CANIM ZOR DURUYORUM DOKTORUMU ARADIM.....
SAAT 12 DE ORDA OLACAĞIM DEDİ ŞU AN BAŞKA Bİ HASTANEDE DOĞUMA GİTMİŞ SABAH İŞİM YENİ BİTTİ 1 SAATE KADAR ORDA OLURUM DEDİ...........
ONU BEKLİYORUM...........senağlama
Tüm annelere selamlar...Foruma aralarda girip yazışmaları okuyorum... Benim gibi sıkıntılı annelerin olduğunu gördüm bugün, Rabbim hepimizin yavrularını bütüm kötülüklerden korusun...
Beyaz Melek geçmiş olsun...Sıkıntını çok iyi anlayabiliyorum.İnsanın yüreği sıkışıyor...Ama sonu ferah olacak inşallah, muayenede yavrunun sağlıklı olduğunu görüp için aydınlanacak...Ancak sana tavsiyem kalabalık ortamlara girdiğince nazar dualarını mutlaka okuman.Duaların içeriği öyle anlamlı öyle güzelki. Hem kendin hem kızın için oku sık sık. Çok seven insanların dahi nazarları değebilir unutma olurmu.. Ama kendini üzme sakın küçük meleğin de üzülür sonra..
hoşgeldin ipek sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah, hepimizde inşallahhhhhh:1hug:
hangimizin sorunu olmuyor ki, illaki ya ağrımız oluyor, ya kıpırtı hissedemiyoruz yani herkesin değişik değişik sıkıntıları var Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib etsin kuzucuklarımızı:Saruboceq:Şeniz
Sağol demet, hoşbulduk....Gerçekten sıkıntısız olmuyor. Ben de bugünlerde bebişimin kıpırtılarını hissedemiyorum pek, önceden daha hareketli gibiydi.. Endişe etmemeye çalışıyorum..
benimki de dün beni çok korkuttu, uzun süre kıpırdamadı birde gezmeye çıkmıştık öyle uzanıp dinleyebileceğim bir durum yoktu o kadar korktum ki sonra arabada kıpırdandı da rahatladım kaydirigubbakcemile
Bu haftalardan sonra bilinçli hareketler başlıyormuş o yüzden de hissettiğimiz hareketler azalıyormuş:sm_confused: yani bikaç haftaya kadar biz yukardan vurdukmu o da cevap verecekkaydirigubbakcemile3:asigim:
kızlar istanbulda fuar var ben geçen sene hariç diğer seneler hep gittim çok uygun ve markalı ürünlerde indirimler oluyo fuar ayın 26 ve 2 mart arasında gitmek isteyenlere tavsiyemdir hem çok çeşit hem geze bilme imkanı kapalı bi alan çok hoş oluyo kısmet bakalım ben gitmek istiyorum istanbuldaki arkadaşlarında haberi olmasını istedim he bu fuar ne fuarı derseniz 0 12 yaş için anne ve çocuk fuarı oyuncaktan tutunda giyimdi bebek arabaklarına bezlere kadar herşey var he bide promozyon çok oluyo innan benim kızım gittiğimde 1 yaşındaydık ilk gitmiştik o sene öyle bi promosyon verildiki 2 çanta poşetle eve zor gelmiştikdelikafadulden
canım ben pierlotiye yürüyerek 15 dakikada geliyorum:) inşallah görürşüz bi gün
slm kızlar ben geldim uzun zamadır katılamıyorum aranıza rahimde bebeğimin yanında karartı oluşmuş doktorum yatmam gerektiğini söyledi 10 gündür yatıyordum ..geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...:1hug:
güne güzel başlayalım bu şarkı prensesime ve tüm temmuz kuzularına gelsin:asigim:Şeniz
YouTube - Candan Ercetin - Melek
benim birazz ağrım var panik olmamaya çalışıyorum ama neysee devam ederse gidicem dr uma....
