sana da geçmiş olsun tatlım
Allah'tan 3 ayı devirdik şimdi tedavi olursak rahat bi şekilde oluruz enazından .
[/nesquik_24 kullanıcısından alıntı
Ayın 7sinde ayrıntılı renkli usg.miz var 18+6yım yani yarın tam 19.haftam. amaa ben alttan muayeneden çok çok çok çoooookkkkkkkkkkk korkuyorum...Kaçıncı ayda dr.alttan muayane ediyor?İstemiyorum desem muradıma erermiyim :)QUOTE]
sen istemedikçe doktor alttan muayne etmez.benim bildiğim kadarıyla son hafta bakılır
ay dilaracım yazını okuyunca gülmem geldi. eşimde sordu noldu diye. bende söledim bi bayan horlamaya başlamış eşi uyuyamıyomuşdedim.oda güldü. sen kendi haline bak dedi. sende 2 aydır sırt aşağı yatınca horluyon ama ben rahaysız olmuyom merak etme dedi.demekki bende sendenmişim.kaydirigubbakcemile3
gülme komşuna gelir başına delikafadulden
ya allah aşkına biri bana alıntı yapmayı öğretsinnnnnnn
kızlar nisan ayında kürtajdan sonra sıkıntıdan gül hastalığı diye bir cilt hastalığı geçirmiştim . baktım yine göbeğimde büyük bir halka seklinde çıkmış
inş önceki gibi vucudumu sarmaz cok feci kasıntı yapıyor .
cildiye dr una gitmem gerekli bu durumda of of
herkese ıyı aksamlar a.s.
kızlar oğlumun ısmını degıstırmeye karar verdık
çınar yada çınar tuğra koymayı dusunuyoruz sizce nasıl?
masallah kız nasıl gezdiniz bu havadaklava: klava: bak hasta olacaksın sonra
ben haftasonu hep evdeydim ev bile zor ısınıyor hem kombi hem elektrikli soba yakıyorum
canım bak şimdi sayfayı okurken mesela ben şuan yazıyorum onu okuyorsun alt tarafta sağ da alıntı yap var onu tıkla sadece yeterli ama kimden alıntı yada kimin yazısına cevap vereceksen o yazının altındakine tıklıyosun şimdi dene bakalım olacakmısengözlerimebaksanab
canım hoş geldin oğluşunun iyi olduğuna sevindim maşllah prensimize korkma canım bende kızımda 6. ayımda eşi aşağıdaydı hep doğuma kadarda öyleydi ama hiç yatmadım istirat etmedim kafamıda takmadım üstelikte çalışıyordum allahın izniyle hiç bişeycik olmaz içini ferah tutŞeniz
Star dust maşallah bebeğine allah nazardan korusun....
nilayy star dust sizinde oğluşlarınıza maşaallah
herkese iyi pazarlar.
stardust filizusta demresu maşallah kuzucuklarınızagüzel haberlerinizi alalım hep böyle inş.
hihoyyyt ayy maşallah oğluşuna ne güzelll büyümüş cnmmm
Yorumlarımı gecenin bu saatinde yarım yamalak özelden yaptım canım.kaydirigubbakcemile3
Transvajinal nasıl oluyor? 8 haftalıkken parça düşürmüştüm. O kadar büyüktü ki bebeği düşürdüm sanmıştım. Hastaneye gitmiştik. Dr hani şu smear almak için vajinadan bir alet takıp rahmi açıyorlar ya onun plastiklerinden takmaya çalışmıştı. Ben de ya bebek duruyorsa ne yapıyorsunuz demiştim O zaman rahmin kapalı olup olmadığını kontrol edeceğini söylemişti dr. Seninki de bu şekilde birşey mi canım.
gözün aydin cnm herşey youlndaymiş.
benimki gibi senin oğluşunda.uslu bebekler inş dğunca annelerini de üzmeyecekler
rahim ağzına spektulumla mı baktı ?
Bende baktırcam canım bi sonraki gidişimde inş acımaz
günaydın arkadaşlar
dün oğluşum u görmeye gittim... buarada cinsiyetini yeni öğrendim:)
ama merak ettiğim birşey var, bizim bebiş 27 cm :s (bizimki devmi ne)
bana bu haftada çok geldi
sizin bebişler kaç cm güzel anneler
gunaydın kılzra
gecmıs sayfalarda bebek yatakları var cok gzl cok hosumuza gıttı kızım anne kardesıme korsanlıyı alalım erkek olcak ya dıyorama gercekten cok gzlller;;;;;;;;;;;;;;,
Mutlaka göz atın arkadaşlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...umu-engellemek-icin-gilaburu.html#post5421472
benim hiç bulantım ve kusmam yoktu
güzelce her isteğim seyi yedim
şimdilik 2,5 kg aldım
sanada iyi akşamlar canım ikiside güzel isim ama bence çift isim olarak koymayın derim yinede sizin fikriniz bence tuğra olabilir sengözlerimebaksanab
hüzün yılı canım bence çınar güzel bende naz diyordum ama akşamdan beride eftelya ismi hoşuma gidiyor anlamı deniz kızı demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?