2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar aranızda gece horlayan varmı ben horluyomuşum am şu 1 aydır böylemişim eşim diyo uyunmuyo horultundan diye budamı gelcekti başıma delikafadulden :roflol:

ay dilaracım yazını okuyunca gülmem geldi. eşimde sordu noldu diye. bende söledim bi bayan horlamaya başlamış eşi uyuyamıyomuşdedim.oda güldü. sen kendi haline bak dedi. sende 2 aydır sırt aşağı yatınca horluyon ama ben rahaysız olmuyom merak etme dedi.demekki bende sendenmişim.kaydirigubbakcemile3
gülme komşuna gelir başına delikafadulden

[QUOTkızlar nisan ayında kürtajdan sonra sıkıntıdan gül hastalığı diye bir cilt hastalığı geçirmiştim . baktım yine göbeğimde büyük bir halka seklinde çıkmış
inş önceki gibi vucudumu sarmaz cok feci kasıntı yapıyor .
cildiye dr una gitmem gerekli bu durumda of
geçmiş olsun canım kendi başına sakın ilaç kullanma .aman ha doktoruna danış

[

:roflol: :roflol: :roflol: canım vallahi önceden hep yüz üstü yatan biriydim ama malum hamilelik nedeniyle artık yatamıyorum alışkın olmadığımdan sanırım horlamaya başladım yüz üstü yatınca horlama olmuyo adamda haliyle duymuyodu seninde horlamana sevindim tek ben değilim oh içim rahatladıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:smiley-cool:bugün akşam haberlerinde bi baktım nerdeyse heryerde kar vardı .ay okadar imrendimki anlatamam.1 senedir antalyadayım kara öle hasretimki.gerçi 1 saatlik mesafelere yağmış ama onada gidemiyom malum mide durmuyo.şimdi ben kendi adıma size çok şanslısınız desem kızmazsınız dimisengözlerimebaksanab

ya allah aşkına biri bana alıntı yapmayı öğretsinnnnnnn

canım bak şimdi sayfayı okurken mesela ben şuan yazıyorum onu okuyorsun alt tarafta sağ da alıntı yap var onu tıkla sadece yeterli ama kimden alıntı yada kimin yazısına cevap vereceksen o yazının altındakine tıklıyosun şimdi dene bakalım olacakmısengözlerimebaksanab

ilsucum o bahsettıgın gül bende doğuştan var tam midemin üstünde bazen kasınıyo kıpkırmızı oluyo bazen cok acık kahve renk alıyo hıc gıtmedım sımdıye kadar doktora dogustan oldugu ıcına.s

hüzün yılı canım bence çınar güzel bende naz diyordum ama akşamdan beride eftelya ismi hoşuma gidiyor anlamı deniz kızı demekmiş

masallah kız nasıl gezdiniz bu havada klava:klava: bak hasta olacaksın sonra
ben haftasonu hep evdeydim ev bile zor ısınıyor hem kombi hem elektrikli soba yakıyorum

canım arabayla gezdıgımız ıcın pek üsümedım ama gercekten cıddı soguk var arabadan ınıp bınerken bıle dondum bıan önce kar yagsada şu soguk kırılsasüprizzzzz

çok teşekkür ederim canım resmen bakar körmüşüm benneyaptımki

saol canım Şeniz inşallah benim de öyle olur :Saruboceq:
ablamın kız da öyleydi , doğana kadar aşağıda dediler ama 41. haftada felan doğdu , biraz daha dursa yürüyüp çıkardı sanırım :roflol:
istirahat verdi dr. bana , ama 5.-6. ayda çıkar yukarı , merka etme de dedi , bakalım :1rolleyes:

Star dust maşallah bebeğine allah nazardan korusun....

teşekkürler melek , amin seninkini de , cümlemizinkini de ....

nilayy star dust sizinde oğluşlarınıza maşaallah
herkese iyi pazarlar.
stardust filizusta demresu maşallah kuzucuklarınızagüzel haberlerinizi alalım hep böyle inş.

hihoyyyt ayy maşallah oğluşuna ne güzelll büyümüş cnmmm

derin , ahududulu , eyetekinerimmm .. teşekkürler teyzelerimisssssss :)

okudum canımcımmmm Şeniz
transvajinal ; vajenden bakılan , yani alttan olan usg
sana da ilk haftalarda öyle bakıldı dimi canım , yoksa hep karından mı ?
yaaaaaa ne büyük bir korku atlatmışsın , kıyamammmmm:1hug:
Allah bir daha yaşatmasın öyle şeyleri :Saruboceq:

sağol ilsucummm Şeniz
naktırmakta fayda var , beni sorgulamam üzerine dr. hadi gel bakalım dedi ve o zaman gördük plesanta aşığdaymış ve çok gezmemem ve genelde dinlenerek 1-2 ayı da atlatmam gerekiyormuş , yoksa bakıcaz duruma göre belki 9 ayı böyle tamamlamak zorunda kalabilirsin , inşallah yukarı çıkar bu arada dedi benneyaptımki
transvajinal alttan bakılan canım
hiç acımıyor , speulum gibi bir şey değil , uzun ince tüp gibi - boru gibi bir şey , ucuna usg jelinden de sürüldüğü için sorun olmuyor muayenesinde

gözün aydın canım :hooray:
bir paşamız daha olacakkkkk :teytey:
yalnız hagget 27 cm mi :1shok: :1shok:
hey maaaaşalllaahhhhh

gunaydın kılzra
gecmıs sayfalarda bebek yatakları var cok gzl cok hosumuza gıttı kızım anne kardesıme korsanlıyı alalım erkek olcak ya dıyor ama gercekten cok gzlller;;;;;;;;;;;;;;,

aaaa o korsanlıyı biz de pek beğendikkkk hihoyyyt
yalnız 3-4 yaşlarına gelince alabiliriz sanırım , o zamana kadar değişmezse fikrimiz :bbo:
çünkü korunağı yok etrafında , bebişler hareketlenince tehlikeli olabilir sanki :sm_confused:

canım çok sağol , Allah razı olsun :Saruboceq:
Allah hayırlara çıkarsın ben yine seni gördüm dün gece rüyamda , umarım biraz daha iyisindir ...

benim hiç bulantım ve kusmam yoktu
güzelce her isteğim seyi yedim
şimdilik 2,5 kg aldım

ya bende de yoktu ama 1-1,5 aydır var gibi .. sıcaklık , açlık , açken yemek kokusu ( özellikle de sabahları yapılmış yağlı vb. kızartmaların kokusu ) , geceleyin susayınca su içersem , midem feci bulanıyor .. ( çok afedersiniz ) çok öğürüyorum ve öğürürken oğluşuma bir şey olacak diye korkuyorum benneyaptımki

sanada iyi akşamlar canım ikiside güzel isim ama bence çift isim olarak koymayın derim yinede sizin fikriniz bence tuğra olabilir sengözlerimebaksanab

dilosum tugra ısmını esım cok sade buluyo hatta kendısı hamza ısmını cok begenıyo ama ben tercıh etmıyorum

canım ben herzaman tercıhımı naz ısmınden yana yapıyorum bılıyosun ama eftelya ısmıde guzelyerimseniben

hüzünyılı iyi akşamlar canım bence ikiside güzel isim ama yanyana değil. bence ikili isim kullanırken birbirinede uyum sağlamasına dikkat edin.tabi bu benim fikrim.gerisi size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…