2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canımcım aşkolsun yazmammı gözünden kaçtı sanırım bak gene koydum buraya :1hug:

canım ya aşırı üzüldüm geçmiş olsun..inşallah bebğine hiçbir zarar vermeyecek dualarımız seninle tatlım:Saruboceq:

baştan beri varmış bu bant.ama sonradan görünebilir dedi.ama öbür doktorum 18 haftalık gittiğimde görmesi gerekirdi.ama görmedi çünkü doğru dürüst bakmadı.mehtap hanım gördü.oda zaten bundan sonra sorun olmaz demişti.eken gebelik dönemlerinde sorun olkur demişti.bu doktor da artık sorun olmuyacağını söyledi.tabiki allah korusun.myom gördüler birde bende 3 cm büyüklüğünde.

msj yazmış cep telefonuna...........
''bebeğim valla ayıp ediyorsun duymamışım...
kurban olurum ben sana '' yazmış................
ama benim sinirim geçmedi..........
gözyaşlarım süzülüyoooooooo

Oy oy ...:) daha ne desin adam,melekciğim.''Kurban olurum ben sana ''benim ki de bunu söyler sık sık.Ben hemen gevşeyiveririm valla:)) Aslında ağlamak beni çok rahatlatıyordu ama minik meleklerimiz de üzülür bak.Ağlama lütfen...

Selsin canım çok sevindim hadi gözün aydın süper haber cuma cuma harika oldu peki canım merak ettiğimden soruyorum neden oluyomuş bu bant fisfisfis

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

canım neysekı bundan sonra sorun olmazmıs cok sukur fazla kafaya takma artık:1hug:

Canım senden duyduktan sonra bende araştırmıştım.Bebeğin hiçbir yerine dolanmamışsa korkacak hiçbişey yok canım.Korkma sakın...Allah'ın izniyle bişey olmayacak...

allah allah... Yaa demekki drun gelişi güzel bakmış....

Ay çok şükür bebeğini korusun rabbim ...

öbür doktoruma çok kızdım bugün arayıp bütün test sonuçlarımı faxlattım.dün acıbadem'e gitmştim.orada doğum pahalı olmaza oraya devam edicem ama çok pahalı.o yüzden mehtap hanıma deva edicem

Yavrukuşum oyansı biraz nihayet içim rahat etti.
Ama tadını çıakracağım bir anda olmadı.malesef mali müşavir gelmişti onunla çalışırken oyanıd durdu.
Yaramaz yalvartıyor oyna annem azıcık oyna diye yavvvv
uslu kızım akıılıı kıızm benim hımmmmmm mis kokulum

geçmiş olsun canım a.s.
sanırım bizim bu şikayetlerimiz ne zaman doğum yaptık o zaman bitecek kaydirigubbakcemile3
benimde müthiş bir baş ağrım var 1 haftadır ve geçmiyorr

tesekkur ederım sevtap canım ınan sankı alev topu var mıdemde
benımde dun basım agrımaya basladı bugunde hafıf agrıyo ayrıca burnum kanıyo arada bır
dogru soyluyosun sanırım dogum yapınca sıkıntılarımız anca bıtıcek
yetekı bebışler saglıklı gelsın ben bunları cekmeye razıyım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…