demetçim,dilaracım teşekkür ederim geçirdiğim panik atak krizinden sonra geldi başıma bu.. ve iş yerinde sıkıntılı zamanlar geçiriyorum tekrarlamasından korkuyorum ya iş yerinden ayrılacam bebişim için yada...bebeğin ve benim sağlığımı riske ederek katlanacam:1no2: bilmiyorum
kızlar oğlusumun ismi için anketıme katılırmısınıza.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-ve-isimler/256405-oglumun-ismi-icin-anketime-katilirmisiniz.html
Herkese günaydın... Ben geldim gittim derken baya uzun bi süre foruma giremedim umarım herşey yolundadır. Tüm anneler ve bebekleri mutludur yerimseniben. Geçmişi okumak için 2 gün gece gündüz bilgisayar basında oturmam gerek sanırım...
beyaz melek canım ne oldu sana böylenazaramı geldin yoksa üşüttünmü gaz sancısı olabilir merak etme canım bebeğin hareketli diyorsun çünki korkma canım bebeğinde etkilenir
alşam bende bir ağlama kızlar çok ağladım kayınvalidem alt katımda oturuyor onun söylediği herşey battı bana bütün gün eşimlede tartışıp durdum olmadık yerde adamın bir pazarı vardı gecenin ilerleyen saatlerinde oda haklı olarak birazcık bana kızdı neyin var bugün senin pazarımızı mahvettin deyince başladım ağlamaya 10 dakika ağladım hamile kaldığımdan beri hiç ağlamıyordum aslında heralde hormonların etkisi birde sürekli içimde bebeği kaybetme korkusu var allah korusun bebeğimi:Saruboceq:ayyy acaba yalnış bir hareketmi yaptım ayyy acaba yolda hızlımı yürüyorum bana herkes yavaş hareket et çok hareketlisin yavaş otur yavaş kalk diye uyarılar heralde dün patlama yaşadım sinirlerim boşaldı demekki gecede rüymda usgya giriyorum bebeğimin kalp atışını duymuyolar nasılağlıyorum benim hayatım bitti artık diye ben yaşayamam diye sabaha kadar ağladım ordan başka dra rüyanın sonu güzel bitti ama ben çok etkilenmişim bir uyandım çok şükür rüyaymış dedim yüce allahım bütün bebeklerimizi korusun inşallah
Herkese günaydınnn umarım hepiniz iyisinizdir.Bana hastalıktan yadigar öksürük kaldı maalesef.Sabah bi öksürük nöbeti tuttu o kadarki midem bulandı öksürmekten çıkardım o aradada burnum kanadı ama endişe etmedim,burda normal olduğunu okumuştum çünkü.Şimdi boğazım sürekli gıcıkkkk.
Bu arada akşam babamız hissetttiiiiiiii :1rolleyes: . Benim oğluşum akşam nerdeyse 10 sn.aralıklarla hissettirdi hep kendini çok güzeldi delirdi babası :)
ay bu yazını okuyordum,bir taraftanda ben senin bilinçli hareketlerinie kurban olurum kuzum,annem canım,diye dil döküyorudm kuzuma .hemen bir kıpraşttı ,bana ben buradayım anneciğim dedi.:ecrin_bebek:
ben bu yavruya kurabn olmaz mıyım ben ,allahım hepimizn yavruaalrınıd asağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etisn.
şimdi meleğin güzle haberler getirmesini bekleyeim inşallah .da hiç bir şey yokmuş diye geleck.
Bu arad 5. ayınımın bıtmesıne 1 hafta kaldı . cok mutluyum . altı aylık olucaz ınanamıyorum :)))
bu arada eşim dün sağolsun evi temizleyeyim derken cam-çerçeve açık olunca üşütmüş galiba .. akşam yatarken boğazlarının şiştiğini felan söylemişti benneyaptımki
iş yerinde dr.a görünmüş , ilaçlarını almış geliyormuş eve .. ben kaçar .. yoksa yine kızar niye yatmıyorsun diyeklava:
iyi muhabbetler size
bu arada 17 hafta olmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyytdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?