2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canımcım aşkolsun yazmammı gözünden kaçtı sanırım bak gene koydum buraya :1hug:

Bitanem kusura bakma atlamışım cevabını.Çok teşekkürler canımcığım.
Kayınvalidem için söylediklerine de teşekkür ediyorum...Öyle canım,her zaman rahmetle anacağım bir insan...Mekanı cennet olsun...

özellikle bu dönemde oluşan burun kanamaları kan basıncının fazla olmasından kaynaklanıyormuş bende okumuştum onu

canım bende geçmiş olsun demiştim ama snırım gözünden kaçtı tekrardan çoookk geçmiş olsun a.s.

benimde arada oynuyo yada ben öyle hissediyorum arada yapıyor böyle biraz kımıldanmalar benimde

Maaaaaaşallah kızına....kaydirigubbakcemile3

bana bu gün bişey oldu ama ne oldu biri anlatsın.......................
şimdi de ben kızımı çok seviyorum diye ağlıyorummmmmmsenağlama

canım bu haftalarda harekelerın duzensız olması cok normal bır kaç hafta sonra goruceksın bak nasıl hıc durmadan oynıcak sen bıle sasırıcaksın:asigim:

bana bu gün bişey oldu ama ne oldu biri anlatsın.......................
şimdi de ben kızımı çok seviyorum diye ağlıyorummmmmmsenağlama

dün bende senın gıbıydım hıc yoktan sebeplerden dolayı sureklı agladımsenağlama
hatta bı ara esımı cok özledım dıye agladım 3 aydır benımleydı bır anda yalnız kaldım ıse gırınce aradım hemen tesellı ettı benı aşkım benım:asigim:
sakın olmaya calıs canım bunlar gayet normal
yerimseniben

evet benimde bebeğim gayet iyi hareketli yani hissediyorum bende fırıl fırıl dönüyor :)kaydirigubbakcemile3 sanırım çok hareketli olucak benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…