2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya melekcim en azından gidip hastanede beklesen cok kotuysen ve duramıyosan orda durma en azından baska doktorlar vardır, müdahale ederler allah korusun ayrıca yaaaaa

Tüm annelere selamlar...Foruma aralarda girip yazışmaları okuyorum... Benim gibi sıkıntılı annelerin olduğunu gördüm bugün, Rabbim hepimizin yavrularını bütüm kötülüklerden korusun...

Beyaz Melek geçmiş olsun...Sıkıntını çok iyi anlayabiliyorum.İnsanın yüreği sıkışıyor...Ama sonu ferah olacak inşallah, muayenede yavrunun sağlıklı olduğunu görüp için aydınlanacak...Ancak sana tavsiyem kalabalık ortamlara girdiğince nazar dualarını mutlaka okuman.Duaların içeriği öyle anlamlı öyle güzelki. Hem kendin hem kızın için oku sık sık. Çok seven insanların dahi nazarları değebilir unutma olurmu.. Ama kendini üzme sakın küçük meleğin de üzülür sonra..

hoşgeldin ipek sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah, hepimizde inşallahhhhhh:1hug:

hangimizin sorunu olmuyor ki, illaki ya ağrımız oluyor, ya kıpırtı hissedemiyoruz yani herkesin değişik değişik sıkıntıları var Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib etsin kuzucuklarımızı:Saruboceq:Şeniz

beyaz melek cok gecmıs olsun. ısından etkılenecegını sanmıyorum. bence sen psikolojik olarak etkılendın. bana da oluyo bazen ters bısey yaptıgımı dusundugumde garıp seyelr hıssedıyorum. sankı kanama gecırıyomusum falan gıbı oluyor bazen hatta :) doktoruna gıt tabı mutlaka.

Sağol demet, hoşbulduk....Gerçekten sıkıntısız olmuyor. Ben de bugünlerde bebişimin kıpırtılarını hissedemiyorum pek, önceden daha hareketli gibiydi.. Endişe etmemeye çalışıyorum..

Sağol demet, hoşbulduk....Gerçekten sıkıntısız olmuyor. Ben de bugünlerde bebişimin kıpırtılarını hissedemiyorum pek, önceden daha hareketli gibiydi.. Endişe etmemeye çalışıyorum..

benimki de dün beni çok korkuttu, uzun süre kıpırdamadı birde gezmeye çıkmıştık öyle uzanıp dinleyebileceğim bir durum yoktu o kadar korktum ki sonra arabada kıpırdandı da rahatladım kaydirigubbakcemile
Bu haftalardan sonra bilinçli hareketler başlıyormuş o yüzden de hissettiğimiz hareketler azalıyormuş:sm_confused: yani bikaç haftaya kadar biz yukardan vurdukmu o da cevap verecekkaydirigubbakcemile3:asigim:

ay bu yazını okuyordum,bir taraftanda ben senin bilinçli hareketlerinie kurban olurum kuzum,annem canım,diye dil döküyorudm kuzuma .hemen bir kıpraşttı ,bana ben buradayım anneciğim dedi. :ecrin_bebek:
ben bu yavruya kurabn olmaz mıyım ben ,allahım hepimizn yavruaalrınıd asağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etisn.
şimdi meleğin güzle haberler getirmesini bekleyeim inşallah .da hiç bir şey yokmuş diye geleck.

ne güzel yaaa , keşke ben de şimdi İst.da olsaydımmm :asigim:

canım ben pierlotiye yürüyerek 15 dakikada geliyorum:) inşallah görürşüz bi gün

ooo negzel , buluşmalar felan , çok sevindim sizin adınıza hihoyyyt

geçmiş olsun canım ... dr.un dediyse devam et sen dinlenmeye .. benim plesanta da aşağıdaymış , bana da istirahat verdi , ben de dinlene rek geçiriyorum günlerimi ..

güne güzel başlayalım bu şarkı prensesime ve tüm temmuz kuzularına gelsin:asigim:Şeniz

