2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Dün akşam kalçalarım ve sırtım çok ağrıdı.gece sürekli uyandım ağrıdan.özellikle kalçalarım çok ağrıyor oturup kalkarken çok zorlanıyordum dün.bu sürekli olıuyor bana.bugün yok ağrım.

çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine fazla yorma.

Aynı problem bende de var bende hissedemiyorum. Bazen göbek deligimin 2 parmak altında solda bir acı hissediyorum kısa süreli ama emin olamıyorum:uhm:

çok geçmiş olsun melek.
stresten de olabilir.
sen mümkü olduğunca düşünme ve kasma kendini.
çok geçmiş olsun.öncelikle aklına kötü şeyler getirme.zaman zaman bu tarz kasılmalar sancıalr olabiliyor galiba.
bildiğin duaları oku.
nazar için:)
geçmiş olsun tekrar

Beyaz melekcim gecmis olsun ama bencede onemli birsey yoktur, gaz sancısı vb. birşey olabilir bende benzer sikayetlerden 2-3 kez doktorumun kapısını aşındırmıştım. Bir de artık eskisinden daha cok agrıya duyarlı oluyoruz. Onunda etkisi olabilir bir nebze.

çek geçmş olsun.kenini yoracak bir şeyler mi yapın ?
ben dekalçama giren ağrı oturur vaziyetten ayağa kalkaerken kramp gibi oluyor ,arada da belim deçok ağrı oluyor.ama ben böbreklerimi üşüttüümde her zaman bu ağrıyı çektiğim için
önemsemiyorum.umarım bebeğim ile alakalı değildir.
uamrım kötü bir şey değildir.
minik kuşum iyi olsunda.

canım geçmiş olsun belkide yoruldun ondan olabilir canım cumartesi günü ablamla doşatık dedin hava soğuktu belki gaz topladın içine üşüttün inşallah gazdır canım aman dikkat et sıkı giyin böyle havalarda ne olursa olsun dolaşmamak gerek açık alanlarda git doktora gözük canım iyidir bebişin hiç merak etme canım sonuçta hareket varsa için rahat olsun büyük bi ihtimal gazdır:teselli:

canım benim Allah ın izniyle hiçbirşeyi yok meleğinin eğer o sancılar korktuğun gibi olsaydı zaten gece duramaz giderdin dr a :1no2:
Bugün git ve de içini rahatlat sen böyle kafanda kurdukça öykü de etkileniyor haberin olsunkaydirigubbakcemile iyi düşün iyi olsun canım benim Şeniz

geçmiş olsun canım,

benimde sol kalçamda sabahları oluyor resmen kalkamıyorum yataktan o derece yani:1no2: bacağıma da vuruyorbenneyaptımkisanırım benimki siyatikbenneyaptımki

kendını ıyı hıssetmeyen arkadaslar gecmıs olsun kendınıze dıkkat edın..

huzunyılı canım bende oy kullandım sadece cınar olarak :))
teyzesı pasalarımızın adları aynı olucak sanırım :))bızde çınar koyduk..
ısımlerının anlamı gıbı uzun omurlu olsunlar..

Ah canım benim çok geçmiş olsun.Bebeğinin bişeyi yoktur.sen nazara geldin.Onu sağlıklı kucağına alacaksın buna eminim.sana tavsiyem felak ve nas sureleri var.onları oku işe giderken bi yere çıkarken çok fayda ediyor.Allahım gönlünü ferahlatsın bebişini sana bağışlasın.:Saruboceq:

geçmiş olsun melek
ne oldu sana böyle ya
kalabalık ortamlara pek girme nazar da değmiş olabilir canım.
çok ayakta kalmaktan üşütmekten veya yediğin yemekler gazlı ise onlarda çok sancı yapıyor
kendini sıcak tut fazla yorma
aklına da kötü şeyler getirme tatlım
herşey güzel olacak inş

canım cok tesekkur ederım gercekten cok mutlu oldum 2 tane çınarımız var çınar gibi uzun ömürlü olsun prenslerımız insallah:asigim:

allah razı olsun hepinizden...............
Içimde bi sıkıntı var allah korusun meleğimi çok korktum ve hala o korkuyu üstümden atamadım saat 12 gibi gideceğim doktora............
Umarım kötü bişey yoktur..........

karnımın sol tarafı ve belimin sol tarafı felç olmuş gibi tutuldu..sürekli çıçak saplanır gibi sancı girip çıkıyor.........
çok korkuyorum ve şu an burda durmak bana ölüm gibi geliyor

olumlu düşün canım.Allaha sığın.Bak birazdan doktora gidecen boş yere korkmuşum diyecen.

akşam ilk defa kızımı kaybetmekten çoooooooooooook korktum.........
anladım ki onun minicik elleri gülümseyen suratı güzel parmakları...o minicik ayakları onun atan kalbi benim herşeyim olmuş...........ben ona çok bağlanmışım..o benim yaşantımın tümü olmuş............
hala ağlıyorum..........
içim acıyor onu kaybetme ihtimalim aklıma geldikçe çıldırasım geliyor.............
allah onu bana ............
evlatlarını tüm annelere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…