canimm cok sevindim.. masallah oglusunaa. kocaman olmuss.. allah hepimize saglikla sihhatle dogurmayi da nasip etsin inskontrolden geldiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hihoyyyt
oğluşum pek sakindi bugün teyzeleri , yine bağdaş kurmuş ağam benim , canı isterse arada bir elini kolunu oynattı .. dr.umuz açmışın , keşke çikolata yeseydn dedi , açtım .cokacimcoook. bir daha ki gtmeye inşallah ..
7 martta gidicess bi daha :dance:
16,5 cm olmuş boyumuz , 152 gr. da ağırlığımız
rahim ağzının kontrolünü rica ettim , transvajinal bakıldı , normali 25 mm imiş benim 41 mm , çok iyi dedi
ama plesanta biraz aşağıda , o yüzden istirahate devam dedi benneyaptımki
yine yatak odaına konuşlandım bu yüzden ..
ayy bende ogrenemeyenlerdenim malesef. martin 11inde gidicem nasipseekikoleyim seninkinin cinsiyeti belli mi bizim gibi aynı haftada olan 4 kişi var seninle beraber 5 kiişi oluyoruz.allah bilirde herkesin cinsiyetleri hep kız oldu.herhalde bi ben varım daha cinsiyetini öğrenemeyen
GRAFİTİŞcim evet aynı haftadayız ama malesef benimkide halen göstermedi.bende martın ilk haftasını bekliyorum
ayy ben çook yoruldummm biraz uyuyayım zaten kimsecikler kalmamışşş :)))
ya kızlar hepinize maşallah ama ben daha 1 kilo aldım. çünkü hep çıkardım durdum. halende arada bi çıkıyo.ve halen herşeyi yiyemiyorum.ama göbüşüm büyüdü baya. eşimle hayret ediyoz zaten.sizdede bölemi.yani tiskinmeleriniz bulantılarınız varmı halen?
Ayın 7sinde ayrıntılı renkli usg.miz var 18+6yım yani yarın tam 19.haftam. amaa ben alttan muayeneden çok çok çok çoooookkkkkkkkkkk korkuyorum...Kaçıncı ayda dr.alttan muayane ediyor?İstemiyorum desem muradıma erermiyim :)
bilmiyorum ki bende bazı arkadaşlardan test amaçlı kitle mi su mu ne almak için kontrol ederlermiş sanırım bir yerde okudumdoktoruma da soramadım utandım...
herkese ıyı aksamlara.s.
iyi aksamlar canimm. oglusun ve sen nasilsiniz??a.s.
bebişi kız olup da, tekmelerini hisseden var mı?kız çocuğu geç hissedilirmiş diyorlar
canım tesekkur ederım cok sukur ıyıyız esımın teyzesıne gıttık ordanda alısverıse cıktık gercekten ıstanbul buz gıbı bı ara pısman oldum dısarı cıktıgıma dondum cunku
siz nasılsınız bakalıma.s.
kızlar nisan ayında kürtajdan sonra sıkıntıdan gül hastalığı diye bir cilt hastalığı geçirmiştim . baktım yine göbeğimde büyük bir halka seklinde çıkmış
inş önceki gibi vucudumu sarmaz cok feci kasıntı yapıyor .
cildiye dr una gitmem gerekli bu durumda of of
kızlar nisan ayında kürtajdan sonra sıkıntıdan gül hastalığı diye bir cilt hastalığı geçirmiştim . baktım yine göbeğimde büyük bir halka seklinde çıkmış
inş önceki gibi vucudumu sarmaz cok feci kasıntı yapıyor .
cildiye dr una gitmem gerekli bu durumda of of
canım tesekkur ederım cok sukur ıyıyız esımın teyzesıne gıttık ordanda alısverıse cıktık gercekten ıstanbul buz gıbı bı ara pısman oldum dısarı cıktıgıma dondum cunku
siz nasılsınız bakalıma.s.
ayy canim yaa. allah acil sifa versin ins. yayilmadan kesersin ins. benimde bi parmagimda kasintili bi durum oldu. bende onunla bogusuyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?