YouTube - Candan Ercetin - Melek

günaydın canım Şeniz
sabah sabah iyi geldi bu şarkı kaydirigubbakcemile5

benim birazz ağrım var panik olmamaya çalışıyorum ama neysee devam ederse gidicem dr uma....

geçmiş olsun canımmmm Şeniz
bak sana çok kızıyorum canım yaa , bir daha kendini yorma bu kadar tamam mı ..
dikkat et biraz canım yaaa..
inşallah önemli bir şey yoktur .. dr.unu aradın mı ?

canım yaa seni ve dolayısıyla bebeğini gerecek ortamlarda bulunmamalısın .. Allah korusun , Alaha emanet miniklerimiz elbette ama yine de çalışman gerekiyorsa bir şey diyemiycem .. keşke orada çalışmak zorunda olmasan :teselli:

ben de oyumu çınardan yana kullandım .. eymen bera'ya ne oldu :sm_confused:

hoşgeldin canım , yoktun gene epeydir yerimseniben

derincim , ağlayarak tansiyonumuzu çıkartıyoruz ister istemez ve hamilelikte en tehlikeli olaymış yüksek tansiyon .. ne olur dikkat et olur mu :teselli:
umarım bugün daha iyisindir Şeniz

geçmiş olsun canım a.s.
öksürük olayını dr.una bir sor istersen , benim de feci öksürüğüm vardı , ayyyynı senin anlattığın gibi gıcık şeklinde başlayıp öğürmeyle son bulan -tatlicadiarzu-
dr.um acilen antibiyotiğe başlamamı söylemişti .. bazen bizim önemsemediğimiz şeyler aslında ciddi şeyler olabiliyor , o yüzden bir telefon et ve öksürüğünü tarif et istersen dr.una yerimseniben
tekrar geçmiş olsun canım Şeniz

onları veren Rabbime kurban olurum bennnnnn:asigim:Şeniz

meleğim de güzel haberlerini alıp gelecek öykümüzün inşallah ben buna kalpten inanıyorum:Saruboceq:

Bu arad 5. ayınımın bıtmesıne 1 hafta kaldı . cok mutluyum . altı aylık olucaz ınanamıyorum :)))

canım bence bir yanlışın var bu hesaplamada:sm_confused:

Melekciğim çok geçmiş olsun...İnşallah iyi haberlerle dönüceksin,inanıyorum...Allah Öykü'nü korusun...Dualarımız seninle...:Saruboceq:

bu arada eşim dün sağolsun evi temizleyeyim derken cam-çerçeve açık olunca üşütmüş galiba .. akşam yatarken boğazlarının şiştiğini felan söylemişti benneyaptımki
iş yerinde dr.a görünmüş , ilaçlarını almış geliyormuş eve .. ben kaçar .. yoksa yine kızar niye yatmıyorsun diye klava:
iyi muhabbetler size
bu arada 17 hafta olmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hihoyyytdelikafadulden

stardust çok tşk ederim canım ..sanada çok geçmiş olsun dikkat et tatlım....
bakalım bu hafta karar verecem yine benzer şeyler yaşarsam doktorda uygun görürse 4 aylık doğum iznimi kullanmaya başlayacağım..yoksa doğuma kadar dişimizi sıkacağız:çok üzgünüm:

Melekcim geçmiş olsun ya şimdi okudum geçmişi,umarım yediklerin gaz yapmıştır canım.Geçer biran önce ama sen yine doktoruna görün tabi için rahat etsin.Çok geçmiş tekrar a.s.

geçmiş olsun canım...

beyler iyi iş öğrendiler bu arada:roflol: Ben bulaşık makinemi doldurmaya kimse dokunmasın isterim normalde çünki kendime göre bi düzenim var ve karışık kondumu deli oluyorum:mymeka: Valla sırf ben yapmayayım diye o düzeni bile öğrendi aşkım benim yaaaa:lepi:kaydirigubbakcemile3 İyiki varlar:asigim:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…