2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım ben 20+4 oldum. Daha dün sabah miğdem bulandı benimde ve kendimi lavaboda buldum yemek yemem gayet düzenli ve bende en son gttiğimde 1 kilo almıştım.. Ben çavdar ekmeğini tercih ediyorum doktorum senin için daha yararlı dedi.

benim yeme probelemim yok çok şükür ama öyle iştahlıda değilim çok yiyemiyorum midem hemencik doyuyo öyle hissediyorum yani günde toplasan 4 dilim ekmekle masadan kalkıyorum oda yetiyo şuana kadar 3 kilo almışım şükürler olsun bana ilk kızımda 5. ayımda toplam 10 kilo civarında almıştım yuh yani bana delikafaduldenhiç ağzım boş durmuyodu şükür bunda yeme isteğim yok normal yiyorum önceki gibi

aybikecim ama ben 6 kilo verdim ve daha bir aydır 1 kilo alabildim.ama halen yemek yiyemiyorum midem çok kötüü doktor kontrolümde sorayım bakalım bebek iyimi

çok bulantınız ve kusmanz olduğu için fazla alamamışsındır. bu aylarda fazla kilo almamak çok iyi
cünkü 6. aydan sonra cok alınıyormuş

dilaracım bende ilk doğumumda 26 kilo aldım kızım3200 doğmuştu ondada böle bulantılarım çoktu . ilsucum maşallah imrendim valla sanada .bulantı çok berbat bişe çünkü.ben hastanede bile yattım bunun için.halende bulantı ilacı içiyorum ama gene durmuyo gene durmuyo işte

Kızlar benimde ole abartılı yok
ilk zamanlar çok miğdem bulandığında bende kilo vermiştim
Ama şimdi istediğimi yiyorum
ilk zamanlar 3 kilo verdim bende
şimdi ye kadar 1 kilo aldım
ara sıra bulantım oluo ama bazen yani oda beni üzmüyo yanii:ecrin_bebek:

eyetkiner maşallahın var hem hamilesin hem çalışıyosun bide üstüne ev taşıcaksın.allah kolaylık versin.

ahh canımm sorma çok yoruldum sayfam hep açıktı ama bakamamıştım.... arada girip yazdıklarınıza baktımm...

bademcim bilgiler için teşekkürler...

canım allah kolaylık versin ev taşımak yerleştirmek çok zor bide hamilesin
allah yardımcın olsun
sık sık dinlen canım
çokta yorulma

dele hoşgeldin. senin bebiş ne kadarlık

delenin bebegide sizinkilerle bir ama cok tatli bir gorseniz simdi sizin gobusler belli olmustur hatta bazilariniz cinsiyettini bile ogrenmistir.allah hepinizin bebegini korusun ve saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.bende eylul annesi olucam teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii

beyaz melek canım bu ay sonunda söylemesen bile tahmin ediyorum ki patronun anlayacaktırr hepimiz şişicez :))))))
canim benim bence herseyi patronuza soyleseniz ii olur.cunku ben ole yaptim.dikkat etmeniz gerekiyor.ben bebegim icin isimi 1 ay once biraktim.sizin acinizdan doha guzel olur:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teselli::teselli:

5848BL seninde bebişin hayırlı olsun.inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bende 2005 te eylül annesiydim

eyetkiner maşallahın var hem hamilesin hem çalışıyosun bide üstüne ev taşıcaksın.allah kolaylık versin.

canım çok sağoll dinlene dinlene yapıcam artık napimm başka çarem yok allah tan kocişim en büyük yardımcım o da olmasa hayatta işin içinden çıkamazdımm

canım allah kolaylık versin ev taşımak yerleştirmek çok zor bide hamilesin
allah yardımcın olsun
sık sık dinlen canım
çokta yorulma

canım benimm sağoll çok teşekkür ederim bol bol dinlenicem kendimi ve bebğimi yormayacağım sözz....:)))) şaka bi yana hakikaten ne zor iş yaaa....allahım yardımcım olsun :Saruboceq:

canim benim bence herseyi patronuza soyleseniz ii olur.cunku ben ole yaptim.dikkat etmeniz gerekiyor.ben bebegim icin isimi 1 ay once biraktim.sizin acinizdan doha guzel olur:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teselli::teselli:

canım çok haklısın zaten benim tüp bebek olduğu için patronumun bilgisi var 2 gün izin alabildim ama sadecekafamçokkarıştı
napimm artık idare ediyorumm...

ayy ben çook yoruldummm biraz uyuyayım zaten kimsecikler kalmamışşş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…