2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

karnımın sol tarafı ve belimin sol tarafı felç olmuş gibi tutuldu..sürekli çıçak saplanır gibi sancı girip çıkıyor.........
çok korkuyorum ve şu an burda durmak bana ölüm gibi geliyor

aaa ama bak kızacağız sana
artık.
öykü yü korkkutma annesi.
sen la havle çek kötü şeyler aklına geldiğinde ,hem kötü şeyleri engelleder hem deseni rahataltır.

amin çınar paşalara maşallah .kuzucuklara maşallah.
aaa bird eben kızıma isim bulsam.
kızım olma ihitmali çok fazla ama babamoz son kontrolden sonra isim bulalım diyor hala.
çünkü saklamıştı en son miniğim cinsiyetini.
o da şüphe ediyormuş.
ama kız olursa nil olarak bir düşünmcemiz var.
ah babamız ahh
kızlar güzle isim gelirse aklınaza bana mesaj atarmıısnız

biz ne desek boş.ama sen genede kalbini ferah tut.öykü bebeğimize birşey olmamıştır.bence üşütmüş filan olabilirsin.yada yediğin birşey dokundu.bizi habersiz bırakma canım.insan herşeyden tedirgin oluyor.doğmadan hiçbirimiz rahatlamıcaz anlaşılan

bızde cok tereddutte kaldık ısım konusunda hala bıle terettutteyız son zaman da bıle degısebılır yani

özellikle ikinci bebeğini bekleyen annelere sormak istiyorum..karnımda aşırı hareket var sol da aşırı bi ağırlık var...........
sol tarafımda kalp atışı gibi bişey aşırı rahatsız edici şekilde güm güm atıyor...........
karnım aşağı doğru bir kasılıyor bir geçiyr..........belime de sancı giriyor...
sizce neden olabilişr

sağolasın selsincim allah razı olsun............
ben tüm acılara razıyım yeterki kızıma bişey olmasınsenağlama

:çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm...........senağlamasenağlama
teşekkür ederim:Saruboceq:

Üzülme melekcim güzel seyler düşünmeye calıs. Cok zor oldugunu biliyorum ama inan olumlu düşünürsen en azından sakinleşirsin bilas. Bak Öykü'de simdi anlam veremiyodur bu duruma o da cok üzülcek annesi. Sen cok dua ettin cok istedin kız dedin Öykü geldi. Simdi de hicbisey olmayacagını düşün ve dua et a.s.

beyaz melek canım ne oldu sana böylenazaramı geldin yoksa üşüttünmü gaz sancısı olabilir merak etme canım bebeğin hareketli diyorsun çünki korkma canım bebeğinde etkilenir

alşam bende bir ağlama kızlar çok ağladım kayınvalidem alt katımda oturuyor onun söylediği herşey battı bana bütün gün eşimlede tartışıp durdum olmadık yerde adamın bir pazarı vardı gecenin ilerleyen saatlerinde oda haklı olarak birazcık bana kızdı neyin var bugün senin pazarımızı mahvettin deyince başladım ağlamaya 10 dakika ağladım hamile kaldığımdan beri hiç ağlamıyordum aslında heralde hormonların etkisi birde sürekli içimde bebeği kaybetme korkusu var allah korusun bebeğimi:Saruboceq:ayyy acaba yalnış bir hareketmi yaptım ayyy acaba yolda hızlımı yürüyorum bana herkes yavaş hareket et çok hareketlisin yavaş otur yavaş kalk diye uyarılar heralde dün patlama yaşadım sinirlerim boşaldı demekki gecede rüymda usgya giriyorum bebeğimin kalp atışını duymuyolar nasılağlıyorum benim hayatım bitti artık diye ben yaşayamam diye sabaha kadar ağladım ordan başka dra rüyanın sonu güzel bitti ama ben çok etkilenmişim bir uyandım çok şükür rüyaymış dedim yüce allahım bütün bebeklerimizi korusun inşallah

Canım aslında dr rapor versede bir kaç gün evde dinlensen keşke
emin ol hiiçbişi yoktur
ben şuram buram ağrıyor diyince tecrübeli anneler hele bir dur son zamanlarda nasıl ağrıcak heryerin diyorlar .

anlattıgına göre gaz sancısı olabılır ama karnım asagı dogru kasılıyor dıyorsun rahım kasılmasıda aynen böyle oluyor haberın olsun canım bız sana yardımcı olamayız bıan önce doktora gitmelisin cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bır sorun yoktur

derincim ben de anlamadım..........
acaba diyorum bebeğim ısından etkilenmiş olabilir mi...........senağlama
çok endişelendim ve kastım kendimi ondan mı oldu ne oldu nazar mı bilmiyorum.........
allah bebeklerimizi korusun sen de sakın ağlama tatlım

ilsu bilmiyorum iş yerinde şu anda problem olsun istemiyorum ama herşey doktora gidince belli olacak...............
eğer gaz sancısı veya üşütmeyse bebeğim iyiyse izin almam........
ama önemli bşey varsa.....gerekirse işi de bırakırım..............
kızımdan önemli değil hiçbişey

Herkese günaydınnn umarım hepiniz iyisinizdir.Bana hastalıktan yadigar öksürük kaldı maalesef .Sabah bi öksürük nöbeti tuttu o kadarki midem bulandı öksürmekten çıkardım o aradada burnum kanadı ama endişe etmedim,burda normal olduğunu okumuştum çünkü.Şimdi boğazım sürekli gıcıkkkk.

Bu arada akşam babamız hissetttiiiiiiii :1rolleyes: . Benim oğluşum akşam nerdeyse 10 sn.aralıklarla hissettirdi hep kendini çok güzeldi delirdi babası :)

teşekkür ederim hüzünyılı sağolasın canım...........
saat 12 de gideceğim doktora inşallah kortuğum şeyler olmaz

melek neden bekliyorsun yaa böyle durumlarda zaman çok önemlidir doktorunu ara ve hemen git bence birşey yoksa için rahatlar eğer önemli birşeyse de bir an önce önlemi neyse alınır...

bence bir an önce git canım. Herşeyden önce bebeklerimiz gelir. İşyerindekilerde anlayışlı olmak zorundalar böyle bir durumda !!!

CANIM ZOR DURUYORUM DOKTORUMU ARADIM.....
SAAT 12 DE ORDA OLACAĞIM DEDİ ŞU AN BAŞKA Bİ HASTANEDE DOĞUMA GİTMİŞ SABAH İŞİM YENİ BİTTİ 1 SAATE KADAR ORDA OLURUM DEDİ...........
ONU BEKLİYORUM...........senağlama

melek bir saat kalmış ama sen bence yavaş yavaş hazırlan ve çık..işyeri şartalrı endir bilmiyorum ama sen merak ettikçe kendini kasıyorusn ve telaşın da stresinde artıyor.
belki de dün den kalan stresin etkisi dir.
çok geçiçi bir şey inşallah ama sen strese kendini akptırma .yavaş yabaş sakinleş.hadi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…