2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canimm cok sevindim.. masallah oglusunaa. kocaman olmuss.. allah hepimize saglikla sihhatle dogurmayi da nasip etsin ins
ayy bende ogrenemeyenlerdenim malesef. martin 11inde gidicem nasipsee
ayy ben çook yoruldummm biraz uyuyayım zaten kimsecikler kalmamışşş :)))

canim aman dikkat et cok yorma kendini. kolay gelsin.

Ayın 7sinde ayrıntılı renkli usg.miz var 18+6yım yani yarın tam 19.haftam. amaa ben alttan muayeneden çok çok çok çoooookkkkkkkkkkk korkuyorum...Kaçıncı ayda dr.alttan muayane ediyor?İstemiyorum desem muradıma erermiyim :)

17haftalıkken gittiğimde 1kilo almıştım.ama kusma,bulantı,tiksinme yok.gelecek hafta tekrar gideceğiz.ben de sırt ve bel ağrısı var çok rahatsız ediyor.bugün acile yönlendirdi doktorum serum taktılar.rahimde kasılmalardan dolayı oluyormuş.serum rahatlatır dedi.devam ederse tekrar gel dedi ama hala belim ağrıyor.benneyaptımki

ya ole bisi mi var?? ben ilk defa senden duyuyorum. ben son haftalarda bakiyolar saniyodum. bu haftalarda olaakmiymis ole bisisenağlama

bilmiyorum ki bende bazı arkadaşlardan test amaçlı kitle mi su mu ne almak için kontrol ederlermiş sanırım bir yerde okudum doktoruma da soramadım utandım...

bilmiyorum ki bende bazı arkadaşlardan test amaçlı kitle mi su mu ne almak için kontrol ederlermiş sanırım bir yerde okudum doktoruma da soramadım utandım...

canim hemen doktoruma sordum turkiyedeki doktoruma ama canim. hayir gerekli diil dedi. 36. haftada alttan muayene yapiliyomus. ancak 34.de falan ultrasonda bi sikinti gorursek muayene ediyoruz dedi. sukurler olsundelikafadulden

dogrudur canim. haberlerden goruyorum istanbul baya sogukmus. bizim burda hava bahar gibi. cok guseldi bende disari ciktim alisverise esimle yuruyus de yaptim biraz. kilolar icinde iyi olur die dusunerek

kızlar nisan ayında kürtajdan sonra sıkıntıdan gül hastalığı diye bir cilt hastalığı geçirmiştim . baktım yine göbeğimde büyük bir halka seklinde çıkmış
inş önceki gibi vucudumu sarmaz cok feci kasıntı yapıyor .
cildiye dr una gitmem gerekli bu durumda of of

geçmiş olsun canım inşallah düzelir doktora git muhakkak bişey söyler yada uygun bi ilaç verir düzelir:Saruboceq::1hug:

Son düzenleme:

ayy canim yaa. allah acil sifa versin ins. yayilmadan kesersin ins. benimde bi parmagimda kasintili bi durum oldu. bende onunla bogusuyorum malesef.

masallah kız nasıl gezdiniz bu havada klava:klava: bak hasta olacaksın sonra
ben haftasonu hep evdeydim ev bile zor ısınıyor hem kombi hem elektrikli soba yakıyorum

ayy canim yaa. allah acil sifa versin ins. yayilmadan kesersin ins. benimde bi parmagimda kasintili bi durum oldu. bende onunla bogusuyorum malesef.

sana da geçmiş olsun tatlım
Allah'tan 3 ayı devirdik şimdi tedavi olursak rahat bi şekilde oluruz enazından .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…