2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar.
kuzucuklar için alışveriş son derece hızlı bi şekilde ilerliyo maşallah..
çok zevkli değil mi.

Günaydın bayanlar,nasılsınız bugün? Tulumlar çok güzel görünüyor beyaz melek,güle güle kullansın bebişin.
Bende pek iyi rüyalar görmedim dün gece,kanamam oluyodu ödüm kopuyo bebeğim gidiyo diye :( .Bugün sessizim sanki,enerjik hissetmiyorum kendimi.Halbuki burda hava harika

Selam hanımlar 3 gündür yatıyorum gripten bebeğimin 3lü testi temiz çıktı çok şükür ve kız olduğu kesinleşti işe gidemiyorum evdeyim yatıyorum umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım

hurrem geçmiş olsun canım. Allah şifa versin en kısa sürede.
hepimizi korusun Rabbim hastalıktan. hamilyken çok daha zor oluyor.

kızlar yine ben:utangac:

ya şu bebek takımına ve battaniyesine bayıldım rica etsem banada site adresini gönderebilirmisiniz? çok şekerler ya.....

kızlar canım ablacım minik meleğim için hazırlamış sizede göstermek istedim
Eki Görüntüle 8908
$Bild 002.webp
$Bild 003.webp
$Bild 004.webp
$Bild 005.webp

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn.... NASILSINIZ BUGÜN?....

NUR84 canım güle güle giysin bebişin inşallah...

Selam hanımlar 3 gündür yatıyorum gripten bebeğimin 3lü testi temiz çıktı çok şükür ve kız olduğu kesinleşti işe gidemiyorum evdeyim yatıyorum umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım

GEÇMİŞ OLSUN canım. bende yeni atlatıyorum. öksürük az da olsa devam ediyo... 3 lü testinin iyi çıkmasına sevindim. bu hafta bende gidicem 3 lü test için. umarım benimde iyi çıkar.

hürrem gözünaydın canım...bebişin için çok sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah...........

Nur canım çok şeker kıyafetler..iyi günlerde giydir prensesine...

Akdaş gönderdim canım

günaydın kızlar. cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ederim kızlar kız erkek hiç farketmez hepsi .çok şeker allah sağlık sıhhat versin

Back
X