Anladım canım her hastanenin iyi ve kötü yanları ne yazıkki oluyor oda içinde biri olarak yaşamış görmüş ama kadın doğum bölümünde değilse olaylar görmezlikten gelin sizde yerimseniben Şimdi ben bebek düşünmeye başladığımda ordaki Yavuz Aydına gitmiştim işinde çok iyi bir doktor sadece çok konuşmaz sorduğuna cevap verir işine yapar anlıcan bir arkadaşımda hala ona takibini yaptırıyor ben Memoriala geçmek durumunda kaldım diğer doktor ise Onur Başeğmez bu doktorda bir arkadaşımın eşinin doğumunu yaptırdı acaip bir adammış ilgi alaka inanılmaz internetten de araştır ben olumlu çok yazı okudum onun hakkında 37 yaşında felan ama acaip hastaları ile bağı olan bir doktor ikisinide önerebilirim canım Birde Bahçelievler Medicana hastanesinde Düzgün Korkmaz var 3-4 arkadaşımın takibini yaptı herkes çokmemnun bende gittim ılımlı güler yüzlü bir doktor her konuda yardımcı oluyor canımcım uzak demezsen onuda düşünebilirsin
Kayınvaliden için Allah rahmet eylesin ne güsel dimi sonrasında güzel :Saruboceq:anılmak :Saruboceq:
dün doktor detaylı ultroson çekti.amniyotik bant gerçekten var.ama bebeğin hiçbiryerine dolanmamış.benimki ince bir bant.kitaptan gösterdi kalın olanlarını bebeğin heryerini sarıyor.bundan sonra tıp olarak birşey olmayacağını söyleyebiliriz dedi.allah korusun bebeğimi.ayaklarına,ellerine,yüzüne,omurgasına her tarafına baktılar.
msj yazmış cep telefonuna...........
''bebeğim valla ayıp ediyorsun duymamışım...
kurban olurum ben sana '' yazmış................
ama benim sinirim geçmedi..........
gözyaşlarım süzülüyoooooooo
baştan beri varmış bu bant.ama sonradan görünebilir dedi.ama öbür doktorum 18 haftalık gittiğimde görmesi gerekirdi.ama görmedi çünkü doğru dürüst bakmadı.mehtap hanım gördü.oda zaten bundan sonra sorun olmaz demişti.eken gebelik dönemlerinde sorun olkur demişti.bu doktor da artık sorun olmuyacağını söyledi.tabiki allah korusun.myom gördüler birde bende 3 cm büyüklüğünde.
Selsin canım çok sevindim hadi gözün aydın süper haber cuma cuma harika oldu peki canım merak ettiğimden soruyorum neden oluyomuş bu bant fisfisfis
dün doktor detaylı ultroson çekti.amniyotik bant gerçekten var.ama bebeğin hiçbiryerine dolanmamış.benimki ince bir bant.kitaptan gösterdi kalın olanlarını bebeğin heryerini sarıyor.bundan sonra tıp olarak birşey olmayacağını söyleyebiliriz dedi.allah korusun bebeğimi.ayaklarına,ellerine,yüzüne,omurgasına her tarafına baktılar.
baştan beri varmış bu bant.ama sonradan görünebilir dedi.ama öbür doktorum 18 haftalık gittiğimde görmesi gerekirdi.ama görmedi çünkü doğru dürüst bakmadı.mehtap hanım gördü.oda zaten bundan sonra sorun olmaz demişti.eken gebelik dönemlerinde sorun olkur demişti.bu doktor da artık sorun olmuyacağını söyledi.tabiki allah korusun.myom gördüler birde bende 3 cm büyüklüğünde.
midem cok kötü yanıyor
kıbele ananas suyunu tavdıye ettı ama ınanın mıdem daha berbat oldusenağlama
geçmiş olsun canım a.s.
sanırım bizim bu şikayetlerimiz ne zaman doğum yaptık o zaman bitecek kaydirigubbakcemile3
benimde müthiş bir baş ağrım var 1 haftadır ve geçmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?