmayacağını söyleyebiliriz dedi.allah korusun bebeğimi.ayaklarına,ellerine,yüzüne,omurgasına her tarafına baktılar.

senağlamaüfffffffffff çok kötü ağlayasım var ya.................senağlama

Yapma lütfen...Ağlayacak hiçbişey yok aslında tatlımm...Sadece eşinin bu dönemlerinde hassas olduğunu bilip,senin çıkışlarına anlayış göstermesini beklemekte haklısın.O yüzden aramalı...Ama benim eşim bir türlü anlamak istemedi valla...Benimle çatır çatır tartışıp,bol bol ağlattı...Hassasmışım,alınganlığım artmış,defalarca anlattım ama bir kulağından girdi,ötekinden çıktı:))

cok sukur canım bebegın gayet saglıklı yanıa.s

şu anda bebeğim gayet sağlıklı sadece bağırsaklarında hafif bir grilik gördü önemli değil dedi.15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.hem banta bakıcak hemde bağırsaklarına.

geçmiş olsun canım..şükür bi sorun yokmuş..:1hug:

ben temmuz ayında kürtaj olmuştum.kürtajdan olmuş olabilir dedi.

canım yaa çok sevindim demek ki yavrun iyi ona dokunmamış hiççççççççŞeniz bundan sonrada olmaz demiş harika bir haber bu :1hug:

çok sevindim canım senin adına ve çok rahatladımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…